![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
ניראה שבמפגש האחרון שהיה נוצר "קליק" בינך לבין הקופה
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
צטט:
|
|
|
|
#13 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
צטט:
![]() ובאשר לך גינדי - תיראה דיברנו לא מעט אודות חיפוש אחר פיאט קופה ולא בכדי רשמתי לך בה"פ "ברוך הבא לפרוייקט של החיים" שכן כפי שדווקא במקרה הזה צודק אלכס קשה מאוד למצוא אחת במצב מושלם ומהסיבות הברורות הללו: 1. ההיצע אשר קיים בשוק הוא מאוד מצומצם ושלא נדבר על ההיצע שמפורסם למכירה! 2. הרכבים (פיאט קופה) במצב תצוגה - סביר להניח לא יעברו ע"י מודעת פרסום אלא "מפה לאוזן" (מכיר את המושג אני מניח) 3. עד אשר בעלים של פיאט קופה מחליט למכור את רכבו ובאם הוא במצב טוב ולא כאלו המפורסמות ביד 2 (זה לא המקום) , העברת הבעלות מתבצעת בשניות עד שכבר הבנת , כבר הרכב נמכר!!! 4. מעטות השמורות במיוחד - ותהיה בטוח שלא יעברו לבעלים חדשים ב-5 שנים עד עשור הקרוב!! וזה מפי אדם שבקשר עם 95% מבעלי הקופה ![]() נ.ב. כל שנותר הוא להמשיך להיות סובלני, ולא חזרת אלי לגבי הבחור עם האדומה שדיברת עליו, אז דבר איתי בפלא' ונראה לאן התפתח הנושא |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
לא סתם אמרתי לו שייקח לו המון המון המון המון זמן(כמו שאתה חיכית).
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה נ.ב כשאני אמצא את הS2000 שאני רוצה הוא יהיה הראשון שאציע לו את הרכב
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
DABAB
חבר אתה צודק בקשר למה שאתה אומר,
אבל אני חושב שאם מצב הרכב "גמור", אז המחיר צריך להיות בהתאם , עד היום ראיתי 6 קופה למכירה מצבם היה אל הפנים ודרשו טיפה מתחת למחירון. אין לי בעיה לשלם אל רכב מושלם מחירון ואפילו מאל המחירון ,אך רכב שבמצב שצריך להשקיע עליו אמור להמכר בהתאם ... אין לי בעיה לקנות רכב גמור שהמחיר יהיה בהתאם ולהשקיע בו כל מה שצריך... snower 'בקשר לקופה שנסעתי לראות אני יעדכן אותך... |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
בחישוב קצר מנוע יעלה 7 בולמים,לא יודע על כמה קופה יצא לך לנסוע אבל הרכב לא שיא הנוחות,במידה והבולמים גמורים,בולמי קוני יעלו פחות מ2000 (מקורי עולה 1000 לבולם) מרימי מכסה מנוע מחירם הוא עד 500 ש"ח. צמיגים עוד 2200 ולחדש סלון שזה יעלה סביב ה1-1.5 בחישוב קצר וגס זה יוצא 14 נגיד. מצד שני אתה מיישר קו בצורה יפה לטווח ארוך. תחשוב אם שווה לקחת את הרכב,נקודה נוספת שהרכב ללא מכות שלדה לפי מיטב זכרוני וזה דבר שלא עומד לזכות רוב הקופיות בארץ. נ.ב העלויות הינן מניסיון אישי. בהצלחה.
איטלקיות: כשהן עובדות, זה כמו גן-עדן. כשהן מקולקלות, זה גיהנום. http://www3.picturepush.com/photo/a/...pe-footer2.jpg נערך לאחרונה על ידי dabab : 02-11-09 ב 17:28. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
dabab
אתה דיי צודק ...
אבל החישובים שלך הם טיפה לא נכונים , כלומר המחירים הם טיפה יותר גבוהים ממה שרשמת.. בסופו של דבר אני בן אדם פדנט שאוהב הכל פיקס , וברכב הזה נכנס גם צבע שזה עוד כסף... יכו להיות שאם אני לא ימצא את מה שאני מחפש תוך זמן שנתתי לעצמי , והקופה הנ"ל תהיה למכירה .. יכול להיות שאני יקח אותה לבסוף... אבל בינתתים לא ממהר , אבל מבין לעט לעט שכנראה שאני לא ימצא את מה שאני מחפש... בכל מקרה אם יהיה לך איזה מידע אל קופה למכירה אשמח אם תידע אותי ותודה אל ההתיחסות |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Senior Member
|
צטט:
את כל מה שרשמתי זה מניסיון אישי לכן מבחינת העלויות אני עומד מאחורי דבריי. אולי אצלכם במרכז המחירים גבוהים יותר (בעצם בטוח,ארז יספר לך על המרימי מכסה מנוע). שיהיה בהצלחה.
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
קח בחשבון גינדי שמי שמחפש זול, ולבטח בכל הקשור לפיאט קופה ולשימורה - יוצא ביוקר
, ראה ערך רכבים רבים של בעלים שאת שמותיהם הבה ונשמיט בשל כך שאני עדיין מכבד אותם אבל שים לב כי בשל חיסכון ואי טיפול מסירותי ברכב - כיום יש לבצע על רכבים אלו ישור קו שעלול לעלות יותר מ-25,000 ש"ח ולעיתים הנזק בלתי הפיך!! בכל מקרה שמח לדעת שלא איבדת את סבלנותך - שכן בסוף היא תשתלם
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Member
הגלגלים שלי: coupe20vt
|
קופה למכירה
מה הסיפור ...רוצה קופה טובה ?מושקעת? כזו שהבעלים שלה כבר הפך עולמות כדי לחדש אותה,להביא אותה למצב שאתה רוצה?
תשלם ותשלם הרבה מעל המחירון,לא 5 וגם לא 10...אני מכיר את רובן ומעטות הן אלה ששוות השקעה וההשקעה לא תהיה זולה{אני יודע}וגם תידרוש ממך הרבה זמן,ריצות ועצבים. כשתרצה אחת טובה כזו אני אמליץ לך אבל זה לא יהיה מחיר מחירון.....איך אומרים- "מחירון....לך תקנה מהמחירון",מישו פה כבר אמר -זה לא לנטיס.. לעניין התימחור שהוצג כאן לגבי ישור קו- צבע פחחות כמו שצריך-10-20 אלף שח{לי עלה יותר} מרימי מכסה מנוע-1000 שח קלאץ-3000 שח מנגנון חלון----חדש בחברה-5000 שח+מעמ!!! חיישן קאמשאפט-1000 שח ראדיאטור-2700 שח סט בולמים וקפיצי הנמכה-4-5 אלף שח מסרק הגה{5 ציל}-9000 שח מחשב כריות אויר-4000 שח-לא כולל עבודה ומעמ אתה מבין את התמונה... נערך לאחרונה על ידי coupe20vt : 03-11-09 ב 13:39. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [תצפית] פיאט כלשהי שנת 1982 מוזרה למכירה בלוח יד 2. מישהו יודע איזו פיאט זאת? | stio | מכירה | 5 | 24-05-09 17:09 |
| מחפש פיאט קופה 98' | קניה | 1 | 13-07-07 15:15 | |
| מחפש פיאט 500 | פיאט אספנות | 1 | 27-10-06 20:42 | |
| פיאט קופה (פרארי קטנה) - מחפש לקנות פיאט קופה 20V/16V | קניה | 3 | 21-08-06 17:16 | |
| מחפש לקנות פיאט קופה 96 20V 98 / 16v | קניה | 4 | 26-07-06 18:07 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד