מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > אוף טופיק
עקוב אחרינו ב-RSS

אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב).

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תוצאה של 6.5 שעות של התברסות על הפונטו.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט פונטו היפיפייה שלי!!!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו החדשה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

האונו הצפונית עם הבורבית

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my nice spice *מתעדכן*

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 02-09-09, 23:45   #11
Amit-IL
Senior Member

האווטאר של Amit-IL

הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
כרגע לא נשארו בכלל כרטיסים למעט כרטיסי מבוגר ליצעים 13-16 ובנוסף 6-7,
הבזיון שהתנהל במכירת הכרטיסים הוא בושה למועדון שאני כל כך אוהב
ומאשים אותו ביד החופשית שהוא נותן כבר שנים למשרד הכרטיסים העלוב "גרבר"
שכבר שנים מוציא לנו האוהדים את המיץ ברכישת כרטיסים ובמיוחד במשחקים בעלי עניין רב.

ניתן לרכוש כרטיסי מבוגר ליציעים 8-10 דרך משרד הכרטיסים "לאן" http://www.leaan.co.il/show.asp
שבלחץ אוהדי חיפה שפנו למועדון זועמים על המצב החליט המועדון לקחת מעט מן הכרטיסים שנותרו ולהוציאו ממשרד הכרטיסים "גרבר" ולהעביר זכות מכירה למשרד הכרטיסים "לאן" וכל זאת למען אלפי האוהדים מאיזור המרכז והדרום שלא הצליחו לרכוש דרך האתר שרק בשעות הבוקר המאוחרות חזר לחיים אחרי שלא נותרו מקומות ישיבה אטרקטיבים עבור האוהדים שחלקם הגדול מנויים קבועים למשחקי הבית והמועדון לא שמר להם כרטיסים כלקוחות מועודפים, בושה, ביזיון, כל אחד יבחר את המילה הנכונה, במשחק גמר הגביע בשנה שעברה האוהדים והמועדון עברו את אותה החוויה ברכישת כרטיסים אבל ואני אומר לצערי הרב בשעות האמת תמיד מועדון מכבי חיפה נתפס במערומיו על אירגון כושל ולא לומד לקח.

הנה מכתב מאתר האוהדים שנשלח לראשי המועדון ובעקבותיו נעשו שינויים קטנים עם תקווה לשינויים גדולים בעתיד
(בשביל להבין את המהומה אפשר לקרוא את תגובות האוהדים הזועמים בסוף הכתבה).
http://www.mhaifa.co.il/Fanzone/Colu...?col=1&id=2985

אני בטוח "שגרבר" יעברו זעזוע גדול לאחר שכל הבלאגן יסתיים מראשי המועדון,
זה מתחיל ממיקום המשרד במרכז הכרמל שניראה כמו משרד ישן של חלפני כספיים עם כניסה לקבלת קהל אחורית שדומה למועדון נערות ליווי, אין בו חנייה לאופניים אפילו וממשיך בכך שאין ניתוב שיחות ומערכת רב קווית שתיתן לנו את המעט כגון מנגינת מעליות כדי שנמתין בתור ונמשך לייחס מזלזל מנותני השירות שכוח העבודה שם הוא דל ביותר.

אני בטוח שעוד שבוע שבועיים יצאו כרטיסים נוספים למכירה ליציעים אטרקטיבים אז שווה לחכות ולעקוב מה שבטוח שחלק גדול מהכרטיסים הגיע כמו תמיד לספסרים שימכרו אותם מחוץ לאיצטדיון לפני המשחק הראשון ובנוסף כדאי מאוד להיכנס לאתר יד 2 תחת לשונית כרטיסים ומנויים ולנסות את מזלכם http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=54&SalesSubCatID=582&S alesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPri ce=&Info==

דבר אחרון אני מאוד מעריך את מנכ"ל מועדון מכבי חיפה שאמר אתמול בראיון לתוכנית הרדיו עם מאיר איינשטין כי הוא מודה בטעות ומתנצל בפני האוהדים על כך שלא נערכו כראוי ולא מורח אף אחד בסיפורים.

נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 02-09-09 ב 23:58.
Amit-IL מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות