![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
לפי דעתי המדבקה האחרונה הכי יפה
עידן |
|
|
#12 |
|
Guest
|
ההצעה הראשונה בה יש סמל עגול עם שתי הפיאטים ה 124 והקופה המודרנית היא היפה יותר.
אם בעליה של ה 124 ספורט לא יסכים שמכוניתו תפורסם,יש לי מועמדת אחרת.. אם ניתן להדפיס במדפסת צבע את כל ההצעות,כדאי להביאן למפגש ואולי שם נגבש דעה משותפת. אשר למדבקות,שני הסמלים יפים ומשקפים תקופות שונות בהיסטורית המותג. צריך עזרה של גרפיקאי ואני בטוח שנצליח לעצב מדבקה מושלמת. האם יש למישהו גרפיקאי שיהיה מוכן לתרום מזמנו? יתכן ואני אמצא אם כי רצוי מישהו מאיזור המרכז. |
|
|
#13 |
|
Guest
|
זאת המועדפת עלי:
http://www.fiatclub.co.il/images/ts/logo_new1.jpg לא אוהב מדבקות "מצועצעות" יתר על המידה... |
|
|
#14 |
|
Guest
|
גם אני הכי אהבתי את הלוגו הזה
http://www.fiatclub.co.il/images/ts/logo_new1.jpg זה הלוגו הכי פשוט אבל גם הכי יפה. |
|
|
#15 |
|
Guest
|
גם אני בעד מס' 1.
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
מיספר 2 הכי יפה
|
|
|
#17 | |
|
Guest
|
צטט:
הרעיון יפה, אבל אין לינטוש את הסמל הקלאסי בעל הקוים המשופעים. דבר נוסף, את הכיתוב FIAT אפשר לעשות כמו בלוגו שהאותיות רשומות בתוך ריבועים. |
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
אני יוריד פוטושופ ויעזור :)
לפי דעתי צריך סטיקר בסיגנון הזה
![]() או משהו בסיגנון שרואים את המפה של ארץ ישראל בקטן כזה ויעני מועדון פיאט הישראלי ![]() וכל המפה של הארץ זה בסיגנון פיאט כזה הסמל |
|
|
#19 |
|
Guest
|
אני דווקא אהבתי את הכל
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
אני דבר ראשון הייתי הולך על הדפסת מדבקות קטנות לחברי המועדון.
המדבקה תהיה קצת יותר גדולה מהמדבקת הרישוי השנתי, ובה יהיה רשום "רכב זה חבר במועדון פיאט ישראל", עם כתובת אתר האינטרנט ולוגו יפה. המדבקה תודבק מתחת למדבקת הרישוי השנתי, מתוך הרכב. סטיקר חיצוני זה כבר דבר אחר, אבל מדבקות זיהוי לחברי המועדון חייבים לפי דעתי. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד