![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
שמן גיר לפונטו ומחירים לטיפול גדול
ברשותי פונטו 75 דור ראשון, עוד מאט מגיע זמנו של הטיפול הגדול שבו אני יצטרך להחליף את כל הרצועות כולל טיימינג,כמה זה אמור לעלות +/- רק העבודה והחלקים של הרצועות.
השאלה השניה היא לגבי שמן גיר, אותו גם צריך להחליף והשאלה היא איזה שמן גיר הכי מומלץ בשבילי, אני מחפש שמן איכותי שגם יתאים לנהיגה מאומצת ולהעברת הילוכים בסל"ד גבוהה |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
על שמן גיר כבר כמה וכמה פעמים דובר בפורום.
בכל זאת אני ממליץ על 75/80 לגבי טיפול- כל הרצועות,מותחנים,גלגלות,שמן,פילטר שמן,פילטר אויר,רפידות בלם, אני מעריך , סדר גודל של כ- 2000 ש"ח |
|
|
#3 |
|
Guest
|
חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מעמיקה לגבי איזה שמן מומלץ בדיוק ואיזו חברה, כי בספר הרכב רשום שההמצלה היא לשמן TUTELA ZC 80/S וההמצלות האחרות מהפורום הם ל 75/80 של esso או מוטול, מה מהם יהיה יותר טוב ושוב שלפעמים ההעברות הילוכים יהיו תחת עומס רב בסל"ד גבוהה ובנהיגה ספורטיבית.
ולגבי הטיפול אני יודע כמה כל דבר מהטיפול הרגיל עולה כמו בלמים שמנים ופילטרים, אני רוצה לדעת אם אפשר רק את מחיר העבודה והרצועות,מותחנים,גלגלות בלי שום תוספת תודה מראש דני |
|
|
#4 |
|
Guest
|
תראה , אין לי שום דבר כלל נגד TUTELA ZC 80/S.
מתוך נסיון בדי הרבה מכוניות שמן 75/80 עושה עבודה מצויינת. שמן חצי סינטטי, לא סמיך. עלותו - 100 ש"ח ל 2 ליטר. לגבי מחיר החלקים למותחנים,גלגלות,ורצועות וחיות אחרות- תכנס ל -ePER תוציא את המק"טים של הפריטים האלו, תתקשר ל "מיר חלפים" ותשאל מחירים. עבודה של החלפת רצועות אביזרים, לא אמורה להיות יקרה (150-250 ש"ח) |
|
|
#5 |
|
Guest
|
תודה רבה על התשובות, האם המחיר של 150-250 לעבודה כולל בתוכו את החלפת רצועת הטיימינג ?
ובנוגע לשמן יש איזשהי המלצה גורפת לשמן איכותי, של חברה מסויימת ? תודה מראש דני |
|
|
#6 |
|
Guest
|
לא, 150-200 ש"ח זה בלי החלפת רצועת תזמון.
לגבי שמן מנוע, אני ממליץ VALVOLINE 15W/50, TOTAL 15W/50, MOTUL 10W/40, AGIP מחירם של כל השמנים הללו כמעת זהה- ~230 ש"ח. (4 ליטר) |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד