![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
רפי פה בטוח שזה לא המקרה זה היה רק בדגמי שנת 2001 זאת הסיבה שישר שאלתי איזה שנה הרכב ברגע שקיבלתי תשובה שזה דגם 2002 ישר שללתי את הבעיה הזאת.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
שנת הדגם
אבל לא לשכוח שיש הבדל בין תחילת שנת דגם אצלנו ובחו"ל כך שיתכן שרכב שבחו"ל נחשב ויוצר ברבעון האחרון של 2001 אצלנו כבר נמכר כ 2002.
כמובן שניתן לראות ולשמוע אם מדחס המזגן מתנתק בסבובי סרק של המנוע. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
אין בעיה לבדוק את זה רמי אני צריך שתסתכל על המחשב בתא המנוע ותגיד לי את המספר הקטלוגי שלו זה נמצא במדבקה שנמצאת על המחשב ולפי המספר הקטלוגי אני יגיד לך אם זה המחשב מהסדרה של המחשבים הבעייתיים.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
הבעיה של המחשב היא רק בHGT או בכל דיגמי הפונטו ספייס 2001?
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
בעית המחשב
הבעיה היתה רק ב HGT ובשנת 2001 ובאופן חלקי, אורן תאר זאת במדויק.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
רפי הבעיה היתה רק בדגמי 2001 ורק במכוניות הראשונות שעלו לכביש מדובר על חודשים מאי יוני יולי שנת 2000 לאחר מכן המכוניות הגיעו כבר עם מחשבי הזרקה שונים עם מק"ט אחר .הסיכוי שזאת הבעיה פה מאוד קלוש מכיוון שזה דגם 2002 אבל כמו שאמרתי צריך להסתכל מה המק"ט של מחשב ההזרקה שכרגע ברכב כדי לשלול את זה לחלוטין.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
במעדה ישנו חיישן אשר מודד את טמפ. האויר.
יתכן ויש בעיה בחיישן זה (במיוחד במ"ע בקרת אקלים). מחשב ניהול מנוע מקבל את נתון של הלחץ הגבוהה במ"ע ואז הוא הזה ששולט על מהירות המאורר. (מאורר על המעבה מן הסתם). תנסה לברר עם מוסכים מורשים ת אם ישנו עדכון תוכנה למחשב מנוע , הוא בהחלט יכול לפתור תקלה מסוג זה. יתכן עוד פתרון - ב BSI (מחשב מרכזי של הרכב) צריכה להוית פונקציה של בקרת אקלים, יש אפשרות לשחק עם זה מ - HOT CLIMATE ל - VERY HOT CLIMATE. אני לא בטוח אם קיימת אפשרות כזאת אצלך. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
אורן ידידי
המק"ט של המחשב הוא:46791884 GE113382 C489JIJI תודה |
|
|
#9 |
|
Guest
|
טוב בטוח שאצלך זאת לא בעיה של מחשב המחשב הבעייתי היה מק"ט 46548002 כך שאצלך צריך לחפש בכיוונים אחרים.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
תודה אורן
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב