![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
שתדע לך שהדגל הזה פותר הרבה רעשים מכיוון המגש האחורי
הרי הוא די חופשי שמה על הציר ונוטה לרעוד עם הדגל אין שום רעש וחוץ מזה : ירוק עולה ! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
למה יש חלון בכיסוי הרכב בחלק הקדמי? אני ראיתי שיש חלון כזה גם בחלק האחורי באיזור הסמל שעל תא המטען.
גנבי סמלים עוד עלולים לראות את זה, להרים את הכיסוי ולגנוב את הסמלים, חוץ מזה שמש חודרת דרך הכיסוי ופוגעת ברכב. היית יכול להטביע את מס' הרכב על הכיסוי כדי למנוע גניבות של הכיסוי אם זו היתה הכוונה. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
החלון המטופש הזה קיים גם מקדימה וגם מאחורה
יש גם חלון מטופש עוד יותר על השימשה הקידמית אם תסתכל טוב, אך כיסיתי אותו עם חלקי כיסוי מהכיסוי הישן הקודם שהתבלה לא מובן לי למה יש את החלונות האלה, כניראה זה מה שקורה שאתה קונה כיסוי במבצע(150) הכיסוי הקודם היה יותר טוב ללא עוררין נ.ב הטבעתי מספר על הכיסוי מאחור
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
נכון, צודק, שכחתי...
עכשיו אני נזכר שבאמת היה מוטבע על הכיסוי מאחור את המס' רישוי ![]() בכל מקרה אני ממליץ להחליף את הכיסוי הזה, יש באוטו דיפו המון כיסויים בכל מיני גדלים. אני מסתפק במגן שמש לשמשה הקדמית אך אם היה לי רכב חדש הייתי מכסה אותו בכיסוי 4 עונות איכותי, שעמיד גם בגשם. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני לא מאמין שאנשים קונים את הזבל הזה שמנסים לדחוף באוטו דיפו.
הכיסוי של הדר רוזן שווה כל שקל מה300 שהוא עולה. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
צודק זה היה הכיסוי הקודם שלי .. 300 שקלים של HR
והוא החזיק 3 שנים ושמר מצוין עד יומו האחרון הכיסוי הזה לא מגיע לחצי מרמתו של ה HR הן מבחינת פרקטיות והן מבחינת שמירה על טמפרטורה "צוננת" בפנים הרכב מה גם שעכשיו לאחר הווקס קשה לשים אותו . הוא מחליק
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
המטרה של ה"חלונות" בכיסוי היא לחשוף את המס' בהתאם לחוק כלשהו (כך נאמר לי, לא בחנות) שאסור להחנות רכב ללא אמצעי זיהוי.
ה"חלון" הקטן בשמשה הקדמית הוא ע"מ לחשוף את תו החנייה שברשותך. (ברור לי שכולם מדביקים אותו שם) אני אישית די מרוצה מהכיסוי שמצדיק את 99 השקלים שהוא עלה, למרות שה"חלונות" מיותרים לגמרי.
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
עבודה יפה!!!!
דרך אגב, איזה מידה הכיסוי של האוטו שלך?
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
הכיסוי שאתה רואה הוא מידה B
אתמול הוחלף הכיסוי, הוא התבלה לגמרי לאחר שימוש של שנה בלבד.. לפניו היה לי כיסוי של HR שעלה אמנם פי 2 (300 ש"ח) אבל החזיק 3 שנים אתמול,הוחלף הכיסוי לדגם HUMMER של HR השבוע הוא במבצע 250 ש"ח באוטו דיפו. לא יכלתי לסרב למבצע הזה. את ההבדל מרגישים מיד |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
לגבי הפונטו האוטומטית איך היא מבחינת צריכה דלק במצב נסיעה רגוע?
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אחרי פוליש ווקס | assaf HGT | גלריה | 3 | 17-12-11 23:57 |
| בעיה של גמגומים במנוע אחרי ניקוי | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 9 | 19-03-08 09:35 |
| איזה שמן מומלץ אחרי חצי אוברול בספייס 2001 | פורום הגראז' | 2 | 16-09-07 13:45 | |
| אחרי הטיול של היום חשבתי לעצמי... | מועדון פיאט ישראל | 9 | 29-01-07 21:36 | |
| התרשמות ראשונית אחרי נסיעה בגרנדה פונטו | מועדון פיאט ישראל | 9 | 14-09-06 00:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד