![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
מצטער לומר, אבל הוא די צודק.
האזעקות כבר מ ז מ ן לא מהוות איזשהו מכשול לגנבים. מצד שני הן מהוות מטרד בלתי נסבל לשכנים. הטכנולוגיה כיום מסוגלת לתת מענה טוב פי כמה, ממה שנותנת כיום אזעקה רועשת. לי לדוגמה יש אזעקת ביפר. השלט עצמו מצפצף לי אם יש ניסיון פריצה מכל סוג שהוא. אז נכון שהיא יותר יקרה, אבל אני מניח שבעקבות החוק, המחיר יירד או שיהיה סבסוד מהמדינה.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
במדינה כמו שלנו לא יהיה שום סבסוד, ההפך, יעלו את המחירים כי יהיה ביקוש מאוד גבוה.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לצערי LEXXA הוא אכן צודק שום סבסוד לא יהיה להפך ואם אכן יהיה כזה אז חברות מסויימות ינצלו את זה ואנחנו לא נגע בקצה האושר
לגבי האזעקה הרועשת היא אבדה את יעילותה בשל השתנות אנשים שיש היום ..פעם היתה נשמעת אזעקה בשכונה השכן מסתכל שואל מברר לפחות היום מי מוכן להתערב עם נרקומן או גנב שמנסה לפרוץ רכב והאזעקה מצפצפת מנסיון מעט מאוד אנשים שהיו מוכנים לברר את המקרה תקנו אותי אם אני טועה ? אם כבר מצליחים היום לנטרל הקוד של המפתח ומנתקים את האיתוראן אז שום אזעקה לא תעמוד מול גנבים לכן צריך לחשוב על שיטה אחרת יותר יצירתית למשל החמרה בעונשין לגנבי רכב מישהו חשב על זה?? או מישהו טופס אותם בכלל?? נערך לאחרונה על ידי ברא : 02-12-10 ב 13:22. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
חבר'ה, הראשונים לצעוק "גיוואלט" על ההחלטה ואפילו להטיל עליה וטו, היו אמורות להיות חברות הביטוח משום שהן הראשונות שיידפקו מזה. אבל כנראה, שגם הן הפנימו שכל האזעקות האלה שוות לתחת ומיותרות לחלוטין. יש מספיק אמצעי מיגון נוספים שחייבים לשים באוטו לצורך ביטוח מקיף כגון קודנית, עלוקה, איתוראן ומה לא. ממש תחנת ממסר על גלגלים.. ככה שהאזעקה הקולית מיותרת.
למזלנו עדיין לא ביקשו מאיתנו להתקין מערכת מתוחכמת יותר שעולה יותר. אם ידרשו דבר כזה - אולי ניתן יהיה לדרוש מחברות הביטוח שישתתפו עם המבוטחים בהוצאות מערכת המיגון, כתנאי להמשך התקשרות. בכלל, הגיע הזמן שנתחיל להתייחס לחברות הביטוח ממש כמו שמתייחסים להוט / YES / סלקום וכו'. הן נותנות שירותים והן לא עושות לנו טובה. רוצות אותנו כלקוחות? שיתנו תמורה. שיפנקו אותנו במערכת מיגון!
|
|
|
#6 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
צטט:
סבא שלי תפס 2 גנבים בניסיון לגניבת משאית שלו, קשר את שניהם לכיסא באיומי אקדח ולמחרת בבוקר גם הכריח אותם לפרוק את הסחורה לפני הזמנת המשטרה בנוגע לביטוחים - היום יש ביטוחים שלא מחייבים אזעקה וכו' - לפני חצי שנה ניתקתי ברכב של ההורים את האזעקה לגמרי ואחרי הדרכה נוספת הסרתי את האיתורן - הביטוח הועבר לתוכנית של הצבא (בדיוק מה אין לי מושג) שבה אין חובה להשתמש באזעקה או איתוראן (כל התוכניות האחרות חייבו מכיוון שמדובר בלנדרובר) מה שכן אני דיי מסכים עם החוק - דווקא יש בסיס ודיי הגיוני החלק היותר מענין זה מה שכתב דוד - למה החברות ביטוח לא הגיבו... פעם היו תופסים על קטנות עם האזעקות האלה ועכישו אין להם יותר מידי מה ביד... עכשיו יתחילו למרוח אותם והם ימצאו מערכת אחרת שתהיה תנאי בסיסי לפוליסה.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
|
אותי באמת מעניין איך יאכפו את החוק החדש? יבדקו אם קיימת מערכת אזעקה בטסט שנתי או מה?
ודבר נוסף, כפי שכתוב בכתבה, אותי יותר מטריד רעש הצופר המעצבן שמבשר "היי משה בוא תרד" או "אה אילן מה העניינים?!" אלה הדברים שצריך לאכוף ולהחמיר בהם בענישה ולא האזעקות שאותן דווקא אני לא שומע הרבה.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הרכב שלי | שחר | גלריה | 63 | 09-06-13 20:44 |
| קוד צבע של הרכב | oeryb | בראבה - טכני | 0 | 28-02-10 18:44 |
| הגנבים מציגים: גניבת הג'אנטים וזריקת הרכב על הכביש | stio | רכב כללי | 2 | 13-05-09 16:32 |
| הרכב שלי | etavz3 | פיאט כללי | 3 | 13-04-08 10:42 |
| כל כך נדפקתי עם הרכב הזה... :( | danceoflife | פונטו - טכני | 27 | 27-02-08 21:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד