![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
ליאור, היא קיבלה אך ורק 3 כוכבי בטיחות מול ה-4 כוכבי בטיחות של הפנים, כשהיא מצויידת בצמד כריות אוויר.
לא משנה כמה כריות אוויר יהיו לטובת ה-306, הבטיחות האקטיבית והפאסיבית של הפונטו עדיפה ורק בזכות העובדה שהיא מודרנית יותר בתיכנונה. אין מה לעשות, זאת עובדה בשטח. אין שום שינוי מבני בין 306 מודל 98 (למשל) לבין האחרונות ב-01. השינויים מסתכמים בעיצוב ודברים משניים. כל תאונה לגופה. לכל תאונה יש מדדים אחרים - מהירות, כיוון פגיעה וכדומה. יתכן ואם רכב אחר, מודרני ובטוח יותר, לא היה נגרם דבר.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
טוב, לצערי אני מקבל את טענותיך אבל זה ממש לא ימנע ממני להדר את ה306 , יכול להיות בגלל שאני מאוד סובייקטיבי בעניין.
חוץ מהפונטו כנראה לא נשאר משהו אחר באותה רמה, אם תמצא gti6 ותסב אותה לאוטומט', אז תילך על זה ![]() (חילול הקודש מה שרשמתי עכשיו)
|
|
|
|
#3 |
|
צלם מערכת
|
זה לא מונע מה-306 להיות משפחתית טובה, ואחת הקומפקטיות המהנות ביותר לנהיגה.
מדובר בחסרון מורגש (שיש לקחת בחשבון. אין מה לעשות) מול הפונטו המודרנית יותר. או אה, חילול קודש היסטרי. מחק מהר את דבריך...
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
לקנות 306 לא בא בחשבון, אני לא מתכוון לרדת בשנתון
חוץ מזה, אישית לא נמשך לרכב. 206 נראית טוב בגרסאת ה-3 דלתות, רק שדיי בטוח שצריכת הדלק עם גיר אוטומט ומנוע 1.6 תהיה "קצת" גבוהה לעומת הפונטו, ואחזקה/טיפולים גם כן. כרגע אני נעול על הפונטו 90%, כמובן בגלל המועדון, שלל האיבזור שלי, ההיכרות שלי עם הרכב, ומוסך שמשון. אבל הפאביה עדיין קורצת לי, אני אצטרך לעשות סיבוב בכדי להחליט סופית.
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
רכב שממש תפס את עייני
פיג'ו 307 3 דלתות 1.6 או 2.0 אוטומט הבנתי שרכב מאוד מפנק ונראה מצויין עשיתי חיפוש, חלק אומרים שהוא אמין במידה וטופל, חלק אומרים שיש לא אינספור בעיות (כך גם אומרים על הפונטו) השאלה, האם משתלם ללכת על אוטו כזה? אכן הצריכה דלק תהיה גבוהה וכך גם הטיפולים, השאלה בכמה? איך הצריכת דלק? אמינות? אךךך קשה להחליף רכב
|
|
|
#6 |
|
צלם מערכת
|
עניין של מזל. בגדול - אכן, ל-307 ישנה אמינות לקויה ומערכת חשמל הידועה כבעייתית. מעבר לכך חשוב שתדע שהיא אינה צרפתייה אמיתית בכל הקשור לנוחות וניהוג. היא די נוקשה ולא מהנה במיוחד לנהיגה.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אישית לא מחבב את הפיג'ו אישית נתקעתי עם 206 ולא מעט בעיות בגיר
לדעתי תלך על איביזה אוטומט אוטו מהנה ואמין או לך על פולו 5 דלתות אוטומטית אני מבין שעסק המאזדות לאנטיס לא בא בחשבון ?!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
כאילו צרפתיה זה עוד סביר אבל משפחתומתית יפנית לא בא בחשבון ! לא תוכל להמשיך להיות חבר במועדון במצב כזה
. הפולו נשמעת אחלה אופציה האמת במיוחד הדגצמים מעל שנת 2001 שהם דיי מאובזרים ומרגישים איכותיים עוד אופציה אם אתה כבר חושב על מכוניות גדולות כמו ה307 שמאוד לא מומלצת היא הגולף אוטו מאוד נוח וגם פוטנציאל השיפור הויזואלי ענק (אני יודע שזה חשוב לך) |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |