![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התניה או טעות שלי ?.
שלחתי הודעת מכירת רכב באתר שלא אכתוב את שמו. ההודעה לא נרשמה בפורום מכירה.
אני חבר באתר ועוזר למשתמשים. לא הבנתי מה קורה, לאחר שעה שאלתי ב- "תמיכה טכנית", מדוע ההודעה לא נרשמה. נכתב "כי קודם צריכים לאשר אותה ורק אחר כך היא תפורסם." טוב ביורוקרטיה ?. חשבתי לעצמי שיהיה. עברו 29 שעות. היום קיבלתי ממנהל המועדון את ההודעה הבאה: אהלן דוד , לפני שאני אאשר את האשכול שלך תגיד לי מה אתה אומר . יש לי סובארו אימפרזה שנת 94 ידנית דגם GL למכירה ב 7000 ש"ח חוץ מנזילת שמן קטנה מהגיר הכל פיקס באוטו והוא נוסע מעולה ! מעבר לזה יש לי לנטיס F שנת 96 עם בעיה בגיר והמחיר שלה 3000 ש"ח אם תהיה מעוניין דבר איתי. 050-XXXXXXX עמי (שם בדוי) האמת שראיתי בהודעה התניה לאישור הודעה המכירה, ומעט נעלבתי. בינתיים לא עניתי. רציתי לשמוע את דעתם, האם לא הבנתי את הנקרא ?. עד לרגע זה ההודעה לא נרשמה. תודה דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לדעתי בלבד יש פה עניין מסריח. הוא יכל לשאול את דעתך גם ללא קשר לפרסום ההודעה.
פשוט תגיד לו שאתה לא מעוניין. ותראה לאן זה מתפתח |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
אלי, נכון ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו".
אני רק יכול להוסיף, שנרמז שם בפורום, שאני משתמש איכותי. לכן לא ברור לי, מדוע היה (ועדיין יש) צורך להתנהג בצורה הזאת. כל הכבוד למנהלים באשר הם, אבל למה צריך לאשר הודעת מכירה, בפורום טכני שמיועד לעזור לבעלי רכב. האתר המדובר הוא ספציפי לסוג רכב מסויים. למה צריך לאשר הודעה ? מה כבר יכול להיות לא בסדר בהודעת מכירה ?. מה הם חושבים שחסר היכן לפרסם רכב למכירה ?. בינתיים החלטתי לא לצלצל אליו ולא להגיב שם. ניראה לאן זה מתפתח. תודה לאל שיש את פורום פונטו. המשתמשים והמנהלים 10, נהדרים. חברים, אני מעוניין לקבל דעות נוספות, אפילו אם טעיתי. תודה דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
אני לא חושב שטעית יש פה נסיון לפרסום לא הוגן (קצת כמו החברה מישיבת בר יוטחאי שמתרימים בטלפון) ברור שאתה לא אמור להסכים למציאות כזו.
מה עוד שאם מישהו מהשורה ירצה לפרסם לא תהיה לא בעיה או שלכל אחד הוא מנסה לדחוף איזה עניין שלו? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
לטעמי תיאור מעשים כאלה כניסיון לפרסום לא הוגן, עדין מידי, ולא משקף את המעשים.
![]() דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
סחתנות בפורום טכני יפה
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טעות. | Idan16 | גלריה | 0 | 22-09-12 22:03 |
| צניחת ערך של פיאט במחירון או טעות של לוי יצחק? | אבימ | פיאט כללי | 8 | 19-01-11 10:33 |
| איזה טעות של מתחילים .... האם נשרף המגבר ?!?!? | almogxxx | אודיו | 15 | 23-08-10 02:48 |
| טעות במחירון לוי יצחק? | motisch | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 20-09-09 23:22 |
| טעות של טירון - צבע על הדשבורד | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 8 | 04-09-08 23:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד