![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
תודה רבה לכם על עזרתכם
תשמע לא משנה מה תגיד רכב יד שביעית יהיה קשה להפטר ממנו...וזה לא משנה איזה רכב.... נראה לי שאני ימשיך בחיפושים....כנראה שבוע הבא ניסע לחיפה לראות את היד שלישית עם ה120 אלף קילומטר הירוקה שמפורסמת באתר יד 2...נראת נחמדה ונתונים ומחיר שמתאימים לי... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
תודה על עזרתך
הודעה פרטית כבר נחתה אצלו ![]() ממשיכים בחיפושים בכל מקרה... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
היא של מישל מהפורום שלנו.
ולא נראה לי שהיא תהיה במחיר שהוא רוצה...
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
היא לא בתקציב שלי
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה במכירה ![]() ממשיך בחיפושים שבוע טוב |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
עדיף למתוח את התקציב ולרכוש אחת שמורה, מאשר ללכת על שחוטה בגלל תקציב מוגבל.
ואם אין מספיק כסף לאחת שמורה, אז ממתינים בינתיים וחוסכים כסף. זאת דעתי! במקרים כאלה- בסוף הזול הוא היקר. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
חבר מועדון
|
+1
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
תודה לכולם על העזרה
סליחה שאני אומר אבל לשלם 38-40 אלף ₪ על HGT זה מוגזם...אבל זאת דעתי! לי יש זמן להמתין ובחודש הבא התקציב כנראה ימתח לגג 30 אלף ₪ במידה ואני לא ימצא אחת מעל 30 אלף אני לא ימתח יותר בשביל HGT במידה ואני לא ימצא אחת בסכום הזה אני כבר יחשוב לכיוונים של מכוניות אחרות בסכום של 38-42 אלף ₪ (צריך להמתין כמה חודשים)שזה איביזה טורבו המחירון של 2001 HGT הוא 26 אלף ואני חושב אישית ש30 אלף זה מעל הוא מעבר וכל אלה שמוכרים HGT ב35 אלף ₪ ומעלה הם יחכו עוד הרבה עד שימכרו וגם זה יהיה בהרבה פחות מה לעשות שעל השקעה ברכב לא מקבלים כלום שמנסים למכור( במיוחד בפונטו שחוץ מהמנמכה אין שידרוג של כסף גדול אלא עם כן לעבור לרכב אחר) מכוניות שמושקעות בהרבה כסף(איביזות,אימפרזות ושאר רכבי הטורבו) שמשדגים חלקים ממש יקרים(טורבו,אינטרקולר וכו'..) לא זוכים לקבל את כספם במכירת הרכב( נדירים מאוד הרכבים שכן קיבלו) אני ריאלי לגבי מחיר הקניה וככה גם אני יודע שזה מה שאני יקבל שאני ינסה למכור וחבר'ה שלא תבינו לא נכון אני לא תוקף אף אחד או מזלזל פשוט זה הדיעה שלי ואני בטוח שכמה וכמה אנשים יצדיקו אותי בנושא הזה תודה ויום טוב וכמובן שממשיך בחיפושים
נערך לאחרונה על ידי איתי398 : 19-10-10 ב 17:16. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
חבר מועדון
|
לסיכום...
אז אתה תמשיך לחפש. ואנחנו נמשיך למכור במחירים גבוהים.. נ.ב המחירון הוא 30 ל01 ו33 ל 02 ו38 ל03(בגלל חבילת האבארט) זה מחירון יד 2 ובעוד כמה שבועות הוא גם יגדל אז כדאי שתמהר..
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
טוב שמע, אל תיעלב או משהו.אבל מההודעה האחרונה שלך אני מבין שהידע וניסיון שלכ ברכבים ספורטיבים שואף לנמוך מאוד. סתם בשביל להרגיע אותך הציע לי מישהו כבר 37 אלף ולא הסכמתי כי אין מצב שאני משחרר בסכום כזה, אז אל תדאג למצב השוק שלה. ואם כבר מישהו לא ריאלי זה אתה עם התקציבים האלה שלך, איביזה ב38 אלף שתמצא כזאת לא מרוסקת תגיד לי. ולדעתי hgt זה ממש לא בשבילך אם אתה מדבר ככה, מי בכלל אכפת מהמחירון, ומי שלא רוצה להשקיע תמורת תוספות יקרות אז שיסע על קורקינט.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יעוץ לגבי טיפול | adamreved | פונטו - טכני | 7 | 27-07-10 10:28 |
| יעוץ לגבי סט | lrl23 | אודיו | 8 | 24-07-10 21:42 |
| יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 19:53 |
| יעוץ ברכישת פיאט פונטו ספייס. איזה דגם? | omri888 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 01-02-10 14:21 |
| יעוץ לגבי החלפת גג לפיאט פונטו קבריולט | Liora.shapiro@gmail.com | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 31-08-08 23:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד