![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
|
בכפייה אם אפשר
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני אוהב שדברים סימטריים ברכב.
שאני נוסע לבד, מושב הנוסע חייב להיות מיושר עם שלי. שאין נוסעים מאחורה, 2 משענות הראש חייבות להיות מקופלות. הפתחים של המזגן... (המרכזיים לפחות) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
נראה לי שלא יהיה לך מצ'עמם באישפוז - גדעון יהיה איתך גם...
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עכשיו כשאני חושב על זה גם אני מצטרף לחגיגה...
גם אני- כאין נוסעים במושב ליד הנהג- הוא צריך להיות מיושר גם עם שלי. לגבי הפתחים המרכזיים של המזגן- שניהם צריכים להיות מופנים כלפי מעלה, אחד לנוסע ואחד עליי. חגורות- הם לא חוזרות אחרי החגירה אז אני מחזיר אותם ידנית (אחרת האזעקה תופועל ע"י הגלאי נפח אחרי שעתיים כשהחגורה מחליטה לחזור קצת). בחנייה 2 הגלגלים הקדמיים צריכים להיות מופנים ישר ולא לצדדים. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
|
צטט:
זו כבר לא סטייה. זו המלצה ברורה (לפחות בספייס) הרבה יותר בריא למנגנון ההגה החשמלי לחנות כאשר הגלגלים ישרים. עכשיו שאלה לי אליכם? נניח אתם מגיעים לרכב ואתם רואים פס ארוך לאורכו (חדש) אתם גם בודקים עם מעט רוק אם חס וחלילה מדובר בשריטה (חס ושלום) או שרק מדובר באיזה לכלוך שהחליט להידבק לכם לפח? |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
כתבנו בצפון
|
אתה צודק, אבל אצלי אין מנוע הגה חשמלי ולא הגה כוח בכלל.
ולשאלתך: ברור! בעיקר אחרי שאני עושה ווקס אז הצבע נהייה מבריק יותר מידי, ולפעמים אני חושב שיש מכה על הפח או שריטה ואני בודק על מה מדובר. עכשיו הצבע טיפה דהוי- העיניין יטופל יום לפני המפגש. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שאלה של צעירה - ווקס עוזר קצת להעלים שריטות?
האונו הקודמת לא ממש עניינה אותי מבחינת המראה, אבל עכשיו אני ממש מבואסת מכל שריטה על האוטו (...ויש כאלה שמשום מה לא ראיתי לפני הקנייה) ווקס יציל את המצב זמנית? ירענן את הצבע והברק? (ואם כבר - מה זמן לוקח וכמה זה עולה? אני רוצה לפני המפגש אבל תוהה אם יהיה לי זמן בגלל המבחנים :-/) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
כתבנו בצפון
|
ווקס עוזר בעיקר להעניק ברק לצבע.
אם השריטה שטחית ולא עמוקה, טיפול משולב בעזרת פוליש (שמוריד שכבה דקה מהצבע) ואח"כ ווקס- כנראה יעלימו את השריטה. שימי לב שאם הרכב שלך בצבע מטאלי אסור להשתמש בפוליש בכדי לא להוריד את הלכה. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לא נראה לי שמה שיש לי נחשב מטאלי... זה כסוף רגיל לדעתי.
תודה על האינפורמציה |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Senior Member
|
צטט:
(נניח ובא לי עכשיו לפנק את הצבע שלי ) |