![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט מולטיפלה דיזל ופיאט בראבו ידנית
|
צודק. אין תחליף. תמשיך להנות ממנה.
גם אני מחזיק כבר 7 שנים את המולטיפלה 2005 טורבו דיזל הנדירה שלי. אין לאוטו הזה תחליף. הרכב הכי פרקטי ומרווח ל 6. חבל שפיאט הידרדרו והוציאו את ה 500 living הפלגמטית כתחליף לא ראוי בכלל. מחפש בראבו ידנית שתחליף את הפז'ו 306 1.6 ידנית המזדקנת שלי. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: Bravo
|
לך על אלפא
היתה לי 147 ידנית, 1.6 120 כ"ס.
אחלה אוטו שבעולם. לא היה יקר לאחזקה, וכיף גדול. החלפתי אותה בבראבו, ולמרות שאני מבסוט מהבראבו, אני מתגעגע לאיטלקיה האדומה שלי... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
מציע לך לבדוק את כל האופציות ואל תתן לאנשים אחרים לומר לך שזה לא אפשרי... אני לדוגמה, ושחר יעיד, רשמתי ג'אנטים מידה 16 בפונטו שלי ברשיון מה שאמרו לי לא לנסות וחבל על הזמן והמאמץ שלי, בסופו של דבר אני נהנה מג'אנטים אבארט' יפהפיים כי התעקשתי... גם אתה תתעקש על מה שאתה רוצה באמת
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט מולטיפלה דיזל ופיאט בראבו ידנית
|
תודה על החיזוק, אבל האמת שביררתי במוסך ונאמר לי שזה בלתי אפשרי. לכן אתאזר בסבלנות עד שאמצא את האחת הידנית. גם את המולטיפלה שלי לקח לי חצי שנה למצוא.
הסבלנות משתלמת... חג שמח לכולם |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Bravo Sensation
|
צטט:
זה קרה בפברואר, עכשיו מאי, אני תמיד במעקב אחרי הלוחות מתוך תחביב - במשך כל הזמן הזה לא היתה מודעה רלוונטית אחת של בראבו ידנית.. בדיוק השבוע הייתי ב'צומת דרכים' של האם להמשיך לשפצר את הבראבו או האם לעשות החלפה לרכב ידני אחר, בסוף החלטתי להמשיך עם הבראבו כי למרות שהגיר שלה פחות כיפי, החבילה הכללית לא פחות ממדהימה, במיוחד כשמשקללים פנימה את המחיר. מקווה שעוד שבועיים תגיע 'חבילת ההפתעה' מחו"ל, ואז אעלה סקירה מקיפה שלה. |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גיר רובוטי | gruyon | מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה | 0 | 23-09-14 10:46 |
| החלפת ידית הילוכים בגיר רובוטי | nadavcopy | בראבו - טכני | 0 | 09-09-14 14:39 |
| רעשים בעת החלפת הילוכים בפנדה גיר רובוטי | אבישג | פנדה - טכני | 0 | 09-10-13 22:56 |
| גיר רובוטי | עופרבא | פורום המועדון | 1 | 29-02-12 12:34 |
| מתעניין מאוד: מהו המחיר של הסבת גיר מאוטומט לידני? | פורום הגראז' | 6 | 15-05-07 00:16 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד