![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
//
יש לי של אונו S70
אם זה אותו המחשב אתה מוזמן ליצור איתי קשר 200 ש"ח |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
צטט:
בנוסף מצאתי אחד כאן: http://cgi.ebay.de/Fiat-Fiorino-Moto...item255e144cc7 אבל בשביל יד שניה אני לא אחפש חלקים בגרמניה.. צטט:
רציתי לשאול משהו נוסף, אני מצטט ממה ששלחו לי בנוגע לבדיקת הדיג'יפלקס: צטט:
אני צודק? לבדיקת הארקה, מלבד בדיקת ההתנגדות בין צלעות הקירור למינוס במצבר הציעו לשים מנורה או לבדוק זרם בין פין 8 ו 9, בהנחה ש9 זה הדיאגנוסטיקה מה זה 8? עריכה: יש לציין כי את הבדיקות הנ"ל לא ביצעתי כיוון שלא הייתה לי שום ערבות לגבי נכונותן... שלחתי לך הודעה אני מקווה שתגיב מהר תודה רבה!!
|
|||
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב דיג'יפלקס
יש מחשב כזה משומש, במחיר של 400 ש"ח + מע"מ, בפרוקיית הרכב הבאה:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=599 כדי לבדוק את הארקת המחשב כשהוא מחוץ לרכב, חבר את קצוות האוהמטר אל פין כניסת הארקה (החוט השחור) ואל גוף המתכת של מחשב הדיג'יפלקס. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
צטט:
יש פרוקיה בנתניה שיש בה כמה יחידות כאלו, בבנימינה קיימת עוד אחת עם עוד מספר יחידות עוד שעה אני אצא פה לנתניה ואעדכן עם הממצאים
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
אחרי חצי יום עבודה להלן הממצאים..
בפרוקיה בנתניה - נמצאו 3 מחשבים - שלושתם לא תקינים (הארקה דפוקה) לאחר מכן עם המלצה של חבר עברתי לפרוקיה בטירה - שמה מצאתי 2 מחשבים - שניהם לא תקינים, בפרוקיה בצד השני של הכביש נתנו לי לחפש - עברתי על לא מעט אונואים - אחרי חמישה מחשבים נמצא אחד תקין לקחתי גם את המכשיר שיש בצינור ואקום שמונע חדירה של נוזלים דרך האויר למחשב וגם ראיתי שהכניסה של הואקום הייתה אטומה, המחשב מוארק כמו שצריך וכרגע מורכב ועובד על הרכב ![]() תודה לרבה לרפי לין על ההפניה לפרוקיה בפתח תקווה - אך הם לא הסכימו אפילו לדבר איתי, שלא נדבר על לבדוק את הדגם או להגיד לי כמה יחידות כאלו יש להם במלאי (מצטער, אני לא מתכנן לסוע נסיעה של 50 שקל - 25 כיוון - בשביל משהו שלא בהכרח תואם לרכב) בנוסף לקחתי מהפרוקיה את הידית הרמה של הבגז' - הרכבה שלה ליד רגלי הנהג דורשת הרבה סבלנות..... בערך שעה של מאבקים עם חוט תפירה... מה שכן - אני לקחתי חוט ברזל, פתחתי את הבגז' ומתחתי את הפין שנועל לכיוון השני כדי לשחרר את החוט ואז יש יותר עם מה לעבוד שמה ליד הנהג עם החוט |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |