![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מדובר בפנס שמאלי קדמי.
רפי מה לפי הניסיון שלך רב השנים, כדאי לעשות מלבד להחליף צמה ?. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלה בפנס
אני תמיד הייתי מבודד קטעים קטעים בצמה בצורה מסודרת עד שהייתי מוצא בדיוק את מקום הקצר (או נתק) ומתקנו.
לא יורים על ציפור עם תותח. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice SX
|
אכן מדובר בפנס שמאלי, צד ההגה.
אור נמוך. מה להגיד לחשמלאי לעשות? או אולי שווה לי בכלל לקפוץ למרכז לחשמלאי שדוד המליץ ברחובות יום רביעי אני גם ככה כנראה אהיה באיזור. תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
"אור חנייה פועל דרך מחשב מרכב (מחשב הרכב המרכזי) ונתיך בתיבת הנתיכים שבתא הנוסעים בדשבורד משמאל.
אור נמוך פועל דרך נתיך באותה תיבת נתיכים." רפי, האם אתה מתכוון לתיבת פיוזים מתחת להגה? בשביל לתקן את הנתיך צריך לפרק את כל המחשב שם או שיש דרך פשוטה יותר? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
נתיך אור נמוך
אין צורך לפרק את מחשב המרכב אלא לבצע בדיקות ולנסות לאתר מהיכן הנתק.
עושים זאת בעזרת שרטוט של המע' בבדיקת מתח בחוט היציאה מתיבת הנתיכים לכוון הפנס וכן הלאה. לצערי הרב, לא ניתן ללמד דרך המסך והמקלדת את תורת חשמל הרכב עם צורת בדיקות וחשיבה לוגית לאיתור תקלה כזאת. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Member
|
בקיצור, לא אמור להיות כזה מסובך כל העסק. אין טעם לפרק לגמרי את המערכת (המחשב) בשביל למצוא את הנתק\קצר?
בעזרת נורית ביקורת אפשר לעבור על חוט חוט ולראות איפה הבעייתי ולפי זה לדעת מה לתקן? הבנתי נכון? ואם יש איזה חשמלאי שאתה או מישהו יכול להמליץ לי באיזור חיפה והקריות אני אשמח מאוד. הייתי אצל 3 בחודש האחרון ועל אף אחד מהם לצערי אני לא ממש בונה כרגע. תודה, אלכס. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
בדיקה עם נורת בקורת.
איתור תקלה כזאת לא מבצעים בניחושים ועם נורת בקורת (כי עלולים לפגוע במע' ממוחשבות או אלקטרוניות).
לכן אני ממליץ לבצע זאת אצל מי שיודע לחשוב ושיש לו את השרטוט של מע' האורות ברכב עם כל חוטיה ומחבריה. נראה לי שהכי טוב זה באחד המוסכים מורשי היבואן. רשום כתובת דוא"ל ואסרוק ואשלח לך השרטוט המתאים ותוכל להעזר בו עם חשמלאי רכב. בברכה - רפי לין
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המגב הקדמי השמאלי הפסיק לעבוד בפתאומיות | avi097 | פונטו - טכני | 3 | 05-02-11 09:05 |
| אדים בתוך הפנס | פיני | פונטו - טכני | 0 | 26-11-09 17:33 |
| לחות/חדירת מים בתוך הפנס | oeryb | בראבה - טכני | 0 | 05-11-09 10:53 |
| אדי מים בתוך הפנס תאורת קדמי? | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 4 | 11-07-09 18:28 |
| רעש מוזר מאיזור הגלגל השמאלי קדמי אונו 95' | maayan135 | אונו - טכני | 11 | 06-07-09 14:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד