![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אז זהו שלאחר בירור זה לא כזה זוהר כמו שזה נישמע.
קודם כל הוחלף מנוע! לפני שנה אני חושבת.. בגלל שהבן אדם ניתקע בהצפה. את זה הוא אומר רק אם מתקשרים! ואם הוא עשה 80K קילומטר בשנה או שנתיים.. מה עשו על המכונית קודם?! יש קצת שריטות בצד.. הוא אמר לי שהוא יכול לקחת לבדיקה רק ימי שישי. ושישי הקרוב יש מישהו שכבר בא לקחת לבדיקה. אז זה תלוי קודם בו אם הוא קונה או לא. דבר שני שהבנתי, שהוא לא מקפיד על פרפלו!! אז יש מצב אם הוא מוסיף מים בעצמו ולא רק במוסך.. שהוא שם מי ברז. הוא אמר שהקטע הזה זה שטויות. בכל אופן, נישמע כרגע ששחקו את המכונית! אם זה 80K למנוע חדש..! בטוח יהיה מציאות טובות יותר..! ובכללי יש! לפחות ככה זה נישמע.. הבעיה האישית שלי שזה לא תכלת.. והצבעים השניים חסר צבע עבורי. רציתי ככה משהו יפה.. חי..! ובנוסף, זה לא תלוי רק בי, אלא אני צריכה שמישהו יסע איתי חזרה לעיר מגורי אחרי קניה. אז זה כרגע קצת בעייתי.. אני מאמינה שיסתדר שיגיע הרגע. במידה ואני לא מוצאת את הרכב האידיאלי, מה עדיף מניסיונכם? לקנות רכב בצבע אחר שניראה ונישמע מעולה! ולצבוע אותו לתכלת או צבע חי אחר...? או לקנות רכב עם קמ"ש יותר גבוה ולהחליף מנוע לחדש? מה העלויות? ומה העדיפות? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טוב בתקציב הזה לא תוכלי להשיג חדשה באמת,
אבל תעשי חיפוש קצרצר במכוניות של קיה מהשנים 2008 והלאה ותראי שיש כמה שיוכלו לעמוד לך בסטנדרטים.. לא הספורטאג' או הפורטה אבל המשפחתיות הקטנות יותר בהחלט יעשו לך את העבודה. הם מאוד התקדמו בשנים האלה אז כדאי לתת להם את תשומת הלב.. בהצלחה!! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
זה רכב שהיה לי לפני כמה שנים
מאוד אהבתי אותו, הוא באמת יחסית חסכוני והתקלות הן די אפסיות. לפחות בזמן שהוא היה אצלי. עוזב עכשיו את העבודה וצריך לקנות רכב, מתאימה לי מאוד הקומפקטיות שלו. קנית בסוף? ב30,000? או שהצלחת להוריד? כי באמת הקילומטרז' די נמוך יחסית לשנה. אני רוצה ללכת לראות אם יהיה דגם מיד ראשונה ביריד ומה יהיו הבדלי המחירים...אני לא יכול להרשות לעצמי בתור אבא טרי להוציא סכומים יותר גבוהים על רכב...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
|
לא קניתי.
הבחור שהיה צריך לבוא אליו לפני ביום שישי קנה את הרכב. לא חשוב, במילא התייעצתי ואמרו לי שלא להתקרב למכונית שעברה הצפה.. וחוץ מזה, להשים לה במכוניות שהוחלף מנוע. יכולות להיות תקלות נוספות. אולי תוכל למצוא פונטו 2007/2008 ביריד במחירים מאוד טובים. פונטו 2006 או 2005 קשה למצוא, והבנתי שאין אותם בסוכניות הרכב הרגילות שעכשיו עושות הרבה מבצעים. ביד2 המבחר ירד מאוד! מ18 ל12 מכוניות עם קילומטר נמוך 2004-2006. קשה למצוא משהו ממש טוב! אני מחכה למודעות הבאות לראות אם יהיה מציאה טובה. אם כן, בעז"ה אני מקווה שילך טוב ולקנות עוד החודש! מה אתה עשית או ראית בנתיים? |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Member
|
צטט:
(אגב, למצוא פנדה במצב טוב זה -באמת- בלתי אפשרי) |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
טוב כמו שואמרים- כל עקבה לטובה, זה בטוח.
אני הולך היום אחר הצהרים עם אשתי בתקווה (או בשאיפה ) שהבייביסיטר תבריז ואז אוכל ללכת לבד.. הבנתי שזה עד 23:00 היום ומחר וגם קצת מיום רביעי אז כדאי לך להזדרז. ניראה לגבי השנה אני לא יודע בדיוק איזה רכבים משומשים יהיו שם...עוד לא ממש נכנסתי לחיפוש חזק אז היריד זה הדבר הראשון שאני הולך לראות..אפילו לא עברתי על מודעות ביד 2 חוץ ממה שאת העלת אבל ניראה אולי באמת יהיו הנחות מטורפות כמו שמדברים...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: כולם
|
קצת סבלנות, את תמצאי
![]() אני רכשתי לפני מספר חודשים פיאט פונטו ספייס שנת 2005 80 כ"ס 120 אלף ק"מ ב 26, המחירון היה 28. הרכב עבר בדיקה במכון ויצא תקין מלבד כמה דברים קטנים (בעיקר גומיות וכאלה). חייב לציין שאני לא יודע מה עבר הרכב בכל שנותיו, הוא לא היה יד ראשונה או שניה, הבחור האחרון טיפל ברכב בצורה טובה, כולל נוזל קירור של פיאט (האדום). קשה למצוא בפחות מ 120 (כמו שרשמת) בשנתונים כאלה, אבל בהחלט אפשרי עם סבלנות. בהצלחה! |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Member
|
תודה רבה.
אפשרי ראיתי בהחלט. לפני חודשים היתה מודעה על פונטו אוטומט תכלת עם 54K יד ראשונה פרטי. שמורה ומהממת! רצו עליה 35 ואח"כ עלו ל37 אני חושבת והיא נחטפה. אז עוד לא הייתי ממש בעיניין של קניה כי היה חבל לי לשלם ביטוח נהג צעיר + חדש לחודשיים חינם ללא שימוש בכלל. לצערי הרב. אני מקווה ומאמינה שבהחלט יגיע משהו טוב. נסעתי באוטובוס בהרצליה פיתוח לאאוטלט מוצאש... ממש בכל הדרכים של הלימוד נהיגה והטסט... כל הזיכרונות של הכבישים.. המבטים.. ממש געגועים עזים לנהיגה.. מי היה מאמין! ![]() המודעות ירדו ל6 מודעות! אני עוכבת יום יום.. שעה שעה. ועכשיו נוספו 2 חדשים.. אבל עדין לא בשבילי.. מצאת משהו ביריד? איך היה? מה הולך שם? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Member
|
הבחור עם הרב שלח לי הודעה שלא מכר בסוף.
הבחור שרצה את הרכב רצה לעבוד עליו... אבל אני לא חושבת שכדאי לי בכלל לקחת לבדיקה אחרי שהלך לו המנוע בגלל שניתקע בהצפה בחיפה... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
עזבי..תתאזרי בסבלנות ותמצאי אחת שמורה.
לא חסר פונטו ספייס על הכביש, וגם לא כאלה שלא עברו ראש, שלא לדבר על החלפת מנוע קומפלט.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס 2002 | BRIGHI | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-11 21:52 |
| ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס אוטומט | dikla152 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-02-11 23:31 |
| ייעוץ|רכישת פונטו ספייס 2000-2003 | aquatech | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 24-01-11 22:00 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד