![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בנוסף הרכב יד ראשונה, שייך לאישה שטיפלה בו מיומו הראשון במוסך מורשה מאזדה.
לאחר שנחנקה מהמחירים שגבו ממנה במורשה, פנתה ליאיר שיבצע שיפוץ ראש וטסט. ביקשו לי על פנס קדמי מקורי 750 ש"ח. ראיתי באיביי פנס משומש ב- 140 ש"ח. אבל מתוך לחץ וחיפושים, לא הבנתי אם זה כולל משלוח. כתוב משהו על ישראל שלא הבנתי. http://www.ebay.com/itm/MAZDA-121-BU...18dc61&vxp=mtr דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
כתוב שיתכן שהוא לא שולח לישראל ועליך ליצור איתו קשר בהודעה
על מנת לוודא זאת, כמו גם את עלות המשלוח הנלווית במידה ויסכים לשלוח. ניראה לפי דף המכירה שלו שהוא נמצא באוסטרליה ושולח רק בתוך אוסטרליה, אבל אתה יכול לנסות לשאול בכל זאת. ניראה לי שיותר יעיל לנסות למצוא את החלק בפירוקיות (אולי אפילו להתחיל רק מלהתקשר לפירוקיות ולשאול אם הם מחזיקים את הרכב הזה). |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
מבלי לגרוע מההמלצה לבדוק בפירוקיות, אני מצרף כמה קישורים של מוכרים שכן שולחים לארץ, אתה מוזמן לעיין ולראות אם מתאים לך (תבדוק גם שהפנס תואם, צירפתי כמה סוגים):
1. http://www.ebay.com/itm/Headlight-fr...&soutkn=hyeIyR 2. http://www.ebay.com/itm/Headlight-fr...&soutkn=4MhQyH 3. http://www.ebay.com/itm/MAZDA-121-19...&soutkn=lkPMuT * שים לב גם לעלויות הנלוות, לא רק לעלות המוצר (משלוח + מיסים שנגבים כבר במעמד המכירה, בחלק מהמוצרים). |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אל תישכח לצלם את הפנים של ארז כשהוא יראה את הרכב
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
בגלל שנדרשים מספר חלקים הייתי מחפש תורמת איברים בפירוקיה וסוגר עניין.
ייצא יותר זול לקנות את הכל ממקום אחד בלי לחכות לחבילות. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
אין לי הרבה מה לספר, רק שגם הרדיאטור נוזל מים ירוקים. העבודה טרם הסתיימה.
הנה בתמונות. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
איזה יופי זה יצא
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
היום ניסיתי לתקן את הרדיאטור עם הלחמת כסף. מס' פעמים הלחמתי ובדקתי עם המכשיר לבדיקת לחץ במערכת. כל פעם נפתח חור חדש.
נראה שאאלץ להזמין חדש. יאיר אל תשכח בקשר לפנל של הטייפ. דוד.
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
בשבת נסענו יאיר, אשתו ואני בג'יפ בשטחים עזובים במשך 4 שעות.
קטפנו תאנים ופרי מעץ השקמים וטיילנו במקומות מדהימים. יאיר היה הנהג. בחולות השקיע את הג'פ, אמרתי שהוא ואשתו ירדו, ואני אוציא את הרכב מהשקיעה. כאשר נסעתי קדימה, התקדמתי מעט וצעקתי ליאיר ביי ביי, תחזור לבד הביתה. הייתם צריכים לראות איך החוויר, חשב שזה ברצינות. ![]() יאיר, תעלה את התמונות שאשתך צילמה. חזרנו אליי לארוחת צהריים. פיתתי אותו שירכיב לי את הפנס שקנה לי. בנוסף עבד עוד שעתיים להלחים את הרדיאטור, ההלחמות לא הצליחו. ![]() יאיר, הבוקר קמתי גזרתי שוב את הצינור הסורר, והלחמתי אותו, ייצא פיקס. הטעות הייתה שלא נתנו "לסנט מוריץ" מספיק זמן לנקות את המקום. הפעם המתנתי חצי שעה עד שהחומר ינקה. אם הינך יכול, קנה לי בהזדמנות בקבוקון "מי אש" ראה את השעון של בדיקת הלחץ לאחר חצי שעה. לא יעזור לך ולא לארז, בינתיים לא אקנה רדיאטור חדש. ![]() דוד.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
אני שמח לשמוע שהצחלת לסגור את הנזילה האחרונה
יפה שרשמת שעבדתי שעתיים ושכל ההלחמות לא הצליחו אמר זה שרצה לקנות רדיאטור חדש מבלי לנסות לתקן אפילו אני יהיה בסופר מחר ואני אבדוק אם יש להם מי אש אם לא אז בטח בחנות טמבור יש
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יחי ההבדל הקטן - מפונטו למאזדה (פונטו למכירה) | Roi b.e | פיאט כללי | 0 | 24-11-13 14:39 |
| יעוץ קטן ... | shirel10065 | פיאט כללי | 6 | 29-12-11 17:19 |
| שמן למאזדה 3 | yair068 | רכב כללי | 3 | 12-12-11 13:23 |
| החלטתי לרכוש מצבר למאזדה 3, אשמח לעיצה בנושא : | אוריגמיש | רכב כללי | 12 | 04-01-10 17:39 |
| יש רצועת טיימינג למאזדה 3 ? וטיפול 90,000: | אדון שוקו | רכב כללי | 5 | 15-12-09 14:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד