![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
את זה אני יכול לבדוק או מוסכניק? (לקחת בחשבון שההבנה שלי במכונאות שואפת ל0)
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
מצבה של שילדה- תוכל ליבדוק, רק בעזרת בדיקה במכון רכב. ועוד משו חשוב שכחתי לציין, האם המנוע שהוחלף. המיספר שלו מופיע ברישיון רכב. וקבלות זה נירא לי פרט חשוב! מיפני ש לדעת שהמנוע, באמת הורכב במקום שמורשה לו החליף מנועים, ולא גנוב.
קומפרסיה,תקינות גיר,מנוע וכל השאר. תיקפוץ לבדיקה למוסך "שמשון" מורשה,ביהוד. מוסך מומלץ בחום, אם שירות מעולה. אישית הייתי הולך לבצע בדיקה.במוסך שמשון, שתידע אם ישנם בעיות ברכב, ומה הן? האם שווה להשקיע וכו'. על מנת לקנות את הרכב בביטחון.! בכל זאת אני אישית, לא הייתי הולך על הבחירה שלך. זו בחירה שלך.
"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד. "הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פיאט וישראל". נערך לאחרונה על ידי danixs7 : 12-01-11 ב 02:33. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מס שאלות לפני כניסה לטסט... | usher123 | פונטו - טכני | 7 | 19-12-10 23:13 |
| שאלות לפני רכישת גרנדה 2008 | golan | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 23-11-10 23:49 |
| פונטו XTZ - שתי שאלות טכניות לפני קניה | yardenp4 | פונטו - טכני | 4 | 01-05-10 17:41 |
| ספייס 04 - שאלות טכניות לפני רכישה | lag5 | פונטו - טכני | 1 | 27-04-10 10:09 |
| פונטו GT - כמה שאלות טכניות כלליות... | punto turbo | פונטו - טכני | 14 | 08-12-09 20:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד