![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד לא הפכתי פזה
הבחור שאל אם שילם יקר וכולם קפצו וישפשפו ידיים מהנאה מה לעשות במוסך מורשה פיאט מורידים את העור כולם יודעים . דוד אתה יודע כמה פעמים אנשים חזרו אליך לסדר ראש אחרי שנה והכל בגלל שלא עשו טיפול מלא ואו חסכו בהחלפה של חלק . טיפול נכון אחרי ראש מנוע בפיאט הינו החלפת טרמוסטט חובה ורצוי מאד אורגינלי כן כן יאיר 791 החלפת יוניט גם כשהיא טובה חובה ובשלבים שהרכב ישן גם להחליף רדיאטור שהרי ניקוי עולה יותר מחצי רדיאטור חדש . אחרי טיפול כזה אני רוצה לראות את הרכב מתחמם גם אחרי שנתיים. מאור הצחקת אותי לי יוצא לשלם מחירים מופרזים דוד לא מרשה לי להכנס למוסך כבר שנים הוא עומד בפתח של המוסך ומגרש אותי אני למדתי טיפול צריך לעשות יסודי חלפים סינים לא בבית סיפרי חוץ מזה יש לכם מזל שיש לכם את דוד אז אתם חכמים שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד