![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
האם מתכוונים להביא את הרכב?
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
|
בטח...שלא.
מקסימום תראה פה את הפרוספקט בסוכנות. וגם על זה תצטרך לשלם כסף.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תגידו, הייתכן שהיצרן באיטליה נרדם בשמירה? הוא לא רואה איזה יבואן יש לו פה בארץ? למה הוא לא מחליף אותו?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
|
גיא, לא נראה לי שהשוק הישראלי כל כך חשוב ליצרן. יש לו את כל אירופה בכיס אז ממנו אתה יכול לשכוח.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
|
תגובה
אני לא מכיר אף יבואן רשמי פה בארץ, שמתגמש לבקשות אינדבידואליות לדגמים מיוחדים [יש פה ושם אבל זה מאוד מוגבל] . בשורה התחתונה יבואן זה עסק. ועסק שרוצה להכניס כסף. לא מעניין אותו כל כך אם יש פה 30-40 משוגעים שרוצים לנהוג באבארת'. נכון שפעם קצת העיזו פה והביאו דגמים מענינים, אבל פיאט היא [עדיין] חברה בהתאוששות מכמה דגמי נפל, אז צריך להבין שיש פה כמה פקטורים שלובים.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יבואן זה עסק שרוצה להכניס כסף אבל בפועל לא מכניס, ראה את טבלת המכירות.
אם סמל"ת לא מסוגלים ליבא את דגם האבארט אז שיאפשרו ייבוא אישי, אנשים לא צריכים לסבול. כן, יש אנשים שישלמו 170k על הרכב הזה. אם הם לא מאמינים בעצמם אז חבל מאוד. הדבר הראשון שהם צריכים לעשות זה לייבא את דגמי הגרנדה המאובזרים! מה שנמכר כרגע זהה לחלוטין לאיבזור של האונו 70s! לא קצת בושה?? 2 חלונות חשמל עם מזגן מקורי ונעילה מרכזית ומנוע 1.4 עם 8 שסתומים זהו האבזור והמנועים שהגיעו גם עם האונו, אנחנו תיכף בשנת 2008 ולא בשנת 1993. שלא נדבר על הלינאה, 500, בראבו והג'יפ של פיאט שפותח יחד עם סוזוקי. למה הם נשארו באיטליה? למה יונדאי צריכים למכור כ"כ הרבה דגמים בישראל ופיאט לא מצליחה אפילו להתקרב ל- 10 המותגים הנמכרים? הגטס של יונדאי יותר טובה מהגרנדה פונטו של פיאט?! בפירוש לא! מחיר זול ושיווק נכון לציי רכב עושה את כל העבודה. תראו כמה גטסים של "ניו קופל" מסתובבים על הכביש. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד