![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
#101 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני הפנתי את שי לכאן, וביקשתי ממנו לכתוב הודעה בנושא. אני ואימי עשינו קניות אתמול בערב, ועד אז לא קיבלנו תגובה של מה להביא.
מצאתי לנכון לרשום מה יש לי בבית, ואם יש צורך במשהו אחד או יותר תגידו, ואני אביא אותם איתי לטיול. בבקשה תגידו עד היום בשעה 23:00 בלילה, כי אם תגידו אח"כ אני לא אראה ולא אוכל לדעת מזה, מכיוון שאני מכבה את המחשב ולא אדליק אותו עד מחר אחרי הטיול. אז ככה: יש לי 2 מנגלים במחסן (אני חושב ללא גחלים), יש גם חומר דליק להדלקת הגחלים (בקבוק צהוב למי שמכיר- מלא לגמרי), יש מס' בקבוקי שתיה בודדים (ענבים, תפוזים ואשכוליות) וגם מסתבר שיש לי במקרר כ- 20 פיתות קפואות. בנוסף, יש לי במחסן צידנית השומרת על קור וגם קרחונים כחולים שמקפיאים כדי לשמור עוד יותר טוב על הקור. אולי תצטרכו, אין לי מושג. יש גם המון כוסות חד פעמיות, וגם מזלגות וסכינים חד פעמיים, כמו כן גם מפה חד פעמית. אם יש צורך במשהו או יותר מהרשימה שכתבתי למעלה אנא רשמו לי ואני אביא. כרגע אני לא מביא כלום אלא אם תגידו לי אחרת. אומנם אני לא אוכל מחר כלום, אבל בכל זאת לא נעים לי להגיע בידיים ריקות. כך או כך- שיהיה לנו טיול מהנה! נערך לאחרונה על ידי stio : 14-08-09 ב 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
אחלה, פינקת מה שנקרא, אני קניתי בקבוקי קולה, רגיל זירו ספרייט וכאלה 6 סכ"ה יש צורך בעוד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
רשמתי מה שיש לי- לא רשמתי שאני מביא, אני אביא רק אם יש צורך כי ראיתי שיש אנשים שמביאים את הנ"ל. אז.. יש צורך או לא ואם כן, מה בדיוק להביא?
סתם לסחוב את כל זה בתא המטען זו לא חוכמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
תהנו בטיול חברים, אני לצערי לא אצליח להגיע, אבל זה דבר מבורך, חיכיתי הרבה זמן לדבר כזה, חבל שזה יצא דווקא מחר.
![]() |
#105 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
רבותי, הרגע נכנסתי מהעבודה לכן ברצוני לעדכן כי אצטרף אליכם ישירות בעפולה או טבריה בהתאם למיקומכם. ככה ארוויח עוד שעה שינה מה שיאפשר נהיגה בטוחה יותר וטיול מהנה יותר.
את מעיין פיק אני לא מפספס.
![]() |
#106 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
אני לא מגיע בגלל שהרכב שלי מושבת בגלל גומייה של אחד האינג'קטורים,
כנראה שיותר קל היום למצוא קונדום מאשר את הגומייה שחסרה לי. תהנו בטיול מי שיגיע כנראה הולך להנות, בכייף הייתי מנגב עם חתיכת פיתה.
![]() |
#107 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
לצערי אני צריך לבטל את ההגעה שלי עקב מקרה לא צפוי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
מנהל
|
שלום לכולם
רציתי להודות באופן אישי לכל אחת ואחד שהגיעו היום. כמו כן רציתי להתנצל מכל הלב בפני החברה הנחמדים ב HGT בצבע תכלת שנכנסו לתדלק וחיכינו להם בהמשך וכנראה הם לא מצאו אותנו. סליחה בכל אופן. חיכינו לכם בהמשך הדרך ולא הגעתם. בכל אופן סיכום: הגיעה כמות מאד יפה של אנשים ומכוניות. הכרתי חברים חדשים ונחמדים . המסלול שתיכננתי אמנם לא יצא לפועל עקב כך שלא ידעתי שהגישה לעין פיק משובשת ולא ניתן להכנס אך בסופו של דבר בעקבות המלצת האחים רענן את שחר (בע"מ ![]() הדרך (המשובשת הארוכה והמעייפת ) למעיין אמנם קצת שיבשה את מערכת ההיגוי שלי אך היה שווה. מעיין מקסים מאד נעים וחביב ופעם הבאה אבוא עם בגד ים .מתנצל בפני כל המשתתפים שלא יצא לפועל מסלול ההליכה שתיכנתי. מצטער עם איכזבתי מישהו. בפעם הבאה אני יערוך סיור מקדים כדי למנוע מקרים שכאלה. ושוב באופן אישי תודה רבה לכל אלה שטרחו והגיעו. (אגב לא יודע מה איתכם אבל אני בדרך חזרה נכנסתי לתחנת שטיפה שהייתה פתוחה וכבר אין זכר לדרכים המאובקות שנסענו בהם ![]() שבוע טוב.
![]() |
#109 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
תמונות מהיום.
נתחיל באנשים... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
מנהל
|
תמונות יפות אבל לאן ברחת ככה בלי להגיד לנו?
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגש מועדון פיאט, 20.3.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 118 | 21-03-09 21:32 |
המפגש נדחה - מפגש מועדון פיאט, 20.2.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 56 | 23-02-09 18:00 |
טיול מועדון פיאט 10.11.2007 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 110 | 11-11-07 19:05 |
סרטונים (3) - טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 21-10-07 03:36 |
טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 19:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד