![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 | |
|
Guest
|
צטט:
את חושבת שמישהו יכול דרך האינטרנט לומר לך אם יש או אין בעיה במערכת הבלמים ברכב שלך ? מה פתאום לפני חודשיים הוספת נוזל בלמים - את הוספת ? המוסך הוסיף ? למה ? לא נשמע סביר שתוך חודשיים, גם אם אפילו זה היה רק בחצי, שרמת נוזל הבלמים ירדה למינימום ולרמה כזו שהחלה לדלוק נורת ההתראה לגובה נוזל בלמים - נורה אדומה! בקיצור, אם באמת איכפת לך אז תבלעי את הגאווה שלך ותיכנסי למוסך לבדיקה אם לא קיימת נזילה במע' הבלמים. מקסימום הפסדת 100 ש"ח. |
|
|
|
#22 | ||
|
Guest
|
צטט:
וגם עכשיו שהיה חסר המוסך הוסיף נוזל ולא אני אין פה שום עניין של גאווה אני א יודעת על מה אתה מדבר מקווה שהבנת אותי.... |
||
|
|
#23 |
|
Guest
|
תציצי מאחורי כל גלגל (בעיקר אחוריים ) ותראי אם יש נזילת שמן (כתם שמן שחור על התופים ) זה דיי נפוץ שמשאבות בלם אחוריות נוזלות . תיקון פשוט וזול .
עדכני להמשך. עמית |
|
|
#24 |
|
Guest
|
אולי באמת לא הבנתי אותך אבל עדיין נראה לי תמוה למדי שכל חודשיים ממלאים אצלך נוזל בלמים.
יכול להיות שאין בעיה. אבל הבעיה היא אם דווקא כן קיימת בעיה. כי אז זו יכולה להיות בעיה שתסכן אותך קודם כל ואת כל מי שבסביבתך. אולי הגיע הזמן להחליף מוסך ? או שאולי את צריכה לחוזר אליהם ולהבהיר להם שהפעם הם צריכים לבדוק את הרכב יותר טוב. |
|
|
#25 | |
|
Guest
|
צטט:
דרך אגב הנורית הפסיקה בלם יד הפסיקה להידלק ולכבות באמצע נסיעה ואני גם חושבת כמוך לא משחקים בחיי אדם אתה צודק הבחלט אמשיך לעדכן אותכם לגבי המפלס נוזל בלם ולגבי אם ראיתי נזילות. |
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
החלטה טובה !
בטח שנורית בלם היד הפסיקה לדלוק - היא התריעה לך על מפלס נוזל בלמים נמוך. כרגע עכשיו המפלס כנראה תקין (זה לא אומר שאין איבוד!!!!) אז נורית בלם היד לא דולקת. |
|
|
#27 |
|
Guest
|
היי גילי ירידת נוזל בלם יכולה להיגרם משני סיבות בלבד.
1. שחיקת רפידות בלם שגורמים לירידת הנוזל במיכל. 2. נזילה במערכת הבלמים. אין שום סיבה אחרת ואל תחפשי במידה ומלאת את המיכל ואחרי שבועיים רמת הנוזל ירדה יש לך נזילה במערכת ואת צריכה לגשת למוסך שיאבחנו מהיכן הנזילה רק קחי לתשומת ליבך שברגע שכמות הנוזל תיגמר במיכל לא יהיו לך בלמים ברכב לכן טפלי בבעיה כמה שיותר בדחיפות. תודה אורן. |
|
|
#28 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
איך שלא יהיה ירידת נוזל בלמים עקב שחיקת רפידות לא אמורה להיות דרמטית והיא איטית.
לפי מה שאני יודע רמת הנוזל במיכל לרוב לא אמורה לרדת ביותר מרבע (ממלא לשלושת רבעי וכולי) עקב שחיקת הרפידות ובטח לא לרדת הרבה בחודשיים -אלא אם נסעת 20 אלף ק"מ. מה שמוזר בכל הסיפור הוא שהמילוי נעשה במוסך. |
|
|
#30 |
|
Guest
|
student אתה צודק בהחלט אני פשוט פירטתי את הסיבות באופן כללי ולא ספיצפית למקרה.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד