![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ELX
|
האם הלך לי האוטו?
שלום חברים
לאחרונה גיליתי כי ישנה נזילה קטנה מאוד (טיפות) של שמן מהמנוע. התחלתי לבדוק שמן לפני שאני נוסע. ביום שישי האחרון בדקתי שמן והכל היה תקין. ביום ראשון לאחר נסיעה קצרה התחלתי לשמוע רעשים מהמנוע - רעשים של נקישות לא סדירות. הלכתי למוסך ונאמר לי שכנראה הלך לי המנוע - טוענים כי היה חסר לי שמן דבר שכנראה דפק את המנוע. עשו לי החלפת שמן והכניסו גם שמן דבש בתקווה שזה ישפר את המצב (כי גרוע מזה לא יכול להיות לדבריהם). השמן כמובן לא עזר ונאמר לי שנורא קשה להשיג מנוע לרכב שלי (פונטו עם מנוע 16 שסתומים דגם ELX) מפירוק או מייבוא. היום גיליתי דבר מוזר נוסף, התחמם לי המנוע (מעל לחצי) ופתאום גיליתי נזילת מים מטורפת. אציין שעד היום חום המנוע היה תקין. ייתכן והרעש הוא בכלל ממשאבת המים? הייתכן שבכלל המנוע תקין וכל הסיפור זו משאבת המים (רעשי נקישות??) היכן נמצאת משאבת המים בדגם שלי? כי הרעשים נשמעים לי באזור המנוע מתחת לרצועות. אודה לעזרתכם....... מוטי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קצת היסטוריה לא תזיק איזה שנה ק"מ ויד
הטיפול שמציעים לעצלנים בלבד ולא בטוח שתקבל חתול בשק הייתי הולך על אוברול כללי . הרעשים הם בהילוכים נמוכים ובטורים גבוהים או שדופק גם בסרק מי החוכם ששם שמן ודבש בכדי שישתנה משהו |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
לא הייתי מנחש כלום יכול להיות אפילו בורג משוחרר (מספר ברגים לשם העניין ). לא הייתי נוסע עם הרכב זה בטוח . כנס למוסך נורמלי (לא זה ששם שמן דבש ) ושיבצע פירוק לאגן השמן , ולמכסה השסתומים ושיעיף מבט על תנועת הבוכנות והקראנק והשסתומים , בלי אבחון כל השאר ניחושים ,
עמית
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ELX
|
154000 ק"מ
אני יד שלישית רכב פונטו ELX שנת 2002 אוטומט אומרים שקשה מאוד להשיג את המנוע של הרכב הזה בישראל |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם לקנות את האוטו בראבו 1.6 98 | Lidor111 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 07-05-11 17:37 |
| האוטו שלי | yaniv1 | פורום המועדון | 38 | 08-11-09 23:54 |
| {בעיה} האוטו מקפץ ש... | djslon | פונטו - טכני | 9 | 07-02-09 18:48 |
| נפל לי עץ על האוטו | פיליפ | רכב כללי | 3 | 10-07-08 20:03 |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד