![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
מצטרף לגדעון.
מגיע עם המצלמה כמובן...
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
יש לי תוכניות על הקילימנג'ארו, אצלצל אלייך כמה ימים לפני בכדי שתספיקי לארגן תרמיל.
|
|
|
#13 |
|
מנהל
|
היי
אגיע אבל בהחלט לא אסע באורות כבויים. נשמע לי קצת מעשה מטורף משהו ואפילו קצת מסוכן
אז אדליק למענכם אור
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כנראה הכוונה בלנסוע באורות חנייה כדי בכל זאת לא לסכן כ"כ אחד את השני.
רענן, אמרת שאתה נוסע גם ביום עם אורות עובדים, אז בלילה....?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צטט:
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
אתם לא יודעים איזה אור יש מהירח בלב המדבר במיוחד שהוא מלא.
לא נעשה משהו שיסכן אותנו. אם ניראה שהמצב כזה אז לא ניסע ללא אורות כמובן.
|
|
|
#18 |
|
Super Moderator
מנהל
|
צביקה - ההחלטה שלך מקובלת. אין שום בעיה שתסע עם אורות דולקים אבל אתה חייב להיות קצת רחוק מהשיירה, כל אור ולו הקטן ביותר עלול להרוס את "ראיית הלילה" של הנהגים האחרים ולהקשות עליהם את הנסיעה. כל הנושא הזה יועבר למטיילים רגע לפני שנצא לדרך.
עריכה: כל נהג יצטרך להחליט ולקחת אחריות באם הוא יכול או לא יכול לנהוג בלילה, בהתאם לכך להחליט אם הוא נוסע לפנים באורות דולקים או עם השיירה באורות כבויים. גיא - נסיעה גם באורות חניה מדליקה את אורות לוח המחוונים מה שיפגע ביכולת הראיה של הנהג אל מחוץ לרכב. הדרך היחידה לנהוג שם, תוך הנאה מלאה מאור הירח, היא באורות כבויים לחלוטין עם מרווח לא גדול כ"כ בין הרכבים. אגב, במדבר בליל ירח ניתן לזהות עצמים למרחוק ללא בעיה. בעניין העקיצה: אמרתי שכאשר המהירות גדלה אני רוצה שיראו אותי מרחוק, כאן המהירות תהיה מאוד נמוכה על-מנת להנות מהנוף, מהאווירה ולשמור על חיינו. אגב, אצל ג'יפאים מאוד מקובל לבצע טיולים שכאלו, אם כי בקטעים כאלו ואחרים הם מדליקים אורות. אני עשיתי מספר לא מבוטל של טיולי הליכה ואף קטעי נסיעה קצרים באור ירח וכאשר העיניים מסתגלות לחושך ניתן לראות הכל. זו חוויה מדהימה. עד כאן ההצתדקות. לא מדובר על טיול שגרתי מדובר על טיול בעל אופי שונה מהרבה בחינות. נדרשת מיומנות גבוהה יותר מהנהג, עירנות ויכולת התנהלות טובה. מי שחווה ליל ירח במדבר יודע בדיוק על מה מדובר. כאמור, מי שחושש מוזמן לנסוע לפנים השיירה במרחק שלא יפריע (כ-2 ק"מ לפנים). בתום הירידות, כאשר מגיעים לכביש הרחב (נקודה מספר 7 במפה), נחבור כולנו ונדליק אורות כמו שנאמר בהודעה הראשונה. קטע הכביש הזה בנוי למהירויות גבוהות מאוד ושם זה באמת יהיה מסוכן לנסוע ללא אורות. דלק?! זה הכל ברגל (ההממ... עצלנית)
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 23-06-08 ב 02:27. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
|
מגיע
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
מנהל
|
למישהו יש אפשרות להביא סטיקלייטים? נזדקק לשישה לפחות לטובת סימונים.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיני פרוייקט מצולם - החלפת אנטנה + בסיס בפונטו דור שני E3 | Caveman | פונטו - טכני | 16 | 26-01-17 18:51 |
| מיני סט תמונות | FIAT Punto HGT Abarth | vovka | אוף טופיק | 9 | 03-05-08 23:22 |
| מיני מקרר של רד-בול | מכירה | 2 | 01-06-07 21:59 | |
| כיסוי לרכב - הגנה על מיני פרארי (פיאט קופה), מה לרכוש? | פורום הגראז' | 3 | 07-03-07 18:48 | |
| פונטו HGT במאגר, חלקים | מכירה | 2 | 30-11-06 13:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד