מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

היפיפייה שלי HGT 2002 67000 קמ'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

שם:  
צפיות: 
גודל:   

spice elx

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 24-05-07, 12:23   #21
Guest

אין לך מה לדאוג

היה לי לפני הפיאט פולקסווגן פולו ולפנייה היה לי רנו 19 זה היה האוטו הראשון שלי. הוא היה במצב מכני גרוע הוא שתה שמן ומים. אבל הייתי עושה איתו נסיעות עם 5 איש באוטו לאילת 6-7 פעמים לים המלח פעם אחת לצפון לכנרת ופעם בחודש לירושלים וממש אין לך מה לדאוג בחיים לא נתקעתי.

המלצה שלי תיסע ואל תפחד יהיה בסדר כל עוד תיסע בקצב סביר של 100 קמ"ש ככה וכל שעה\שעה וחצי תעשה עצירה תן לו להתקרר בדוק שמן מים אם חסר תוסיף. כל הנסיעה תסתכל על המחוגים והנורות מנוע אבל לדעתי אם הרכב שלך שמור לא צריכה להיות לך בעיה להגיע ליעדך.

שיהיה בהצלחה וממש אל תפחד תיסע יהיה בסדר.

ישן 24-05-07, 13:57   #22
Guest

Re: אין לך מה לדאוג

צטט:
במקור פורסם על ידי vexler
היה לי לפני הפיאט פולקסווגן פולו ולפנייה היה לי רנו 19 זה היה האוטו הראשון שלי. הוא היה במצב מכני גרוע הוא שתה שמן ומים. אבל הייתי עושה איתו נסיעות עם 5 איש באוטו לאילת 6-7 פעמים לים המלח פעם אחת לצפון לכנרת ופעם בחודש לירושלים וממש אין לך מה לדאוג בחיים לא נתקעתי.

המלצה שלי תיסע ואל תפחד יהיה בסדר כל עוד תיסע בקצב סביר של 100 קמ"ש ככה וכל שעה\שעה וחצי תעשה עצירה תן לו להתקרר בדוק שמן מים אם חסר תוסיף. כל הנסיעה תסתכל על המחוגים והנורות מנוע אבל לדעתי אם הרכב שלך שמור לא צריכה להיות לך בעיה להגיע ליעדך.

אמר שהרנו שלו הייתה מתחממת ורנו זה רכב שנוטע להתחמם אז אתה עם האונו שלא עושה לך בכלל בעיות מפחד ?????
אם אתה לא רוצה אל ת'סע אם אתה בטוח שאתה רוצה לנסוע אז ת'סע !

ישן 24-05-07, 15:10   #23
Guest

Re: אין לך מה לדאוג

צטט:
במקור פורסם על ידי vexler

טוב שלא הפכת את הרכב שלו לגרוטאה...
עצירות, להתקרר, להוסיף שמן או מים, אפשר לחשוב שזו פורד מודל T...
רכב יוצא מהמפעל במטרה לנסוע ולעבוד. זה היעוד שלו ולשם זה הוא נבנה. הרכב של גיא מטופל ולא צריכה להיות שום בעיה להגיע איתו לים המלח.

ישן 24-05-07, 16:44   #24
Guest

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גדעון צודק ,
גיא סע לשלום . רק על ת'שכח שמן ומים !!
שמן לשיזוף ומים לשתיה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח

ישן 25-05-07, 18:01   #25
Guest

שמע לעצתי

שמע ולמד!!!
לא כדאי מאוד לא כדאי פיאט אונו כמה מוטפל שלא יהיה תמיד צצות בעיות ולא משנה מהן....
עדיף לא להתעסק עם הרכב הנ"ל לנסיעות ארוכות כמו לים המלח כי חבל עליו הם סתם יתאמץ
מניסיון........

ישן 25-05-07, 18:22   #26
Guest

סליחה על המילה גבר אבל מה שכתבת ממש בווווולשיט!!!
האונו שלי עברה נסיעות ארוכות והרבה!
אילת +פעמיים טבריה!
האוטו כמו חדש!

אלי

ישן 25-05-07, 19:21   #27
Guest

ממש

ממש לא קשור הכוונה לא הייתה להפוך את הרכב שלו לגרוטאה פשוט תמיד עדיף להיות בטוח ורגוע מאשר לגלות שפתאום באחת הירידות המד חום עולה.

אתם עצמכם אמרתם שזאת נסיעה מאומצת לא?

ישן 25-05-07, 21:00   #28
Guest

Re: שמע לעצתי

צטט:
במקור פורסם על ידי tomi
שמע ולמד!!!
לא כדאי מאוד לא כדאי פיאט אונו כמה מוטפל שלא יהיה תמיד צצות בעיות ולא משנה מהן....
עדיף לא להתעסק עם הרכב הנ"ל לנסיעות ארוכות כמו לים המלח כי חבל עליו הם סתם יתאמץ
מניסיון........
מה זה הבולשיט הזה ? אם יש לך ספקות לגבי הרכב שלך או איבדת בו את האמון עקב תיקונים לא מקצועיים או הזנחה (כי אין סיבה אחרת ) אז תחליף אותו או תימכור או טפל בו במוסך מיקצועי ומיומן , לשם כך יש את הפורום הזה גם לתת עצות לשתף ולעזור אחד מהניסיון של השני , מי יותר ומי פחות , אבל העיקר הוא המוטוריקה ההנאה והאמון ברכב שאותו אנו מטפחים ע"מ שישרת אותנו כשצריכים.
פיאט אונו הוא רכב שכתב כמה שיאים בתחום המוטורי בכלל ובהצלחה של פיאט וכלכלת איטליה
כולה , אז משפט כמו "לא כדאי פיאט אונו כמה מטופל שלו יהיה " פשוט לא לעניין.
שבת שלום לכל חברי הפורום.

ישן 27-05-07, 20:21   #29
Guest

חלילה אני לא מאבד את הספקות ברכב שלי והוא מטופל והכל
עכשיו, מדובר ברכב דיי ישן ולא חדש תגידו מה שתגידו חברי הפורום לא כדאי לנסוע עם אוטו ישן נסעיות ארוכות לא משנה כמה הוא מטופל!!!
לי יש פיאט אונו 45 סופר מנוע 1000 היא מטופלת מאוד לא מזמן עשיתי ראש מנוע (פעם רביעית חשוב לציין) ואני לפי ניסיוני לא ממליץ לנסוע עם רכב למרחק גבוה
וזה לא שאיבדתי את האמון ברכב זה פשוט סתם שוחק את המנוע ומאמץ אותו
אני אישית הייתי משכיר רכב
ונ.ב אני לא יחליף את הפיאט שלי בחיים אני יותר מידי אוהב אותה
"פיאט אונו הוא רכב שכתב כמה שיאים בתחום המוטורי" אמת לאמיתה אחלה רכב לא מטיל בו ספקות-חוזר ואומר מדובר ברכב ישן ואתם בעצמכם אומרים שלא כדאי לאמץ אותו ונסיעה לים המלח תקנו אותי אם אני טועה דיי מאמצת את הרכב

ישן 27-05-07, 23:45   #30
Guest

טומי, אין סיבה שבעולם לא לנסוע עם האונו לים המלח - בתנאי שהיא מטופלת כמו שצריך.

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות