![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: DYNAMIC 16V SPICE
|
1. בנוגע למכסה דלק, גם לי אין (רק רציתי לבדוק שאני לא לבד בנושא הזה), מה עושים?! מתפללים שמחיר הדלק לא יגרום לאנשים לשאוב לנו דלק בלילה מהמיכל/ קונים פקק עם מנעול..
2. בנוגע למרים שמשות- תבדוק אולי ניתקו את זה ?! צריך לשמוע מה יש לאחרים עם דגם כזה. כי לי יש דגם זהה לשלך ומאותו שנתון ואצלי זה קיים. 3.בנוגע למשענת יד- הנה הלינק http://cgi.ebay.com/Fiat-PUNTO-MK2-1...#ht_1996wt_905
|
|
|
|
|
#2 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
צטט:
ואללה!! כמו קסם ![]() נ.ב. עד שיגיע הפקק מ-ebay היכן אתה גר? אני בדיוק כרגע קו אחד מעל הרבע. בכל מקרה תעדכן שיש פול טנק
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
איזה פקקים ערן?
אצלי הפקק של הדלק לא ננעל, גם לא עם המפתח. יש לזה פתרון באיביי?
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
מה שהצאתי פשוט זה לקנות פקק של רכב אחר מ-ebay, שמגיע עם מפתח (ראיתי כמה)
כמובן המפתח שתקבל שונה מהמפתח שלך, תוסיף אותו לצרור, צבע אותו/מדבקה שיהיה שונה מהמפתח של הרכב ואז יש לך פקק שננעל ![]() חוץ מזה אני לא מעוניין לעזור לך ליאור, שמעתי לאחרונה על בגידתך בנו עקב נסיעה על רכב גרמני גודש... והופ יום אחרי כבר מוכר את הפיאט...פשוט חבל
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 27-02-11 ב 20:30. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
זה לא נכון!
אני מוכר בגלל שאני רוצה לעבור לקורקינט של אבארט'
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל
|
עכשיו שעשיתי חיפוש קצר, גם יש פקקי נעילה תחליפיים כגון:
http://cgi.ebay.co.uk/LOCKING-FUEL-P...item1c10e58a1a אבל חבל להוציא על זה כל כך הרבה כסף, לדעתי חפשו אחד מקורי מפירוק עם מפתח וזהו... וליאור..אם תישאר במשפחה אז הכל בסדר.. גם עידן ניסה את מזלו עם רנו וחזר אלינו עם הדובלו. לא חבל?...
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
99on זה אומר 99 ואילך נכון?
ניסיתי בפירוקיות אבל לא מוכנים למכור את החלק הזה כי הם אומרים שהם צריכים את המפתח בשביל המנוע. ערן, גם בעוד מיליון שנה אני לא ימכור את הרכב בשביל לעבור לצרפתית. אם היה לפיאט משהו מעניין להציע אני הייתי נשאר אבל אין אופציות מעניינות. מה לי ולפונטו גרנדה או איבו. אני יחכה שגדעון יקבל את הרכב ועוד כמה חודשים יימאס לו אני מאמין ואני יקנה ממנו
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום לכולם - שאלה ראשונה בפורום - מהי הנורה הקדמית בפונטו 2006? | retrohaifa | פונטו - טכני | 3 | 28-04-10 11:16 |
| מידע לגבי הגה חשמלי בפונטו דינאמיק 2006 | amirnili | פונטו - טכני | 1 | 26-01-10 00:11 |
| מה דעתכם על הרכב הבא ? (ספייס 2006 אוטומט) | ZeroTime | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 08-12-09 04:31 |
| דינאמיק 2006- מראות צד הפסיקו לעבוד | khc | פונטו - טכני | 1 | 02-11-09 17:55 |
| קניתי פיאט פונטו 2005 דינאמיק - תודות + שאלות | itays | פונטו - טכני | 4 | 10-10-09 13:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד