![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#121 |
|
Guest
|
שלום קוראים לי יגאל אני בן 19 מאוזר הצפון,כרגע נוהג על איביזה קופה, מיום רביעי 4/10/06 אני מתחיל לנהוג על פיאט בראבו שנת 97 גיר רגיל עם 126 אלף ק"מ(ספר טיפולים מהמרכזי משנת 97) מקווה להשתלב עם הזמן במועדון שלכם....
נ.ב. איך בכלל האוטו הזה פשוט אף פעם לא היה לי פיאט,קנית אותה מהסיבה שאני מכיר ת'בנאדם ות'אוטו. אפילו צבע אורגינל יושב על האוטו פשוט כמו חדש. בתודה יגאל[/b] |
|
|
#122 |
|
Guest
|
הגיע זמן להציג מחדש
אז... אני צביקה עוד חודש אהיה בן 26. מתגורר בפתח תקוה (הראשונה במושבות..)
עובד כנהג משאית בבעלותי פיאט אונו I.E.S קומפורט 1400 שנת ייצור 1994 לבנה קודם לכן הייתה לי פיאט אונו 45 שחורה שנת ייצור 1993 שהושבתה (טוטאל לוסט) בתאונה שבה הייתי מעורב לפני כשנתיים. לפני הפיאט השחורה הייתה פיאט 127 דור 2 שנת ייצור 1981 צבע כחול (שהייתה שייכת קודם לכן לאמא שלי) שהייתה יד ראשונה.. הרכב נמכר בשנת 2002 במצב כמו חדש. |
|
|
#123 |
|
Guest
|
שלום אני חבר חדש
שמי יוסי
בן 42 ואני חושב שאני זקן השבט נוהג על פונטו ספייס 01 1250 סמ"ק בצבע זהב (מה לעשות זה מה שהיה) היתה בבעלותי קודם אונו 70 IES בצבע לבן. שמח מאוד להיצטרף למועדון |
|
|
#124 |
|
Guest
|
זקן השבט
יוסי, צר לי לאכזבך אך אני יותר מבוגר ממך (59) כך שעליך עוד לגדול.
אחד הדברים היפים במועדון זה שהוא מאחד צעירקים חיילם בשרות חובה ועד קשישים כצביקה קרבורטורים, אנוכי ועוד כמה חברים. להתראות במפגש ב 20.10.06 באשדוד. בברכת חג שמח - רפי לין
|
|
|
#125 |
|
Guest
|
שמח להישאר צעיר
לרפי תודה על העדכון
תמיד צעיר ברוחי ! |
|
|
#126 |
|
Guest
|
אני רומן בן 18 מאשדוד מחזיק בבעלותי פיאט טמפרה 1.4 קרבורטור , טמפרה 2.0 ie אוטומט
מקווה שאוכל לעזור לאנשים ומקווה שיהיה סבבה חג שמח |
|
|
#127 |
|
Guest
|
שלום אני לירוי בן 23 וחצי מחולון יש לי אונו שחורה 95 70 IES
קניתי אותה היום אחרי שהייתה לי פג'ו 205 FOREVER 95 והיא הושבתה עקב תאונה אני שמח להיות חלק ממועדון פיאט.... |
|
|
#128 |
|
Guest
|
ברוך הבא
ברוך הבא למועדון ושתהנה מהמכונית ובתקוה שתתמיד להכנס לאתר ולהעדכן ושניפגש במפגש הבא.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#129 |
|
Guest
|
אומנם אני לא חדש אבל נעשה תזכור קטן למי שלא מכיר אחרי העלמות שלי.
ליאור,מפתח תקווה. נוהג על 205 שקיבלתי לפני פחות משבוע. נ.ב. עברתי מלפי פחות מחודש טסט ראשון על אוטו וגם על אופנוע. מקווה להיות נוכח במפגשים שלכם. ליאור. |
|
|
#130 |
|
Guest
|
לליאור
זה ליאור לוי מעמל א פ"ת?????
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב