מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התפנקתי ב500 :)

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה-Evo החדשה שלי

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 24-01-09, 12:47   #181
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
גיא, מאיפה לך שהפיורינו יובאה באופן בלעדי? קראת את מה שכתוב בקישור שפרסמת?

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-01-09, 12:50   #182
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
קראתי, אבל אתה יודע לאן נושבת הרוח באופן כללי אצלהם...
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-01-09, 10:13   #183
VivaItalia
Senior Member

האווטאר של VivaItalia

הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
בוא'נה אתה חופשי לא מדייק, אתה ניזון משמועות וכל מיני ידיעות באינטרנט ואין לך מושג מה באמת קורה הא ...
הפורינו הכחולה היא אותה פיורינו שהיתה בתערוכת אוטומוטור האחרונה ויבואן רכב לא יכול להחזיק במחסני הערובה שלו רכב חדש יותר מ-12 חודשים (התערוכה היתה באפריל) שלאחריהם הוא חייב לשלם את המיסים ולרשום את הרכב על שמו (או על שם לקוח אם יש כזה) או לייצא את הרכב לחו"ל. יחד עם הפיורינו הועלה על הכביש גם סקודו מהדגם החדש (שלא נמכר בארץ), הבראבו האדומה (1.4 טורבו ידנית) וגם הלינאה (1.3 מולטיג'ט טורבו-דיזל עם 90 כ"ס וגיר רובוטי, די מאובזרת) שהוצמדה לאחד מעובדי סמל"ת).

ניר.
VivaItalia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-01-09, 11:46   #184
stio
כתבנו בצפון

קודם כל אתה מוזמן "לתפוס פיקוד" על השרשור במקומי, אני יודע בדיוק מי אתה ומה הידע שלך. אם מה שאתה אומר נכון, יש כעת עוד בראבו על הכביש (סה"כ 2), סקודו החדשה, וגם הלינאה.

עצוב מאוד שיבואן רכב מתנהג בצורה כזו, ועוד יותר עצוב שהוא לא רוצה למכור מכוניות, ומוכר רק לעצמו (?!?!).

רק שאלה לי אליך:
1. למה סמל"ת לא מייבאת את מנועי ה- 16V לגרנדה פונטו למה כשלקוח מתעניין בהזמנה מיוחדת של דגם לגרנדה פונטו שולחים אותו לכל הרוחות, בעוד החגיגה חוגגת אצל היבואן בעצמו?

ועוד שאלה הכי חשובה:
למה כשאני הגעתי באוגוסט 2008 לסוכנות מכירת רכב חדש אחרי 24 שנות החזקה בפיאטים, עם רכב מסוג פיאט אונו שחונה מחוץ לסוכנות (הנציג ראה), הנציג לא יכול לעשות הזמנה מיוחדת לרכב שרציתי, בעוד החגיגה חוגגת אצל עובדי/ בכירי/ קרובי משפחה של סמל"ת?
ולמה כששואלים את הנציג למה אין חישוקי סגסוגת כמו בפאביה החדשה לדוגמא, הנציג עונה: "נו, אז לך תקנה פאביה!" אז תודה רבה לסמל"ת ולנציגי המכירות שלה, עזרו לי הרבה בבחירת הרכב החדש כמו שאתה רואה.

נערך לאחרונה על ידי stio : 25-01-09 ב 11:48.
ישן 25-01-09, 13:24   #185
VivaItalia
Senior Member

האווטאר של VivaItalia

לא באתי "לתפוס פיקוד" על שום דבר, אני חבר ועד במועדון אלפא וזה מספיק לי. אתה פשוט כותב שטויות שאין לך צל של מושג על מה אתה מדבר ...
הבראבו השנייה שאתה שאתה מדבר עליה, הכסופה 1.9 מוליג'ט (דיזל) ידנית היא בבעלות פרטית וזה לא משנה של מי. היא לא בבעלות היבואן כפ שאתה חושב.
עצוב לך מאוד ?! - תגיד לי מה אתה ילד כאפות או מה ?!
וזה ששמעון מזרחי נוסע על רנו ואל-סטיס שחורה ומדהימה (עם מספר רישוי ייחודי, הוא תמיד מקבל 000 באמצע) ולפני כן רנו ספראן הנדירה, רק בזכות כך שהוא נשוי לבת משפחת קרסו - זה לא מעציב אותך ?! GET A LIFE
את השאלה שלך תפנה לסמל"ת, אני לא הבעלים שלה ולא עובד בה ...יכול להיות שחפרת לסוכן המכירות כל כך חזק עד שהוא העדיף שתזמין סקודה ושהוא יפסיד את עמלת המכירה מאשר תמשיך לקדוח לו ...
דרך אגב, אם כל כך מעניין אותך למה העובדים נוסעים על מכוניות ייחודיות בארץ היא בדיוק מאותה הסיבה שכלב מלקק לעצמו את הביצים כל הזמן = כי הוא יכול !

ניר.
ישן 25-01-09, 15:32   #186
stio
כתבנו בצפון

אתה מתלונן שהמידע לא מדוייק- אז בוא תדייק אותו, אחרת, עזוב אותנו בשקט.
הבראבו השניה היא בבעלות משפחת לוי- כך היה רשום באתר שלכם בזמנו (מי שצילם את התמונות של הרכב, גם כן באתר שלכם). בתור "חבר ועד" אתה אמור לדעת מה מתפרסם אצלכם.

שמעון מזרחי ועל איזה רכב הוא נוסע אלו נתונים שלא ממש מעניינים אותי. מה שמעניין אותי שבגלל ליצנים מסויימים אשר אמורים לתפקד כ- "סוכני מכירות", עושים בדיוק ההפך ומבריחים לקוחות. אני הייתי בסוכנות בדיוק 15 דקות, לא "קדחתי" בשום שכל של אף אחד וקיבלתי יחס מזעזע. הסיבה היחידה שאני לא מפרסם כאן שם של הנציג, או שם של הסוכנות או שלא התלוננתי אצל סמל"ת היא בגלל שהנציג התנצל והצטער אח"כ על מה שעשה, ולכן זה לא יפה להרוס לו מקום עבודה.
במקרה אחר שהתפרסם באתר הסוכנות הזו מכרה רכב ללקוחה מבוגרת ללא שום מידע על הגיר הרובוטי וסירבה להעניק נסיעת מבחן.
המוסך הצמוד לסכונות הזו הרס לחבר פורום אחר ראש מנוע ברכב שמור כחדש וגרם לעוגמת נפש לא קטנה בכלל.

וכן, עצוב מאוד לראות איך מתנהל ה"עסק" הזה, ליתר דיוק זה כבר דומה למאפיה. לא שהם חייבים לי משהו, אני כולה לקוח פשוט, אבל שלא יגידו "אי אפשר". הנה, עובדה- אפשר!
אני, כשחסכתי כסף כל השנים כדי להתקדם לפיאט חדשה, נתקלתי בקיר בטון.

אתה יודע מה? עם כל הסיפורים שאני קורא בפורמים בעיקר על רמת המקצועיות והשירות במוסכי הרשת, אני שמח ומאושר על זה שהנציג הבריח אותי ואת אמי מהסוכנות באותו יום, מהסיבה הפשוטה: אין איפה לטפל ברכב בצפון. פשוט, אין.
ישן 25-01-09, 17:00   #187
VivaItalia
Senior Member

האווטאר של VivaItalia

לא מתפקידי "לדייק" מידע לא נכון שאחר מפרסם אבל אצלך זה כבר תופעה, גם בפורומים של מועדון אלפא ואני רואה שגם פה. אני לא מבין מה הדחף הזה לראות על מה נוסעים אחרים ולהתלונן על כך בכל פורום אפשרי ... בנוסף, תבדיל בין סמל"ת כחברה לבין עובדיה ובעליה (וגם בני משפחת בעליה בשבילך ...), וגם תבדיל בין החברה לבין סוכנויות המשנה שלה שהן עסק פרטי לכל דבר שיש להם הסכם עם סמל"ת למכירה ומתן שרות לרכבי פיאט\אלפא.
המדיניות הנוכחית של סמל"ת, עד כמה שאני מכיר אותה, היא שאין דבר כזה "אין" ללקוח, אם מדובר בהזמנה מיוחדת אתה תקבל בדיוק את מה שהזמנת אלא שתצטרך להמתין פרק זמן של עד 3 חודשים לקבל את הרכב (כפי שאבא שלי ממתין כרגע לקבל את האלפא 159 3.2 שלו שהוזמנו בה דברים מעט שונים מהסטנדרט המיובא). או בקיצור לא אומרים איכס על כסף
דרך אגב, תהיה מבסוט שקנית פאביה, אחת הקניות הכי משתלמות שקיימות היום בענף הרכב בארץ, אוטו חדיש, איכותי, מפרט טכני מצויין ובעיני גם אוטו יפה.

ניר.
ישן 25-01-09, 17:50   #188
stio
כתבנו בצפון

אכן לא מתפקידך לדייק פרטים שאנשים אחרים כותבים, אבל מצד שני אם אתה כבר כותב שזה לא מדוייק, אז תדייק את המידע. אחרת, למה טובה כל ההתלהמות?

אני סה"כ רציתי גרנדה פונטו מאובזרת, הנציג אמר במפורשות "אי אפשר".
לא בהזמנה מיוחדת, לא בהזמנה רגילה, לא להמתין 3 חודשים ולא 6 חודשים- אפילו לא הגענו לקטע של מחיר. כנראה אצל אלפא הם יותר גמישים בגלל מחירי המכוניות, אז הם לא רוצים לאבד לקוחות.

לגבי הפאביה אתה צודק ב- 100%, זה עולם אחר לגמרי מהגרנדה פונטו למשל מכל התחומים (חוץ מחיסכון בדלק), והשילוב המצויין של מנוע 1.6 עם גיר אוטומט רגיל 6 הילוכים ומחיר זול עושה את שלו.

נערך לאחרונה על ידי stio : 24-05-09 ב 01:29. סיבה: תיקון שגיאה :)
ישן 25-01-09, 18:19   #189
KoF-sHeLeG
חבר מועדון

האווטאר של KoF-sHeLeG

הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
אנשים, קצת סטיתם מנושא השרשור...

וגיא, אני חושב שדיי מיצינו את ההתנסות הפרטית שלך מול סמל"ת. כמה אפשר לחזור על אותם דברים? אני חושב שהסיפור הזה שלך על אותו היום בסוכנות סמל"ת מופיע ברשת יותר פעמים מתוצאות חיפוש המילה "סקס" בגוגל...
זה לא שאני לא מצדיק אותך, אני אף מסכים איתך על חלק מהדברים. אבל אני פשוט חושב שכדאי שנעבור הלאה בקטע הזה.
תאמין לי שכמה שלא נתלונן, אין הרבה סיכוי שנוכל לשנות מדיניות יבואן. אנחנו חיים בישראל, נולדנו לסבול בכל מה שקשור לתחום המוטורי.
ישן 25-01-09, 18:20   #190
stio
כתבנו בצפון

גל אתה צודק, כתבתי הרבה על הנושא אבל הנושא חדש לניר בכל אופן, בגלל זה כתבתי שוב.
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות