![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
ביקרתי היום בסוכהות אבארט ביגאל אלון ת"א
שלום רב
חזרתי היום מביקור קצר בסוכנות פיאט/ אבארט ביגאל אלון ת"א. אני חייב לציין שהמקום מעוצב בטוב טעם. יש בסוכנות 3 רכבי תצוגה מתוכם אחת גירסת מסלול (לא נמכרת). על הקיר מתנוססות תמונות מהיסטוריית המירוצים של אבארט ורצפת אולם התצוגה היא למעשה גומי גרוס המדמה אספלט (דומה לגומי צמיגים גרוס המשמש כמשטח בולם זעזועים במגרשי משחקים לילדים). סה"כ חוויה צבעונית הן מבחינת עיצוב הרכבים והן מבחינת עיצוב התצוגה עצמה, בייחוד ביחס לסוכנויות האחרות בישראל. ממליץ ללכת לבקר. אגב, גם התצוגה של פיאט נחמדה מאוד. לפי הביקור בפיאט ביקרתי בסוכנויות של יונדאי ומיצובישי ואני חייב לציין שמבחינת עיצוב פנים וחוץ, המגוון של פיאט נראה הרבה יותר איכותי ונעים מזה של 2 היצרנים שאחרים שביקרתי בסכנויותיהם (כמובן שאני משווה לדגמים העממים של פיאט ולא משווה לדגמי האבארט). עריכה: חבל שהישראלי הממוצע לא יוצא מהמקובעות והסטריאוטיפים שלו לגבי פיאט ובודק מה יש להם להציע. בהשוואה לאפרפרות היפאנית/ קוריאנית שראיתי היום, פיאט היום מציעה רכבים הרבה יותר מעניינים, כן ואפילו על פניו נראים יותר איכותיים. נערך לאחרונה על ידי gsk : 06-08-10 ב 19:15. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש קיט אבארט' | ליאור23 | פיאט כללי | 13 | 19-04-10 07:51 |
| פונטו XTZ 2000: כרית אויר נפתחה בלי סיבה | רז_נד | פונטו - טכני | 22 | 18-02-10 15:53 |
| התעקם הג'נט של HGT אבארט'. | שחרון | פונטו - טכני | 17 | 22-11-09 20:24 |
| נוסע לאיטליה ומחפש סוכנות מרכזית מורשה של FIAT | Wolf-Net | פיאט כללי | 2 | 01-07-09 11:23 |
| מוזיאון אבארט של GUY | MGB ROADSTER | פיאט אספנות | 3 | 06-01-09 14:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד