![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#161 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עוד פעם אתה והרצון שלך להגניב לי ערמה של חריף לאוכל לא כדאי להיתעלל במכונאי שמתקן לך את הרכב
|
|
|
|
#163 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Senior Member
|
צטט:
יש לי תמונות של החיישן. עכשיו אתה יודע ממי למדתי לתת לאחרים לעבוד. ![]() הוא היה יושב שותה בירה, ואחרים עבדו במוסך. בעבר הוא העסיק שתי עובדות רוסיות צעירות שפירקו והרכיבו לרכב את הגירים. הוא היה כמו גם היום משפץ בחלק המקצועי של העבודה. אין ספק שהוא בעל מקצוע מיומן. 40 שנה עצמאי במקצוע. מזל שתפסנו אותו במצב רוח טוב. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 20-06-14 ב 19:26. |
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Senior Member
|
עליתי על בעיית הכסא שיש לי שמתעקם כשאני יושב ולא תומך את הגב:
https://www.youtube.com/watch?v=66v2qKCA1jw נראה כי חסר לי החלק הזה מהסתכלות על מנגנון הכסא השני: ![]() מין קפיץ עם פלח שמונע מהכסא לזוז ויוצר התנגדות. הפלח זז רק כשמקפלים את הכסא (מנגנון ב 3 דלתות). דוד יש לך כאלה דברים או יודע לסדר את זה? |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Senior Member
|
אחרי שיטוטים באינטרנט מצאתי איך הכסא בנוי ואין באיור את החלק הנ"ל.
![]() קפיץ מס' 28 בתמונה לא שייך לבעיה והוא קיים אצלי. נראה כי הקפיץ הספציפי הזה מורכב עם ניט, או מולבש על בורג שפשוט יושב על עיגול פלסטיק שהוא חלק אינטגרלי מהכסא (מס' 25 בתמונה). בעיגול הצהוב, הפלח סה"כ עוצר את הפין מלזוז יותר כלפי מטה. אני מאמין שאפילו סתם פלח עם בורג קודח לכסא יתאים, רק כדי לעצור את הפין הזה. כשמקפלים את הכסא בעזרת הידית הפין הזה עולה למעלה והפלח לא מהווה תפקיד. |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Senior Member
|
עידן לא בעיה לתקן את זה.
תשמע סיפור שקשור לשיטוטים שלך באינטרנט. אתמול בשעה 21.00 הגיעו אלי שני אחים עם מכוניות פונטו. אחד שנת 2000 והשני 1998. הסתבר שאחד האחים נחת שעה לפני בשדה התעופה, חזר מכנס בלטביה, ואחיו נסע ללוות אותו. צריכים היו להגיע לאשקלון. הפונטו 98 של האח הצעיר יותר, נסעה מרשל"צ עד אליי, עם נורת חום דולקת והמנוע רתח. לא היה עשן באגזוז, לא מים בשמן ולא שמן במים. כשארז בדק מה הבעיה, גילה שהוונטה לא עבדה. בינתיים אני והאח הגדול שוחחנו. סיפר שעשה טיימינג בפונטו שלו ועבד על זה יום שלם. לאחר ששוטט באינטרנט. אמרתי לו שלא מספיק לשוטט באיטרנט וצריך גם ניסיון. ענה, עובדה שכמה חודשים אני נוסע ואין בעיה עם זה. לאיזה מידה מתחת את הרצועה, שאלתי. לא ידעתי שצריך למתוח לפי מידה, איך יודעים כמה למתוח שאל. יש שתי אפשרויות לדעת, או שתשלם לי 1000 דולר להסבר, או שתירשם לפורום פונטו טכני ותשאל שם ![]() הוציא את הנייד שלו ומיד נרשם לפורום. אמר שהוא לא יכול לשאול בפורום משום שעליו לחכות לאישור אבטחה, משום שהוא בעל אתר רפואי. לא בדיוק הבנתי את הקשר. ארז החליף את יונית החום, מילא נוזל קירור, הוציא אוויר והוונטה החלה לעבוד. התחיל וויכוח בין האחים, אם להמשיך לנסוע עם הרכב עד אשקלון, או להשאיר את הרכב למחר לבדיקה נוספת ולנסיעת מבחן. אני אמרתי שהוא יכול לנסוע. ארז אמר שלא. 10 דקות לאחר שנסעו חזרו, הנורה שוב דלקה. ניראה אם תכתוב את זה בפורום, ולא רק את ההצלחות שלך, אמר הבן. ![]() דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 22-06-14 ב 10:21. |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Senior Member
|
עדכון.
ארז פירק את הראש תוך 34 דקות (מדוד על השעון). הוא כבר אצל החרט. עדכון נוסף בהמשך. דוד.
|
|
|
|
#169 |
|
Senior Member
|
מקווה בשבילו שלא יהיו עוד הפתעות
מי המשוגע שנוסע עם מנורת חום דולקת, עוד מראשון לרחובות איך הרכב החזיק בכלל |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אחח איזה קל זה לפרק בדור ראשון את הראש לא כמו בקבריולט שלך עידן
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד