![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
אני משתמש בפלסטלינה הזאת כבר הרבה זמן ל HGT בצבע צהוב זה חומר מדהים אני משתמש עם הפלסטלינה ביחד עם מים להחליק את הצבע ולאחר מכן מסיים עם ווקס התוצאות פשוט מדהימות.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
מצטער על ההקפצה - פלסטלינה
רענן , גדעון וכל שאר הפדנטים
![]() אחרי שגדלנו בשנה מאז הדיון הנ"ל הייתי מעוניין לשמוע אם יש לכם דעות חדשות לגבי הפלסטלינה רענן- ע"פ השרשור טענת שזה לא טוב לצבע מטאלי , יש לך מסקנות חדשות מאז? ניראה לי שמה שהצבע שלי צריך כרגע זה בדיוק חומר כזה , פלסטלינה מישהו מתכוון לרכוש בקרוב ומוכן להכניס אותי לקנייה ? אני לא מוצא את החומר בדרכים סטנדרטיות ואין לי ויזה בינ"ל לאיביי.. שבת שלום שחר |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
רענן, במקום העבודה שלי באור יהודה אני חושב שהפחח שלנו ישמח למכור לך קצת פלסטלינה לשימוש עצמי (הוא קונה בדליים), אז אם אתה בעניין רק תגיד, וכן הוא משתמש עם זה גם על צבע מטאלי.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אכן גדלנו בשנה מאז והידע שנצבר גם גדל מעט.
לא טענתי שפלסטלינה לא מתאימה לצבע מטאלי, אלא אמרתי שקראתי שהיא לא מתאימה ונראה לי שזה לא נכון. אז ככה, יצרתי קשר עם מספר חברות גדולות בארה"ב שמוכרות\מייצרות את המוצר, (שירות לקוחות, אתם יודעים?!) ושאלתי לגבי נושא ההתאמה לצבע מטאלי. כפי שחשבתי, אין שום בעיה, אפשר להשתמש עם פלסטלינה גם על צבע מטאלי. לפני חצי שנה בערך (אולי יותר) רכשתי פלסטלינה מ-EBAY במחיר של קרוב ל-200 ש"ח לגוש יפה של 200 גרם מחברת MEGUIAR'S וזו כמות יפה מאוד ביחס למחיר ולאיכות המוצר. אני חייב לציין כי החומר הזה עושה עבודה מדהימה בכל הקשור לניקיון הרכב. פעם, לפני הרבה זמן, נפגשנו אנוכי והסמב"צית ליום ניקוי. אחרי שרחצנו את הרכבים (רחצנו טוב) התחלנו לעבוד עם הפלסטלינה, מהר מאוד ניתן לראות כי המים הנקיים שמשמשים ל"החלקת" הפלסטלינה הופכים עכורים מלכלוך שיוצא מתוך הצבע. כשאני אומר מתוך הצבע אני מתכוון לזה, הרבה לכלוך ננעץ בשכבת הלקה שעל הצבע ואינו מוסר בשטיפה, הפלסטלינה מושכת אותו החוצה בדומה למה שעושות המבקות להוצאת "שחורים" מהעור (היות והרוב גברים כאן, בטח לא תבינו ). מהר מאוד הרכב הופך חלק מאוד, וזה ללא שימוש בוקס. מה שכן, חובה ליישם וקס לאחר ביצוע פלסטלינה. הוצאת הלכלוך מהצבע יוצרת חרירית עדינים שאליהם יכנס שוב לכלוך ואת זה אנחנו רוצים למנוע.לגבי רכישה למי שאין ויזה בין לאומי, הנושא פשוט. שחר, אם יש לך כרטיס של חברת ויזה אפשר לרכוש איתו בחו"ל גם אם אינו בין לאומי, בין אם תוך שימוש ב-PAYPAL (עדיף) או בשליחת פרטי האשראי למוכר (פחות עדיף) בהנחה שאתה רוכש מחוץ ל-EBAY. פתח חשבון PAYPAL, הכנס את פרטי האשראי, ישנו תהליך שהכרטיס עובר עד שניתן להשתמש בחשבון ה-PAYPAL אך לאחר שבוע עד חודש החשבון פעיל ואפשר להתחיל לרכוש תוך שימוש בו. עידו, תודה רבה, אני מסודר.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 08-05-09 ב 18:32. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
רענן תודה על התשובה המפורטת
יש לך המלצות לחברות מסוימות שהפלסטלינה שלהן נמכרת באיביי (מלבד חברת MEGUIAR'S) אני רוצה לראות כמה מוצרים לפני שאני קונה? אולי לינק למוצר מומלץ ? תודה |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אין לי מושג יותר מדי בהבדלים היות והנסיון שיש לי הוא עם מוצר אחד. למרות זאת, אינני חושב שאפשר לטעות עם מוצרים של חברות גדולות. החברות הגדולות שנתקלתי בהן ב-EBAY הן: 3M, MEGUIAR'S, MOTHERS ו-ADAM's Polishes.
שים לב לכמות שאתה מקבל, ביחס למחיר. לשם הדגמה, להערכתי, חתיכה של 70 גרם יכולה להחזיק לך סביב ה-10 מחזורים להערכתי של רכב בסדר גודל הפונטו. אולי כאן תוכל למצוא קצת מידע: http://www.autopia.org/ ובכלל בצע חיפוש אחר Detailing Claybar ותמצא הרבה חומר ברשת.
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
אי אפשר להשיג בארץ? פרט למה שעידו ציין?
אני זוכר שעם אוראל עשינו טיפול עם פלסטלינה ל-HGT ובאמת יצא לכלוך מאוד קשה שלא ירד בשטיפה רגילה והצבע היה חלק כמו טוסיק של תינוק
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
באמת שזה לא מובן.
למה אי אפשר לקנות את זה בחנות כלי-רכב, אפילו במחיר יקר יותר מEBAY ? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
האם מישהו יכול להמליץ על מוצר מסויים. אם אפשר גם למי שהתנסה, לכמה פעמים איזו כמות מהמוצר מספיקה. או נשאל אחרת: מה הכמות בגרמים שכדאי לקנות?
עריכה ראיתי חומרים המתוייגים כ- AGGRESSIVE ויש חומרים המתוייגים MILD. מה מומלץ לצבע מיטלי? נערך לאחרונה על ידי gsk : 09-05-09 ב 16:44. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אני, כאמור, יכול להמליץ על MEGUIAR'S.
כמות מומלצת לרכישה לדעתי כ-100 גרם. רשמתי למעלה שלהערכתי חתיכה של 70 גרם תספיק ל-10 מחזורים בערך. לגבי תיוג החומרים - אני מניח שיש צורך להשתמש ב-MILD פרט למקומות שבהם יש לך לכלוך מאוד קשה וכדומה ואז משתמשים נקודתית בחומר האגרסיבי יותר. כדאי לנסות לקרוא חומר על הנושא בחו"ל, שם התחום מאוד מפותח. אפשר במחירים מאוד לא ריאליים, כפי הנראה.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם ניתן להשיג בארץ בקליות אחוריות שקופות לטיפו?! | ALiK | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 10-08-10 14:54 |
| איפה ניתן להשיג מים ירוקים לפונטו | farmalot | פונטו - טכני | 6 | 24-03-08 17:26 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 08:16 |
| שטיח של תא המטען בפונטו MK1 - היכן ניתן למצוא? | פורום הגראז' | 13 | 04-05-07 17:30 | |
| היכן ניתן לברר עלות רדיאטור חדש לפיאט פונטו xtz | פורום הגראז' | 0 | 07-07-06 20:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד