![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
ברוך הבא עמית
![]() מקווים לראותך. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
רמי
שלום לכולם
קוראים לי רמי אני גר בחולון בן 22 ויש לי פיאט פונטו ספייסHGT שנת 2002 עם סאן רוף בצבע צהוב דנדש. רכב חבל על הזמן.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ברוך הבא רמי.
נראה לי שיש לנו הרבה במשותף... |
|
|
#4 |
|
Guest
|
3 HGT's צהובות, זה דורש צילום
נ.ב, יש פה מישהו שה-HGT שלו אינה בצבע צהוב? |
|
|
#5 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]... :)
אההה כן שלום לכולם..
אני חדש כאן.. שמי זיגי.. מנתניה. ולי יש HGT ירוקה !! לפני כן הייתה לי צהובה.. על האוטו - ממליץ! |
|
|
#6 |
|
Guest
|
עוד אחד...
מאיפה הם מגיעים ?! ברוך הבא. נשמח אם תצטרף אלינו: http://www.fiatclub.co.il/modules.ph...iewtopic&t=851 ז"א אם הוריאטור משגע גם אותך
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
מתנצל על ההודעה הכפולה
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
שלום לכולם
היי
שמי רפי, אני בן 32 מפתח תקווה ונוהג על פונטו hgt 1800 משנת 2001 לבנה. אני די חדש לעולם של פיאט בארץ ובכלל, ובזכות [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יש לי את האוטו שאני הכי שמח לנהוג בו. אני אשמח לקבל מידע על ה hgt ובמיוחד אני מחפש מוסך טוב שיטפל לי במזגן שלא פועל לי. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
ברוך הבא רפי.
מעניין איך בדיוק בכמה ימים האחרונים, מספר בעלי ה HGT בפורום גדל מ 2 ל 6 ![]() בכל מקרה, יש כמה שרשורים שאני מאמין שיעניינו אותך לגבי ה HGT, בחלק הטכני. בכל מקרה, אנא עזור לנו להילחם בוריאטור. http://www.fiatclub.co.il/modules.ph...iewtopic&t=851 זה לא דורש הרבה, אבל כל בעלים של HGT שנרתם למאבק, עוזר ! |
|
|
#10 |
|
Guest
|
תקון המזגן
מזגניסט טוב המכיר היטב את מכוניות פיאט הנו "אשר מזגנים" שברח' הירדן 35 בני-ברק (קרוב לצומת גהה), טל' 03-6183434 או 052-2549732.
תאם טלפונית את בואך אליו בגלל עומס של עונת הקיץ. בברכה - רפי לין
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד