![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
אפשר תמיד לשנות את הכותרת: "טיול פיאט קופה טורבו ומכוניות איטלקיות".
מה שהיה היה, אבל היה מקום לצרף עוד מס' מכוניות לטיול, אני מאמין שלא נסעתם בכביש החוף ובכביש 70 על 200 קמ"ש. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
צטט:
חוץ מזה , היה כבר טיול , שאחרי קצת נהיגה מהירה, אנשים באו והתחילו להתלונן ולחנך פה אנשים אחרים איך לנהוג... |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
תראה, אני לא הייתי באותו טיול ספציפי שאתה מדבר עליו בגלל שזה היה בבית שמש, אבל ממה שהבנתי מאנשים זו לא היתה סתם נהיגה מהירה, אלא התפרעות על הכביש. דיברו על זיגזגים ועקיפת רכבים על פס לבן ועוד בכבישים מפותלים.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
stio אני לא מבין אותך. זה זכותם לארגן לעצמם טיול רק של ספורטיביות. יכול להיות שיכלו להצטרף אליהם גם מכוניות רגילות והיו עומדות איתן בקצב...אבלללל זה לא המטרה של הטיול . המטרה היתה רק לספורטיביות נקודה.
(ואני לא הייתי בטיול) שחרון |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
צטט:
אבל זאת לא הנקודה. יכולת גם לבקש להצטרף למישהו, אם כל כך רצית.... |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
שחרון אתה צודק, זכותם לארגן טיול של מכוניות ספורטיביות, לא אמרתי שלא. אבל אם כל אחד יארגן טיול אחד למכוניות ספורטיביות, טיול למכוניות פיאט רגילות וטיול אחר למכוניות פיאט אספנות זה יוצר אפקט של חוסר שיויון בין בעלי המכוניות.
לאדי- כל הרעיון שכל חבר בא עם הרכב שלו כדי ליצור שיירה מגוונת וארוכה ככל שאפשר. לשאלתך: לאנשים לא נעים להפיל את עצמם על מישהו אחר. גם במפגש של המועדון במצת אור בחיפה, וגם בטיול של המועדון לטבריה היו אנשים שלא הגיעו מסיבה אחת: מרחק. בשני המקרים נקודת האיסוף היתה יקום. אני מזכיר שיש שם רחבת חנייה גדולה, ושחברים היו יכולים להשאיר שם את הרכב שלהם ולהצטרף לאנשים אחרים. לשאלתי למה הם לא ביקשו להצטרף למישהו אחר הם ענו כי לא נעים להם. לפי דעתי בטיול/ מפגש הבא כל חבר שמאשר הגעה ושמעוניין להסיע איתו נוסעים ברכב, צריך לפרסם את סוג הרכב שהוא בא איתו, מס' המקומות הפנויים והמיקום שממנו הוא יוצא. אני יעשה זאת. |
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
צטט:
אתה מוזמן טיול הבא להצטרף אליי |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
אילן, זוכר על מה שוחחנו אתמול?
מקווה שהתחלת לטפל בנושא |
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
תעדכן.
ואגב, לגבי מה שדיברנו אתמול - דיברתי עם אבא שלי, מקווה לקבל תשובה כבר היום (הוא עדיין בעבודה) |
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד