![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
תודה רבה על המאמר על הפלאגים. הפלאגים נראים בסדר. הוחלפו לא מזמן, במצב תקין והאטימה תקינה. על הדרך הסתכלתי על החוטי הצתה וגם נראים בסדר. מסנן אוויר פתחתי, נראה במצב טוב. הידע שלי מגיע בערך עד כאן (לצערי).
אזמין מוסכניק שיגיע אלי לראות את הרכב. מקווה שלא ישחט אותי... מישהו מכיר מישהו נורמלי ואמין באזור חדרה אור-עקיבא? תודה |
|
|
|
|
|
#12 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חשמלאי רכב בחדרה
פנה אל קובי שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=281
בעברו הוא היה חשמלאי במוסך פיאט המרכזי (מזמן) ונא מסור לו ד"ש ממני. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא הבנתי מדוע אתה מתעלם מבדיקת מסנן הדלק ?.
דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
דוד, הסיבה היחידה היא שאני לא יודע איך לבדוק את זה בעצמי לצערי הרב. אשמח מאוד ללמוד אם זה לא מסובך אבל אני יודע שקשה להסביר בהודעה...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם אתה מעוניין אני מאיזור חדרה..השאר לי בהודעה פרטית טלפון שלך ואני כבר אצור איתך קשר ותקפוץ ואבדוק לך את העניין ונחליף פילטר דלק ואם צריך גם לחץ נבדוק. בחינם כמובן.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
טוב, הגיע אלי מוסכניק ואמר שיש לי שסתום שרוף באחד הצילינדרים וצריך להוריד ראש מנוע כדי לבדוק את המצב. אני בטוח שלא שווה לי להשקיע 2000 שח לפחות עכשיו על הרכב אז נראה שהסיפור המשותף שלי עם הפונטו שלי קרוב לסיומו...
אם למישהו יש רעיון מה לעשות עם רכב במצב כזה אשמח לשמוע. תודה בכל מקרה! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אל תמהר לקחת את קביעת המוסך כתורה מסיני.
גש לקבל חוות דעת במוסך אחר.
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
זה לא פתאומי. כבר הרבה זמן הרגשתי שזה קרוב לסוף. אולי באמת אחפש חוות דעת נוספת אבל אני די פסימי.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() א. למכור לברזל תמורת 500 ש"ח. ב, למכור לפירוקיה תמורת כ- 700 ש"ח. ג. למכור לי, לשיקום. אבל רק במידה שיש טסט לפחות חצי שנה, והפחחות והצבע סבירים. אם כן, צור קשר וציין אם יש לך ביטח גרר. דוד.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
מאור, מאחר שלא הצלחתי לשלוח לך את התמונה בה"פ אעלה כאן.
אמרת לי שערכת את כול הבדיקות ברכב הנ"ל, כולל החלפת חיישן קרנק, משאבת דלק ומזרק(שלקחת ממני), בדיקת קומפרסיה והחלפת קוייל והבעיה לא נפטרה. לא נותר לי אלא לקבוע: א. בדוק את הקייל בגלג"ש התחתון של הטיימיניג. למרות שלא הסכמת איתי. ב. אם הקייל שלם, יש לעבור לבדיקת לחץ הפוך, למרות שהקומפרסיה לדבריך תקינה. ג. במידה ששני הבדיקות הנ"ל תקינות, יש להוריד את הראש ולשפצו. אחד או יותר משסתומי היניקה ניצבטים בשל קפיצים עייפים או מובילי שסתומים שחוקים. במידה שהבעיה בגלגל הטיימינג, לא לשכוח להרכיב את החדש ולקלוב אותו עם פלייר פטנט שרשרת, בטרם חיזוק הבורג. דבר נוסף שיש לשים לב אליו הוא, לקנות גלגל עם אותו עובי השיניים. יש הבדל בין פונטו 75 ל- 60. בהצלחה דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנורת מנוע אדומה+ רכב לא סוחב בכלל -פונטו ספייס 2001 | yos_s0 | פונטו - טכני | 36 | 17-10-14 08:46 |
| פונטו דינאמיק 2004 לא סוחב ובעיה באורות | riluman | פונטו - טכני | 12 | 20-05-12 13:55 |
| הגה סוחב ימינה פונטו אקטואל 1250 ידני 04 | amit2775 | פונטו - טכני | 13 | 22-05-10 13:38 |
| רנו 19 - לא סוחב. | Ptich | שאר הדגמים - טכני | 1 | 14-02-10 15:48 |
| מנוע לא סוחב | eyaluriel | פונטו - טכני | 18 | 06-02-08 18:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד