![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פיאט אונו קבריולט............------>
או קיי. זה בטוח יעלה מלא כסף (אם בכלל זה אפשרי). רציתי לדעת אם נראה לכם אפשרי לחתוך את הגג (כמו שעושים לחיפושיות וראיתי גם מוסטנג כזאת) ולהוסיף מסילות או מה שצריך כדי שהאוטו לא יתפרק, ולהפוך אותו לקבריולט. להשאיר קשת באמצע כמו בפורד אסקורט ולהוסיף גג חשמלי.
זה נשמע אולי בלתי אפשרי.... אבל אולי מישהו חושב שזה יכול לעבוד?? אני חולה על הפיאט אונו שלי וזה החלום שלי. זה פיאט אונו 96 ' 1400 סמ"ק שמורה במצב מצויין ושווה השקעה. תשובות, הצעות המלצות??? תודה |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אפשר
זה אפשרי וכדי.
לא מזמן ראיתי סיאט איביזה חדשה שעשו לה את זה.. אתה יכול וכדי לך להפוך את האונו לקבריולה רק את צריל למצוא מקום שיעשה ת'עבודה אבל בטוח יש מקומות שעושים ת'דברים האלה בארץ. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
שכחתי לציין משהו חשוב... היא 4 דלתות. עדיין חושב שזה אפשרי...??? לי נראה שכן אבל.... מה נראה לך.?
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
קודם כל האונו שלך בעלת 5 דלתות. כל דלת של תא המטען שנפתחת עם החלון נחשבת לעוד דלת.
כבעל של אוטו דומה אני יכול להעיד שהדבר לא כדאי משום בחינה, בטח ובטח לא מבחינה כלכלית. הרכב הזה נועד בסה"כ לשנע אותך מנקודה A לנקודה B ולא יותר מזה. חבל להשקיע כל אגורה מיותרת במכוניות האלו. אם יש לך את הכסף עדיף שתשקיעי בהחלפת כיסוי להגה, החלפת ריפודים, טיפול 10K, רצועת תזמון, וכל מה שלא בוצע עד עכשיו. |
|
|
#5 |
|
Guest
|
אני לא רוצה להחליף את האוטו. והאוטו כבר מושקע מספיק מבפנים.
אם הייתי רוצה לעשות משהו אחר עם הכסף אז הייתי קונה אוטו אחר. אבל האוטו הזה זה משהו מיוחד. הייתי קונה במקום זה אונו טורבו ועושה את זה עליו אבל לא מצאתי אפילו אחד במצב כמו שלי. בקיצור, השאלה שלי אם זה אפשרי לא כמה זה כדאי.... |
|
|
#6 |
|
Guest
|
ל-גל
לא יכול ליהיות שהאוטו שלך 4 דלתות אין אונו 4 דלתות האוטו שלך 5 דלתות כמו פיאט פונטו, סיאט איביזה וכאלו..
תראה עם אתה רוצה להישאר עם האונו ולא להחליף לאונו טורבו או פונטו אז כדי לך להפוך אותה לקבריולה כי זה יפה, מיוחד, מקורי ואני לא חושב שיש אונו כזו בארץ. כדי לך לעשות. וגם למצוא מי יעשה לך ת'גג זו לא בעייה הבעייה זה לימצוא בארץ מי יחתוך לך את כל הגג... אבל אני חושב שיש אנשים שיסכימו לעשות את זה רק הבעייה זה לימצוא אותם בארץ.. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
גם אונו טורבו קבריולט ראיתי רק אחת ולא בארץ. 5 דלתות קבריולט לא ראיתי אפילו אחת. זאת בדיוק הנקודה. לעשות משהו מיוחד מהאוטו הזה.
אם הוא לא היה שמור כמו שהוא שמור אז זה בכלל לא היה עולה... אבל הוא במצב מעולה. מישהו יודע אם שוקי דרימס קאר כבר סגר?? |
|
|
#8 |
|
Guest
|
לגל
אתה לא מבין שגם אונו וגם אונו טורבו הם רק 5 דלתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
לא יכול ליהיות שראיתה אונו טורבו קבריולה 4 דלתות כי אין!!! אתה ראיתה אונו טורבו קבריולה 5 דלתות!!!!!!!!!! |
|
|
#9 |
|
Guest
|
לא 5 דלתות!!!!!! קופה!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
לגל
ידעתי שיתכוונתה לעשות דבר כזה..
אבל זה מבוסס על אונו 5 דלתות רק שבקבריולה זה ניהיה קופה... זה לא 4 דלתות כמו שרשמתה בתגובות קודמות וזה לא יתבסס על ה4 דלתות ואין אונו 4 דלתות. ואפשרי לעשות דבר כזה כמו בתמונות ששמתה. בהצלחה. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד