![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
סטודנט, אין ספק שהעלת כאן טענה חשובה.
המוצר הנ"ל בעל תו תקן של מכון התקנים הישראלי, החברה שמייצרת את הכיסוי הזה היא חברה ישראלית וחברה מכובדת (לא מדובר על מוצר סיני עלום שם), וגם על האריזה וגם באתר החברה רשום במפורש שהכיסויים האלו מותאמים לשימוש ברכב בעל כריות אוויר במושבים. צדדי המושב פתוחים לחלוטין, ועוברת שם אך ורק רצועה אחת- שהיא רצועה גמישה. כלומר גם אם כרית האוויר תיפתח והרצועה תפריע לה, הרצועה תימתח מעצמה, ואני גם ניסיתי למתוח אותה עם היד. הסיכוי שתהיה בעיה עם כריות האוויר הוא קטן ביותר עד לא קיים בכלל. במקרה שלך עם הפורד פוקוס מדובר על התעסקות פיזית במערכת כריות האוויר, ואכן מומלץ לא לגעת. גם אני התייעצתי ב- CF בנוגע לשריטה שעשו על מכסה כרית האוויר הקדמית במטרה להחליף את המכסה וייעצו לי לא לגעת, אז לא נגעתי. במקרה הזה מדובר על רצועה גמישה וקטנה שעוברת בצד והיא לא אמורה להפריע כלל. המוצר הנ"ל ייעודי למושבים עם כריות אוויר, ומאות אם לא אלפי מכוניות בישראל משתמשים בזה. האם קרה מקרה בו כיסויים יעודיים לכריות אוויר הפריעו לפתיחת הכריות מלבד האזהרות היבשות? (שבמילא מתייחסות לכיסויים מלאים, שאותם לא העזתי לרכוש וגם רשום שאסור להתקין אותם ברכב עם כריות אוויר). ולאוראל: תסביר לי נא מה "גועל נפש" בחתיכת בד מסכנה שמכסה 90% מהמושב, מה גם שזה לא משהו קבוע, אלא חתיכת בד הניתנת להסרה תוך 30 דקות לכל היותר הצפוייה להיהרס תוך שנה גג, מכיוון שזהו בד זול. הצבע לא לטעמך? הדוגמא לא לטעמך? בוא תסביר. ומה פירוש ההודעה הזאת במסנג'ר? אוראל אומר/ת: זוועה. פשוט זוועה. לדעתי, הכיסויים הנ"ל נאים. יש כיסויים עם דוגמאות יפות יותר, יש כיסויים עם צבעים יפים יותר, יש כיסויים דמויי עור המרגישים גם יקרים יותר- וכמובן מחירם בהתאם. אני כיסיתי את המושבים אך ורק במטרה לשמור על המושבים המקוריים, ולא כדי לשפר את יופי הרכב. הריי הצבעים זהים כמעט לחלוטין לצבעי המושבים המקוריים, ולמשימה גוייסו כיסויים נאים ולא יותר, שאם יעשו את העבודה לשנה בודדת הריי זה יהיה מצויין. במשך השנים שאני מכיר אותך אני תמיד שומע רק דברים שליליים ממך. צבע הרכב שבחרתי זוועה, המצלמה שלי דפוקה, אני לא יודע לצלם (זוויות צילום "לא משהו"), בתקופה עם האונו טענת שמדובר ברכב "עגלה", ויש עוד המון דברים. אני חושב שהבהרת לי מצויין מהי דעתך על כל הרכוש שלי, אז תודה רבה בכל אופן.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
כל עוד זה ישמר טוב זה יהיה יפה,
אני אהבתי גם את בחירת הצבע וגם את הפרקטיות של המוצר, הציק לי רק בעין שלא פירקת את החיפויים בצידי המושבים (לדעתי גם לא מאוחר) אם תעשה זאת זה יראה הרבה יותר יפה לעין ובנוסף יחזיק הכי טוב שבעולם את הכיסויים, כמו שאתה יודע כשנכנסים ויוצאים מהרכב עם הזמן הכיסויים מתחילים להתעוות. תחדש תתחדש.
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
|
תודה
אני לא יודע איך מפרקים את הפלסטיקים האלה, אבל בחלק ההוא אני מתחתי את הגומי וקשרתי אותו כנדרש, פשוט כיסיתי גם את הפלסטיק, לא השארתי את צד הכיסוי ללא קשירה. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
נראה שיש לך סבלנות לרכב שלך (כמוני) .
ברור לי וזה נראה גם בתמונה שחיברת את התופסנים בצידי המושב, תרכין את הראש אל מתחת לכיסא ותזיז קדימה ואחורה את המושבים ותראה אם הגומיות הצידיות והמדוברות לא נמתחות בזמן שהכיסאות זזות על פני המסילות. דבר שני את הפלסטיקים/חיפויים לא ממש מסובך לפרק ( קצת כאבי גב זה הכל) בדר"כ מברג פיליפס עדיף הקטנצ'יק אני קורא לו תפוח או גם שמעתי בוקסר, או מפתח אלן תסתכל ותראה, הפלסטיק תפוס באמצעות שתיים שלוש ברגים ואולי כמה קליפסים שהם חלק ממנו ( משהו בסגנון מכסה של שלט לצורך העניין) וגלגלי כיוון המשענות מתפרקים בדר"כ ע"י הוצאת חיפוי באמצע הגלגל ושם מתחבא לו בורג אחד. אני מבטיח לך שאם תעשה כן תראה שינוי גדול באחיזת הכיסויים על גבי המקוריים ונשאיר לרגע את עניין היופי בצד. אם תעלה תמונות, אחת כשכל הכסא קדימה ככל האפשר ואחת כשהוא אחורה, אוכל לעזור יותר. כשאני מרכיב כיסויים ברכב אני מפרק אותם לגמרי מהרכב ועובד על גבי שולח,ן אצלך בגלל נושא כריות האויר אני נמנע מלהציע לך את אותו הדבר, למרות שזה אפשרי ע"י ניתוק קוטבי המצבר וניתוק הקונקטורים מתחת למושבים.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 15-04-09 ב 01:50. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
גיא, לא אני, לא אתה, וסביר להניח שאף אחד אחר כאן, יודעים בדיוק איך נפתחת כרית האוויר במושבים בפאביה.
וכן, _כל_ דבר עשוי להפריע לה להיפתח. תתפלא מה רצועה "דקה" (שהיא ממש לא) יכולה לעשות לכרית. הצורה שבדקת אותה אינה רלוונטית בכלל מפני שכרית האוויר נפתחת בעוצמה פי כמה וכמה. תחת העומס הזה יכול מאוד להיות שהכרית לא תפתח כראוי, או תקרע. בדיוק כמו שכל דבר יכול להפריע לכרית האוויר של הנוסע להיפתח. שים לב גם שסקודה מספקים לך מקום יעודי להתקנת דיבורית. מה שאומר שהם, היצרן של הרכב, בדקו וקבעו שזהו המקום הבטיחותי להתקין דיבורית. מהסיבה הזו בלבד הייתי נמנע מלהלביש את הכיסוי, או כל כיסוי אחר. גם לחברה שמייצרת את זה אין מושג קלוש כיצד עובדות כריות האויר ברכב שלך. אגב, כולנו יודעים בדיוק למה שווה תו התקן במוצרים גנריים שכאלה. מעבר לזה, זה נראה זול ולא איכותי בכלל. מצטער עם זה מאכזב או מבאס, אבל זה ממש לא לטעמי. יש לך מושבים ממש טובים באוטו, במקום להנות מהם, אתה מכסה אותם. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 15-04-09 ב 01:52. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
מחזק את האיש והאבארת' הצהובה
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 15-04-09 ב 02:42. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא, אתם נוסעים 1000 ק"מ בחצי שנה. ב-10 שנים תעברו 20,000 ק"מ. הריפוד של האוטו יחזיק מעמד 20,000 ק"מ בלי שום בעיה כל עוד תדאגו לא לשפוך עליו שום דבר.
לדעתי האישית הכיסויים האלה מכוערים, ואני לא חושב שתו התקן שיש להם כולל נסיונות של פתיחת כריות אוויר. שווה לך לסכן במעט את הבטיחות שלך אחרי שהוצאת למעלה מ-100,000 ש"ח על האוטו?
|
|
|
#28 | |
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
גדעון ואביעד, בואו נשים בצד לרגע את יופי הכיסוי הספציפי, היופי הוא הריי בעיני המתבונן. האם יש סיכוי ממשי שהרצועה הזו שעוברת שם תמנע את פתיחת הכריות באופן מלא? הריי כל צד הכיסא פתוח בכוונה. מאיפה בדיוק יוצאת הכרית? נערך לאחרונה על ידי stio : 04-10-09 ב 20:43. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
קודם כל, נחמד שאתה רץ ישר למסקנות שאוראל תוקף אותך. אני חושב שאתה מגזים ממש, ולכן משדר גם את זה. זו גם לא הפעם הראשונה.
מה שהיה כתוב בהודעה שלו לפני שערכתי אותה, היה ציטוט של ההודעה שלי. זה היה ארוך, מסורבל ומיותר, ולכן הסרתי את זה. גם ככה ההודעה שלו נכתבה בדיוק אחרי ההודעה שלי. שנית, אני מבקש ממך להפסיק עם העוינות הזו כאן ועכשיו. אוראל נתן את דעתו, שלא שונה משלי ושל אביעד. היית צריך לקחת בחשבון שדברים כאלה יכולים להאמר. ולגבי ההפרעה של הכיסוי לכרית האוויר. מהסיבה שציינתי מקודם, שאינני יודע, לא הייתי מלביש אותו. למה לי לסכן את החיים שלי בגלל שטות כזו? |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צטט:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200401 שים לב במיוחד לתגובות של " eyaln " הוא איל נוימן מהמעבדה לרכב ממוחשב ושל הגורו דניאל בסוף. נכון, אולי הם מגזימים ונסחפים אבל מצד שני שניהם אנשי מקצוע מדרגה ראשונה. ככה ש- האם אתה באמת רוצה לקחת את הסיכון הזה ? |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בבחירת מערכת מושלמת לפונטו שלי | BenDa 36 | אודיו | 9 | 04-05-14 18:06 |
| עזרה בבחירת צמיגים | shmaram | אונו - טכני | 26 | 06-10-08 23:34 |
| התייעצות: לקנות כיסויים חדשים או להשאיר את המושבים ללא כיסויים? | stio | אוף טופיק | 4 | 16-05-08 13:26 |
| גופיות למושבים - פונטו 01 SX | asela | פונטו - טכני | 3 | 20-01-08 00:43 |
| קטלוג חלקים של פיאט 600 | מכירה | 0 | 11-03-06 09:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד