![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו SX
|
נורית "מערכת הזרקה" בפונטו ספייס 2001
שלום לכולם, לאחרונה נידלקה לי כמה פעמים נורית אדומה שאומרת על בעיה במערכת ההזרקה. לאחר כמה שניות של נסיעה היא הייתה נעלמת והמנוע היה חוזר לעבוד כמו שצריך.
אתמול הנורית נידלקה שוב והמנוע התחיל לעבוד בצורה כבדה. מרגישים שהאוטו מיתאמץ יותר מידי. קראתי על הנושא ורוב התקלות נובעות משסתום ה EGR . האם ישנו שסתום כזה בפונטו 2001? והאם מישהו יודע היכן הוא ממוקם ? או פיתרון אחר לבעיה? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת תקלת מע' נהול מנוע
אין במכוניתך שסתום EGR.
רוב הסכויים שהתקלה הנה בסליל הצתה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
מיקום: [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
הגלגלים שלי: פונטו Hgt
|
זה צוק אוטומטי הוא עושה לך רעש של מאורר עובד רק שקר בחוץ או שלא הנעת אותו יום יומיים זה רק צוק אל תדאג הכול טוב
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
מיקום: [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
הגלגלים שלי: פונטו Hgt
|
ככה זה היה עושה לי בפונטו xtz 75 שנת 1998
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
משנק (צ'וק)
בכל מכוניות פיאט פונטו אין משנק (צ'וק) שקיים רק בקרבורטור ובפונטו זאת מע' הזרקת דלק ממוחשבת.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
אוקיי, שיחקתי אתמול עם החיישן הלמדה.
והתקלה עברה, אני מניח שהבעיה היא במגעים או שהחיישן מתחיל לזייף. כמו כן, האם ניתן להחליף סליל הצתה בתנאי בית ? והאם יש הבדל משמעותי בין חיישן למדה מקורי מהחברה או חילופי ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
נדלקה לי אותה נורה, רק בצבע כתום ולא אדום. בספר רכב כתוב רק על נורה אדומה, ולא כתומה אז אני לא בטוח מה זה. צריך לציין שלפני שבועיים בערך נדלקה לי אותה נורה, וכבתה לאחר כמה ימים.
למען הסר ספק, הנורה היא זאת שמעל הABS, באיזור מד המהירות (D).
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
מצטרף לשרשור- מדובר בפונטו HGT 2002 יורו 3
בשישי שטפתי את האוטו עם דלי וניקתי את האזור של פתח הדלק במכסה טנק הדלק כמובן עם פקק סגור היה שם מלא אבק מצטבר , בערב יצאתי עם חברים למסיבה ובדרך במהירות של 90 קבועה ורגועה המנוע הרגיש לרגע כבד ואז השתחרר כמו הרגשה של סתימת דלק ואז נדלקה לי לשניה מנורת תקלת המנועמ מש לשניה קלטתי ואתה בפוקס נדלקת ונכבית ברגע שהמנוע "השתחרר" ....אני מתדלק בתחנת דלק אחת בלבד ,תחנה שהייתי עובד בה מעל שנה ואין חשש אפילו לא קטן לדלק מהול. האם יכול להיות ששטפתי עם הדלי בהשפרצה את פתח מכסה הדלק האם נכנס מים למיכל? בזמן ששטפתי עם הדלי גם נכנס לי מים דרך הסאנרוף! שיורד גשם בחוץ במשך יום יומיים ברצף אין לי חצי נזילה בזמן ששטפתי עם הדלי ב5 דקות נהיו לי בריכות בתוך הרכב וטיפטופים מאזור כפתור פתיחת החלון בגג . |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
טוב, לצערי הבעיה חזרה עוד פעם.. כניראה שהמשחק במגעים של החיישן לא עבד לאורך זמן..
האם ניתן להחליף סליל הצתה באופן עצמאי ? ואיך בודקים האם הסליל הוא דפוק? קרוב לוודאי שיש שם עוד סלילים.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
ברור שאפשר, אבל הדבר הנכון לעשות הוא לבדוק במוסך מה התקלה שנרשמת ולמה, ולא סתם להחליף חלקים תוך כדי ניחוש.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| מנוע "מגמגם" - ספייס 2001 16V גיר רציף | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 9 | 15-08-10 13:20 |
| נורית "הגה" בפונטו ספייס" נדלקה ואז כבתה | zivoron | פונטו - טכני | 2 | 01-11-09 14:35 |
| פונטו ספייס 2001, למה הכוונה ב"שמור"? | him084 | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 20-08-09 01:41 |
| שאלה לגבי טורים "משחקים" , ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 4 | 21-03-08 15:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד