![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
מה זאת אומרת "מושב יקנעם"? האם במושבה?
והאם לך שייכת הפונטו ספייס HGT הצהובה, עם המדבקה של "לאב פיאט" על השמשה האחורית? בכל אופן, כנראה צריך להכריז על "מבצע גיוס צפונים" , לאט לאט עוד ועוד מצטרפים..
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
גם אני צפוני,אבל קלאסי....
מפגש צפוני זה נחמד אבל האמת שהיופי זה במפגש של כולם כשמגיעים רכבים שונים... מודרנים וקלאסיים,ספורט ונוסעים... |
|
|
#23 | |
|
Guest
|
צטט:
עילית. בקשר למדבקה- הלוואי והייתי מצליח להוריד אותה. הלוואי שמהנדסי פיאט יצליחו לחבר את התושבת מנוע העליונה כל כך חזק כמו שהם יודעים להדביק מדבקות... |
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
בקשר למדבקה- לדעתי תשאיר אותה. זה מסוג הדברים שלא מפריעים. בזמנו באחד מהמפגשים היתה נציגות של סמל"ת ונתנו לנו גם הרבה מאוד מדבקות כאלו, על רוב המכוניות של חברי המועדון הם מודבקות, וגם אצלי.
ראיתי את הרכב שלך לפני כ- 3 שבועות חונה במרכז הישן, ומאוד התפעלתי, הוא נראה שמור מאוד. אחרי כמה שעות ראיתי אותך בנסיעה נכנס לאיזור התעשייה, אני הייתי מאחוריך.
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
חח stio אומר שהיה מאחוריך אולי הבחנת אותו?
|
|
|
#26 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
שזה אומר שאולי זהית אותו או את הרכבו בעצמו שהוא חלף על הפנייך או במאחורייך
הבנת עכשיו? |
|
|
#28 |
|
Guest
|
אני לא צפוני אבל...
אם תארגנו מיפגש אשמח להבוא
|
|
|
#29 | |
|
Guest
|
צטט:
1) הבחנת אותו= הבחנת בו. 2) את הרכב בעצמו= את הרכב עצמו. 3) חלף על הפנייך= חלף על פניך. 3) חלף במאחורייך= חלף מאחורייך- משפט לא הגיוני מבחינה לוגית. לא ניתן לחלוף מאחורי מישהו ובטח לא במאחורי מישהו אלא אם כן זה מונח חדש מתחום אחר והמבין יבין עכשיו לתשובות: 1) לא מכיר אותו. 2)לא מכיר את הרכב שלו. |
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
לא משנה..
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב