![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Space 2001 1.2 8V
|
דוד , ההודעה הפרטית נכתבה עוד לפני שכתבתי את זה בפורום
![]() דבר נוסף, אני בכל אופן מעדיף להפגש בזמנך הפנוי לפני שאני מסדר את הסטרטר .. מעדיף שתראה את זה בעין , השבוע אני גם ככה נוסע לאזור המרכז יהיה נחמד להחליף מילה מול הבעיה במקום להמשיך לקשקש בפורום ![]() ואם כבר אז כבר , דוד שאלה נוספת זה תקין ברכב שהונטה נכנסת לפעולה (כשהמנוע בטמפ' עבודה ) כל חצי דקה ונכבה לאחר כמה שניות ? וככה המעגל חוזר על עצמו מספר פעמים ? יש לי חבר עם פיאט כמו שלי רק דגם 16V אצלו הרכב יכול לעמוד אפילו 5 דק' עד שהוונטה תכנס לפעולה , תעבוד כמה שניות ואז תפסיק , ושוב לאחר 5 דק' התהליך חוזר על עצמו , השאלה אם זה תקין שאצלי זה פרק זמן קצר יותר נערך לאחרונה על ידי Amertsu : 01-11-14 ב 22:50. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התופעה המתוארת לא תקינה.
זה נגרם בד"כ משום שהמהירות הנמוכה בונטה לא פועלת. דוד.
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
מה הכוונה דוד ? זה נדלק אצלי על מהירות נמוכה בדר"כ והמהירות הגבוהה תקינה (פועלת עם מזגן בדר"כ)
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
עדכון לכל מי שאיי פעם נתקל בבעיה :
היום הייתי אצל החשמלאי שלי , פירקו את הסטרטר והוא נמצא תקין לחלוטין , הוחלף לסטרטר משופץ חזר יותר פשוט , מניע מנגיעה אם קר/חם. וכל זה תמורת 400 ש"ח , לכל המעוניינים ציון חשמל לרכב באשקלון . |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 2001 ELX , מגמגמת ( קובץ סאונד מצורף) | ELX2001 | פונטו - טכני | 4 | 23-10-13 19:22 |
| הבטחתי, א הנה המכתב המעודכן. מצורף חשבונית | shraga1958 | פיאט כללי | 0 | 11-04-13 19:05 |
| תורים "נתקעים" באמצע ולאחר נסיעה *מצורף סרטון* | syn | פונטו - טכני | 1 | 13-02-13 23:53 |
| מחפש רביעיית ג'נאטים מגנזיום לפיאט אונו - מצורף תמונה | edan | קניה | 1 | 04-02-11 11:56 |
| מחפש חשמלאי אמין (מצורף סיפור אישי) | פורום הגראז' | 3 | 30-07-06 00:22 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד