![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
אין לך מה לדאוג
היה לי לפני הפיאט פולקסווגן פולו ולפנייה היה לי רנו 19 זה היה האוטו הראשון שלי. הוא היה במצב מכני גרוע הוא שתה שמן ומים. אבל הייתי עושה איתו נסיעות עם 5 איש באוטו לאילת 6-7 פעמים לים המלח פעם אחת לצפון לכנרת ופעם בחודש לירושלים וממש אין לך מה לדאוג בחיים לא נתקעתי.
המלצה שלי תיסע ואל תפחד יהיה בסדר כל עוד תיסע בקצב סביר של 100 קמ"ש ככה וכל שעה\שעה וחצי תעשה עצירה תן לו להתקרר בדוק שמן מים אם חסר תוסיף. כל הנסיעה תסתכל על המחוגים והנורות מנוע אבל לדעתי אם הרכב שלך שמור לא צריכה להיות לך בעיה להגיע ליעדך. שיהיה בהצלחה וממש אל תפחד תיסע יהיה בסדר. |
|
|
#22 | |
|
Guest
|
Re: אין לך מה לדאוג
צטט:
אם אתה לא רוצה אל ת'סע אם אתה בטוח שאתה רוצה לנסוע אז ת'סע ! |
|
|
|
#23 | |
|
Guest
|
Re: אין לך מה לדאוג
צטט:
עצירות, להתקרר, להוסיף שמן או מים, אפשר לחשוב שזו פורד מודל T... רכב יוצא מהמפעל במטרה לנסוע ולעבוד. זה היעוד שלו ולשם זה הוא נבנה. הרכב של גיא מטופל ולא צריכה להיות שום בעיה להגיע איתו לים המלח. |
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גדעון צודק ,
גיא סע לשלום . רק על ת'שכח שמן ומים !! שמן לשיזוף ומים לשתיה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח |
|
|
#25 |
|
Guest
|
שמע לעצתי
שמע ולמד!!!
לא כדאי מאוד לא כדאי פיאט אונו כמה מוטפל שלא יהיה תמיד צצות בעיות ולא משנה מהן.... עדיף לא להתעסק עם הרכב הנ"ל לנסיעות ארוכות כמו לים המלח כי חבל עליו הם סתם יתאמץ מניסיון........ |
|
|
#26 |
|
Guest
|
סליחה על המילה גבר אבל מה שכתבת ממש בווווולשיט!!!
האונו שלי עברה נסיעות ארוכות והרבה! אילת +פעמיים טבריה! האוטו כמו חדש! אלי |
|
|
#27 |
|
Guest
|
ממש
ממש לא קשור הכוונה לא הייתה להפוך את הרכב שלו לגרוטאה פשוט תמיד עדיף להיות בטוח ורגוע מאשר לגלות שפתאום באחת הירידות המד חום עולה.
אתם עצמכם אמרתם שזאת נסיעה מאומצת לא? |
|
|
#28 | |
|
Guest
|
Re: שמע לעצתי
צטט:
פיאט אונו הוא רכב שכתב כמה שיאים בתחום המוטורי בכלל ובהצלחה של פיאט וכלכלת איטליה כולה , אז משפט כמו "לא כדאי פיאט אונו כמה מטופל שלו יהיה " פשוט לא לעניין. שבת שלום לכל חברי הפורום. |
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
חלילה אני לא מאבד את הספקות ברכב שלי והוא מטופל והכל
עכשיו, מדובר ברכב דיי ישן ולא חדש תגידו מה שתגידו חברי הפורום לא כדאי לנסוע עם אוטו ישן נסעיות ארוכות לא משנה כמה הוא מטופל!!! לי יש פיאט אונו 45 סופר מנוע 1000 היא מטופלת מאוד לא מזמן עשיתי ראש מנוע (פעם רביעית חשוב לציין) ואני לפי ניסיוני לא ממליץ לנסוע עם רכב למרחק גבוה וזה לא שאיבדתי את האמון ברכב זה פשוט סתם שוחק את המנוע ומאמץ אותו אני אישית הייתי משכיר רכב ונ.ב אני לא יחליף את הפיאט שלי בחיים אני יותר מידי אוהב אותה "פיאט אונו הוא רכב שכתב כמה שיאים בתחום המוטורי" אמת לאמיתה אחלה רכב לא מטיל בו ספקות-חוזר ואומר מדובר ברכב ישן ואתם בעצמכם אומרים שלא כדאי לאמץ אותו ונסיעה לים המלח תקנו אותי אם אני טועה דיי מאמצת את הרכב |
|
|
#30 |
|
Guest
|
טומי, אין סיבה שבעולם לא לנסוע עם האונו לים המלח - בתנאי שהיא מטופלת כמו שצריך.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד