![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט גרנדה פונטו
|
פיאט גרנדה פונטו- ידית הילוכים לא עוברת למצב אוטומט
שלום לכולם,
אנסה לקצר. אתמול בערב, בעת בתנעת הרכב, הופיעה התרעה בצג- ייתכן קרח על הכביש- ומד הטמפרטורה שמחוץ לרכב הראה על 3 מעלות. העברתי לאוטומט על מנת להתחיל בנסיעה אך ללא הצלחה. הרכה לא עובר למצב אוטומט אלא נמצא אך ורק במצב ידני. בנוסף, בעת האטה במהירות, ההילוכים לא יורדים באופו אוטומטי, אלא רק כאשר אני מורידה הילוך באופן ידני- בעבר זה ירד באופן אוטומטי. לסיכומו של עניין, כרגע הרכב מתפקד כרכב עם גיר רגיל לכל דבר. בנוסף אתמול בעת הנסיעה הבהבה הנורית האדומה שנמצאת מעל ומשמאל לדשבורד. היום בבוקר, נעלמה ההתרעה של הקרח על הכביש, הנורית הפסיקה להבהב, אך עדיין הרכב לא עובר למצב אוטומט. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? לעזרתכם הדחופה אודה, |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה
|
לי יש גרנדה 2008 וגם אצלי רשום לפעמים שיכול להיות שיש קרח על הכביש והמד טמפרטורה ממש לא בכיוון.... לגבי שזה לא עובר לאוטומט אצלי זה עובר אבל לפעמים הוא לא עובר להילוך שני... ממש מציק הדבר הזה
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001 - ידית הילוכים | thedoc | פונטו - טכני | 2 | 06-06-10 14:10 |
| ידית הילוכים לא חוזרת למרכז, פונטו HGT | Michael | פונטו - טכני | 6 | 05-11-09 23:12 |
| פיאט בראבה ידנית 96 - ידית הילוכים משוחררת | Omerino | בראבה - טכני | 1 | 30-04-09 04:26 |
| פונטו HGT ידית הילוכים לא חוזרת לבד לאמצע | anakonda | פונטו - טכני | 14 | 09-03-09 21:05 |
| ידית הילוכים פיאט אונו | פורום הגראז' | 0 | 08-02-07 09:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד