מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > רכב כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט).

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום של ניקיון של בראבו היפה שלי.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם

שם:  
צפיות: 
גודל:   

hgt אחרי פוטושופ , מה דעתכם ?

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 20-11-10, 23:11   #81
פיליפ
Senior Member

האווטאר של פיליפ

הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
שלח הודעה דרך ICQ ל פיליפ
צטט:
במקור פורסם על ידי yakuza צפה בהודעה
זאת Mazda Familia Neo 1.5L בערך 130 כ"ס, הבעלים אומר שהיא יחידה בארץ, יבוא אישי, יד שניה בארץ.

אז לפי דעתי המפגש היה גדול והכל אבל היו בו כמה דברים שלא אהבתי כמו העובדה שבשעה 11:20 כבר לא הכניסו אותי עם ה-HGT למרות שהיה מלא מקום במתחם. דבר שני לא בדיוק הרגשתי איזשהו פסטיבל מוטורי, פשוט מלא אנשים שהולכים ומצלמים רכבים. לא היו עמדות עם מכירת חלקים, שיפורים וכל מיני כאלה. לא היתה עמדת די ג'יי שהקפיצה את הקהל כמו שנהוג בחו"ל למשל. והכי חשוב לא היו שום תחרויות כמו ג'מיקנה או דראג. במסלולים באשדוד היו ג'מיקנות ממש מהנות. מה הטעם בכל כוחות הסוס האלה שעומדים באורווה?!
ואני לא בא ואומר שלא נדרשו מאמצים לארגון הארוע, פשוט יש מקום לשיפור. תודה למארגנים בכל אופן על ההשקעה והזמן שנתנו!

תמונות
לא היו ג'ימיקאנות כי אתה חי במדינה שבה כל זה לא חוקי כרגע!
אם היית מגיע בזמן היית נכנס לחניה של פיאט.
מהשעה 11 עד השעה 13.00 לא הייתה מותרת נסיעה במתחם של המועדונים עקב בטחון הולכי הרגל הרבים שהיו שם.
דווקא DJ היה, חלקים נמכרו בעמדה של scream ופיט סטופ הציגו את מה שהם מוכרים בחנות.
ישן 21-11-10, 17:46   #82
שחר
Senior Member

האווטאר של שחר

הגלגלים שלי: פונטו GT
שלח הודעה דרך AIM ל שחר
פיליפ.מי קיבל את מירב הקולות שחרון או ארז.?
שחר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-10, 18:04   #83
ארילו
Administrator
מנהלמנהל

האווטאר של ארילו

הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
היה אחלה ארוע, מהנה ומרשים.
חבל שלא יצא לי לפגוש פנים אל פנים את רוב בעלי הפיאטים שהגיעו, ואני יותר ממרוצה שסגרו את הכניסה למתחם המועדונים קצת אחרי 11. זה חשוב לשמור על בטיחות.

חבל שלא הייתה ניידת שחילקה דו"חות למתלהבים סביב הכיכר ואלו שהתפרעו באזור.

פיליפ, משה וכל צוות אוטוספורט - יישר כוח!

וכמובן, תודה לכל בעלי הפיאט שהגיעו. (בכל זאת רשמנו כמה לקחים מהארוע הזה ונקווה שהם ייושמו במהרה).
ישן 21-11-10, 18:23   #84
פיליפ
Senior Member

האווטאר של פיליפ

צטט:
במקור פורסם על ידי שחר צפה בהודעה
פיליפ.מי קיבל את מירב הקולות שחרון או ארז.?
חלשון - שחר

בקולות בודדים.

נערך לאחרונה על ידי פיליפ : 21-11-10 ב 18:28.
פיליפ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-10, 18:43   #85
שחרון
מנהל

האווטאר של שחרון

הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
רגע. איפה סיימתי?
ישן 21-11-10, 19:05   #86
fiat-punto
Senior Member

הגלגלים שלי: punto mk2
יש סיכוי אולי שיהיה אירוע בחנוכה?
fiat-punto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-10, 20:03   #87
Asport
Member

הגלגלים שלי: סיטרואן
מפגש אוטוספורט 2010
בשבת האחרונה קיימנו את המפגש הרביעי בסדרת המפגשים השנתיים של אוטוספורט.
מכוון שאנו שואפים בכל שנה לרמה גבוהה יותר של מפגש, השנה הושקעו מאמצים רבים במציאת מקום שהינו שטח פרטי ולא ציבורי. כמו כן הוזמנו לאירוע מספר עסקים בתחום על מנת להרים תצוגות מעניינות ובעיקר נעשתה עבודת צוות קשה כדי לדאוג למתחם תצוגה מרכזי בו חונים לא מעט רכבים על פי יצרניות רכב ומועדונים.
לשמחתנו הרבה - הצלחנו בכך. סוף סוף במדינת ישראל התקיים אירוע שלא היה מבייש אף מועדון גדול מחו"ל. אלפי בני אדם פקדו את המקום. כמות עצומה של רכבים הייתה במתחם. הסדר נשמר לאורך כל האירוע, התצוגות נתנו שואו יפייפה והכול כאן בישראל!
ראשית אנחנו רוצים להודות מקרב לב למסלולים ול PIT-STOP על הכול! יישר כוח - הוכחתם לכולם כי אתם יודעים ואוהבים ספורט מוטורי ובעיקר יש לכם הזכות לתת ולעשות ולא רק לדבר !
תודה ל-SCREAM על הדאגה החמה בנושא המוזיקה וללאור הנדסה (יבואני שמני רויאל פרפל) על שיתוף הפעולה.
נודה גם למועדונים שהשתתפו באירוע (PSI, Vag's World, הונדה, ב.מ.וו, מאזדה, פורד, אופל, פיאט ואלפא רומיאו). מנהלי המועדונים הושיטו יד חמה בכל נושא ההשתתפות. כל הכבוד !
בתחרות הרכב המושקע השתתפו כ-8 רכבים. בסוף האירוע הוכרזו המנצחים שקיבלו גביעים ושמני סיכה מתנת רויאל פרפל.
עוד כמה מילים לגבי הערות שהתקבלו אצלנו לאחר האירוע:
מספר אנשים טענו כי המתחם נסגר ולא נתנו לאנשים להיכנס. חשוב לציין כי המתחם כולו חולק לשניים. מצד שמאל מתחם התצוגות והמועדונים ומצד ימין מתחם חנייה כללי. כמו שפורסם עוד לפני המפגש, מתחם החנייה הכללי נשאר פתוח רוב הזמן במהלך המפגש ושם חנו מאות רכבים שאינם משתייכים למועדונים שהציגו במתחם השני. המתחם נסגר רק בשלב בו המתחם התמלא לגמרי ולאחר מכן על כל רכב שיצא - הוכנס אחד אחר. מתחם התצוגות היה פתוח מהשעה 10:00 בבוקר ועד שעה 11:30 ונסגר לאחר מכן עד השעה 13:00 (בזמן הזה המתחם הוגדר להולכי רגל בלבד). מי שדאג להישמע להוראות שפורסמו מראש, והגיע בזמן - נכנס למתחם. בשלב מסויים המתחם התמלא ולכן רכבים מסוימים לא הוכנסו (כי המועדון לו הם שייכים ניצל ב- 100% את השטח שהוקצה לו).

הערה נוספת שעלתה, היא בנושא הסלקציה. אנשים טענו כי מספר רכבים "מעניינים" נשארו בחוץ כאשר בתוך המתחם היו גם רכבים "פחות מענינים". אז ראשית - לא הייתה שום סלקציה במתחם! רכבים נכנסו על בסיס מקום פנוי בהתאם למועדון לו הם שייכים. כאלו שאיחרו, כאלו שבחרו להחנות בחנייה הכללית הם אלו שלא נכנסו למתחם התצוגות. מלבד זאת, אין אנו כלל וכלל שופטים איזה רכב מעניין יותר ואיזה מעניין פחות. כל רכב וכל אדם זכותו להיכנס למתחם. בשבילינו - כולם שווים.

כך לדעתנו צריך להראות מפגש, כך עשינו וכך הצלחנו. המתחם כולו אינו סבל כלל וכלל ממתפרעים, בפנים הרכבים חנו בצורה מופתית על פי יצרניות. לצערנו מספר אנשים הרגישו צורך להציג את גבריותם ועשו זאת מחוץ למתחם. זאת ישראל ואלו חלק מהאנשים שנמצאים בה.
לכל המעוניינים:
- אשכול הדיון הרשמי בפורומים של אוטוספורט
- אזכור חדשותי במגזין אוטוספורט
- אוטוספורט בפייסבוק

תודה לכל מי שהגיע, תודה לכל מי שנתן ועשה למען הצלחת המפגש. הוכחנו כי יש מקום לתרבות מוטורית עממית בישראל ונקווה כולנו ביחד שיום יבוא ואירועים כאלו לא יהיו עוף מוזר בנוף הישראלי.
צוות אוטוספורט
Asport מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-10, 20:21   #88
yakuza
Senior Member

האווטאר של yakuza

הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי yossi136 צפה בהודעה
למפגש כזה קוראים מפגש ראווה, וזו הייתה המטרה בגלל זה הוא מתקיים פעם בשנה. ולא אי אפשר לעשות ג'מיקנה עם 600 רכבים וגם בחו"ל לא. אני אישית חושב שזה מפגש ברמה מאוד גבוה(הכי גבוה בארץ) העיקר שנהנתה אחלה תמונות!
כמובן שלא 600 רכבים, רק אלה שנרשמים מראש לתחרות למשל.
איך מסבירים את העובדה שהתקיימו ג'מיקנות במסלולים באשדוד? פעם זה היה חוקי ועכשיו פתאום לא?

ולמען הסר ספק, אני באמת נהניתי מהארוע וראיתי רכבים מיוחדים ומושקעים שמחממים את הלב ונותנים תקווה להתפתחות הספורט המוטורי בארץ. כמו כן באמת תודה רבה למארגנים שהשקיעו מאמצים רבים ללא ספק! טענתי היתה שיש מקום לשיפור ותמיד צריך לשאוף ליותר
ישן 21-11-10, 20:35   #89
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
שמע, אתה לא מבין דבר פשוט מאוד, מה שהיה אתמול היה מפגש ראווה בלבד, לא ג'מייקנות ולא דריפטים ולא יודע מה.
מה שאתה מכיר מאשדוד הופסק מלפני שנה ומה שקרה אחרי לא היה חוקי, באשדוד הופסקו הג'מייקנות ה''חוקיות'' בגלל תאונה מסוימת ועוד כמה סיבות.
ישן 21-11-10, 21:46   #90
פיליפ
Senior Member

האווטאר של פיליפ

צטט:
במקור פורסם על ידי yakuza צפה בהודעה
כמובן שלא 600 רכבים, רק אלה שנרשמים מראש לתחרות למשל.
איך מסבירים את העובדה שהתקיימו ג'מיקנות במסלולים באשדוד? פעם זה היה חוקי ועכשיו פתאום לא?

ולמען הסר ספק, אני באמת נהניתי מהארוע וראיתי רכבים מיוחדים ומושקעים שמחממים את הלב ונותנים תקווה להתפתחות הספורט המוטורי בארץ. כמו כן באמת תודה רבה למארגנים שהשקיעו מאמצים רבים ללא ספק! טענתי היתה שיש מקום לשיפור ותמיד צריך לשאוף ליותר

ג'ימיקאנות באשדוד הופסקו ברגע שמסלולים עברו מהמתחם לפני כמה שנים למתחם בראש העין (איפה שהתקיים המפגש).
הגימיקאנות האחרונות שהיו היו בנחשונים ובמתחם מסלולים (MDC), הן כמובן הופסקו גם כן לפני כשנה וחצי עקב המשטרה וחוסר חוקיות.
כרגע אי אפשר לקיים שום אירוע, אפילו אימונים כבר בשטח האפור, שלא לדבר על מדידות זמנים שכמובן לא חוקיות.

לפני שמבקרים על משהו עדיף ללמוד עליו ולא לדבר באוויר.

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות