![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
לגבי מוסך יש לך שאלה רטורית
המומלץ הוא שמשון ביהוד |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
בדוק קודם כל שלא חסר נוזל קירור.
|
|
|
#23 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX 2001
|
אז ככה, לאחר שהלכתי למוסך וביצענו בדיקה הוא אמר לי שאכן הטרמוסטט תקול ,החלפנו אותו וביצענו בדיקה שהמאורר נכנס לפעולה,בזמן הבדיקה פתאום הבחנו בטיפטוף של מים מכיון הצינור הכפול שמתחבר לסעפת היניקה,איך שהוא הזיז את הצינור בכדי לראות מה הבעיה התגבר הטיפטוף והפך לזרם חזק.פירקנו את הצינור וראינו שהצינורית פלסטיק לש הסעפת יניקה שבורה.
הוא אמר לי שלא ניתן לתקן זאת וההחלפה של חלק זה כרוכה בעבודה מרובה ושהעלות יקרה. אחרי התיעצות ביצענו תיקון סתמנו את הקצה התחתון שאליו היה מתחבר הצינור בעזרת אטם גומי ובנד. ואילו את הקצה שאמור להתחבר לסעפת יניקה ביצענו הברזה פנימית והברגנו בורג עם טפלון .הוא אמר לי שאין לי ממה לדאוג ושהבורג לא יעוף לי.ושהמשמעות היחידה היא שעכשיו לא יהיה לי חימום בחורף. הפחד היחיד שלי כרגע הוא שהרכב לא יעבור טסט. שנית חשבתי אולי לבצע תיקון בעזרת צינורית ממתכת בקוטר המתאים להכניס אותה פנימה ולהדביר בעזרת דבק מתאים או סיליקון ואז להחזיר את הצינורית גומי .הוא לא המליץ לי על זה היות והמנוע זז בזמן פעולה והוא אמר לי שהדבר עללול לישבורר לי עוד יותר את הסעפת. אשמח לשמוע את תגובתכם/עצתכם. נ.ב עבור כל התיקון והעזרה שילמתי 290 ש"ח. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
לא הבנתי כלום.
סעפת יניקה, חימום, צינור מים. עשיתם סלט. צריך לראות מה הולך שם, תצלם את הבעיה ותעלה תמונות. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: פנדה
|
הייתה לי בעיה כזו בפלאנג' שעליו מולבש הצינור מראש המנוע לכיון רדיאטור החימום.
המוסכניק צדק כשאמר שזה המון עבודה.אבל הוא טעה כשאמר לך שזה יפגע בסעפת היניקה. הפלאנג' אינו מוברג לסעפת היניקה, ובכלל לא מדובר בפלאנג' עם תפיסה של ברגים. התפיסה שלו לראש המנוע נעשית ע"י לחץ שמופעל עליו ע"י הפלסטיק הקשיח שמחובר ומכסה את סעפת היניקה. לדעתי, אם יש לך אפשרות להתחבר לאותו פלאנג' פלסטיק מבלי שתהיה נזילה, אין לך מה לחשוש על סעפת היניקה. ובוודאי שאין לך מה לחשוש לטסט. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX 2001
|
תודה רבה על התגובה ,נראה לי שאחבר צינורית מתכת לקוטר הפנימי בעזרת סיליקון או דבק מתאים ועליה אתחבר עם הצינור גומי.
דרך אגב מה עשית אצלך ברכב? ומה היתה העלות תיקון? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Member
הגלגלים שלי: פנדה
|
אצלי הייתה הנזילה בין הפלאנג' לראש מנוע. כשהתחלתי לפרק את כל החלקים מסביב כדי לקבל גישה, הבנתי שמה שלוחץ את הפלאנג' זה בעצם המשך הפלסטיק השחור שמכסה את סעפת היניקה.
ניסרתי את הפלסטיק וחילצתי את הפלאנג' וגיליתי שהגומיה שאמורה לאטום, משוחררת בגלל שהחריץ שהיא נכנסת בו, אכול. קניתי פלאנג' חדש (261 שקל במוסך המרכזי בבאר שבע) ובניתי לי טבעת ברזל שתלחץ על הפלאנג' במקום הפלסטיק שניסרתי, והבעיה נפתרה. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
יכול להיות שנזל שמן על המנוע או צנרת הפליטה או שהמנוע מזיע / דולף מעט שמן. האם יש כתמים על הכביש אחרי שאת חונה במקום למשך כמה שעות?
לגבי רעשים - קשה מאוד לאבחן דרך המחשב.
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מעניין שכל פעם יש בעייה והיא נפטרת מעצמה אוליי תשלחי לי את המתכון
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תשמעי רכב זה לא משחק ילדים ברכב כשיש תקקלה היא לא תעלם אף פעם.
חלק מטיפול ברכב זה או לםפל בו אישית לפחות או להכניס אותו למוסך במצבך. את לא עושה משהו בנידון ואל תתפלאי אם יש לך נזק גדול גם של עבר בהתחממות וגם עכשיו שהרכב מרעיש ונדלקת מנורת לחץ שמן. מה שאני יכול להגיד לך שתכיני את הכסף כי את הולכת לשלם ביוקר. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע מתחמם | Zakash | פונטו - טכני | 7 | 22-09-10 12:11 |
| בעיה - בבקשה עזרה (רכב מתחמם) | anidjar1 | אונו - טכני | 1 | 17-08-10 20:22 |
| מנוע מתחמם...פונטו דור 1 | i12z | פונטו - טכני | 10 | 15-05-09 22:22 |
| פיאט פונטו - מנוע מתחמם | lag5 | פונטו - טכני | 7 | 02-12-08 16:04 |
| נתקעתי עם האוטו. מנוע מתחמם, מאוורר לא עובד | stio | אונו - טכני | 17 | 24-04-08 18:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד