![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אפללו- בקשר למוסך שמשון אני מאמין לך, אבל אתה עדיין לא ענית לי על השאלה: האם זה נראה לך הגיוני שאתה צריך לנסוע מאות ק"מ לכל כיוון כדי סה"כ לקבל שירות מקצועי לרכב שלך?
לא מדובר פה באיזה רכב אקזוטי ונדיר שמצריך נסיעה למוסכים ספציפיים. מדובר בפונטו ספייס שיש כמוה בכמויות גדולות על הכביש, וחברת "פיאט" צריכה לדאוג למוסכים נורמלים בכל הארץ, ולא רק ביהוד! כמו ששמת לב אני עם פיאט סיימתי לפני 4 חודשים. יחס עלוב יש בכל היבואנים, גם בצ'מפיון שעשו לי שריטה על הדשבורד והתנערו (היה צפוי), אבל מבחינת שירות נטו מהמכונאים עצמם- שירות זהב! הסתובבתי בניהם, שאלתי שאלות, הסתכלתי כיצד הם מטפלים באוקטביות משטרתיות ליד הליפט וכ'. במוסך של פיאט? דואגים להעיף את הלקוחות לחדר ההמתנה, מה גם שיש שלט גדול במוסך שאומר שאסור ללקוחות להסתובב במוסך. גם במוסך השני של פיאט: "פ.י.א צפון" אין לי שום דבר טוב לספר- להיפך. ליתר דיוק אם תהיה דרישה, אני מעלה פה גיליון התרשמות ארוך מאוד מהמוסכים ומהסוכנויות של פיאט בצפון בלי שום בעיה (יש לי את זה בכתב, אני פשוט עושה העתק- הדבק). אולי את המקרה שלי עם הסוכנות אתם מכירים, אבל יש הרבה דברים אחרים שאתם לא יודעים עליהם. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
גם במוסכי צ'מפיון גיא אסור לך להסתובב בתוך המוסך. כל זה על מנת לשמור על הבטיחות שלך. אם חס וחלילה יקרה לך משהו...
זה שבמקומות שונים אוכפים את זה יותר או פחות זה כבר משהו אחר. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Elx 2003
|
תראה גיא אני ציינתי כבר בשירשור שאני קצת פנאט , יש לי חווית מוסכים לא משהו וגם ככה אני במקור מקרית גת .
לדעתי זה שווה את זה - ואם נהיה כנים ולא נפתח פה (555) אני לא נוסע לשם פרט לטיפולים תקופתיים שהם כל 20K ק"מ ? לא קריטי- ושווה כל טיפה של דלק בנוגע ל"טיול" בין הליפטים - זה שוב עניין של בטיחות .
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
אם כבר מדברים על מוסכי פיאט
וכשSTIO הזכיר 2 מוסכי פיאט בצפון שהוא לא מרוצה מהם, ברשותנו 2 פיאט פונטו שנת 2000 (לא ספייס) ובשניהם יצא לי להיכנס למוסך פיאט פטין בעכו ויצאתי מבסוט. כל הטיפולים והתיקונים שעשו לי שם עד עכשיו היו בסדר וגם המחיר היה הגון לפי דעתי,צוות העובדים טוב, בעיקר המנהל עבודה שם.
יש לעוד מישהו ניסיון איתם? עקב כך השירות והמוסך בסדר אני לא רואה בינתיים סיבה לנסוע עד למרכז לשמשון למרות שאני שומע שהוא מעולה ובנאדם ישר וכל הכבוד על כך. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תראה, לא בכל הפעמים שנכנסתי למוסכי הרשת יצאתי מאוכזב.
בד"כ מנהלי העבודה מתיחסים יפה ללקוח מלבד פעם אחת, אבל הבעיה המרכזית שם היא המקצועיות הירודה. בכל מקרה אני עברתי לטפל במוסכים לא מורשים בתקופת האונו, אבל לא הייתי במוסך בעכו מעולם- כך שעליו אני לא יכול להעיד. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
אני מקווה בכל אופן שרמת השירות במוסכי הצפון עלתה
אחרי המקרה שהיה לי באחד מהם, הייתי בפגישה אישית עם מנכ"ל הרשת ואני יודע שעוד באותו השבוע מנהל העבודה סיים את תפקידו במוסך ( צירוף מקרים ? הובהר לי שלא) כניראה שלא חסרו מקרים בעיתיים באותו מוסך בתחילת השבוע ( 8 חודשים לאחר המקרה ) ביקרתי שוב במוסך אני מוכרח להודות שהיחס שם השתנה פלאים ישנו מנהל עבודה חדש , אדיב וקשוב , שלא מכיר אותי ואת המקרה שהיה והתייחס אלי במלוא תשומת הלב , ישנו עוד מפקח שמסתובב הלוך ושוב בין המכונאים ורואה מה מצב העניינים בכל רגע נתון. מיד שפתחתי כרטיס הצמידו לי את אחד המכונאים הוותיקים שעשה איתי נסיעת מבחן לאיבחון מהיר של הבעייה , ותוך פחות מחצי שעה הייתי מחוץ למוסך עם פתרון מהיר לתקלה היה חשוב לי לכתוב את זה כי כמו שידעתי לבקר ולהכפיש ( ובצדק ) אז גם כשאני מרוצה אני יודע להגיד מילה טובה. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 21:34 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 16:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 21:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד