![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
גגון לפונטו ספייס
נכון, לא שאלה טכנית, אבל קשורה ספציפית לפונטו
![]() אני צריך גגון לרכב. כרגע יש לי אוניברסלי ישן של אבא שלי, שהרכבתי ללא ברירה (רכשתי קיאק והייתי חייב להוביל אותו), אבל הוא לא יושב טוב על הגג, בעיקר מאחור, יש בעיה שדלת אחת בקושי נסגרת. יש איזשהו גגון שמומלץ ספציפית לרכב זה ויושב טוב על הגג, מבלי להפריע לדלתות? הפיתרון האולטימטיבי הינו לקנות גגון רך שמיועד לקיאקים וגלשנים, אבל גגונים כאלה עולים ברוב המקומות 400+, ואני מנסה למצוא פיתרון זול יותר. חיפוש בפורום, הניב רק תוצאה אחת חצי רלוונטית, שהיתה על פונטו דור 1.
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לי יש גגון של תולה (THULE). זו פחות או יותר החברה המובילה בתחום.
אני משתמש בו יחד עם המנשא שלהם (591) כדי לנייד את האופניים שלי. זול הוא ממש לא, כ1500 ש"ח לחדש (הערכה כוללת רגליים, מתאמים והמוטות הרוחביים, ללא מנשא האופניים כמובן). אז כן, יקר, אבל אם עושים את זה, עושים את זה כמו שצריך. נתפס בתושבות שנמצאות מתחת לגומיות בגג. ב5 דל' יש גם מקדימה וגם מאחור. מתיישב בדיוק לפי צורת הגומי והקורות מעל הדלתות. הבעיה עם כל הזולים/אוניברסלים, היא שהרגליים שלהם יושבות על הגג. כאשר תעמיס משקל, זה ייצור מעיכות בגג. הרגליים של התולה יושבות על הקורות, שזה המקום שמיועד להן. הקורות חזקות יותר ולכן עומדות במשקל. http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8732#post68732 אני אשמח לצלם לך את הגגון מורכב על הרכב מקרוב אם תרצה. שים לב שבגלל שהרכב שלי הוא 3 דל', מאחור אין תופסנים בגג ולכן הרגליים נתפסות מעל החלון. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 06-06-10 ב 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
בהחלט יקר, במחיר הזה אני קונה גגון רך, GPS וFISHFINDER לקיאק
![]() לצערי אחרי ה"נזק" מהרכישה של הקיאק, גגון כזה לא בא בחשבון (האמת, לא נראה לי שהייתי משקיע בגגון כזה גם אם היה בא בחשבון). הנסיעות שלי מהבית לים הן 3 דקות (אם אני נוסע לחוף ליד הבית), עד 10 דקות (אם אני מתעקש על אכזיב). האמת, לא ידעתי בכלל שיש משהו מתחת לפסי הגומי ![]() הם ניתנים להסרה והתקנה בקלות? כי יש לי אחד שבכל מקרה לא יושב הכי טוב ופחדתי לנסות להוריד אותו ולהחזיר כמו שצריך.
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תרים את פסי הגומי בגג שהדלתות פתוחות. תוכל לראות את התושבות.
ההתקנה הראשונית מעט ארוכה (למרות שהם לקחו המון מאיקאה בכל נושא ההוראות). אבל אחרי זה זה עניין של מפתח אחד בכל צד להסרה/התקנה. אני את שלי משאיר קבוע על הרכב, מפני שאני 3 פעמים בשבוע משתמש בו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
או.קי, אנסה זאת. תודה.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מגש לפונטו ספייס | tal sx 2004 | פונטו - טכני | 8 | 07-02-10 21:52 |
ספוילר לפונטו ספייס | טוני_חאין | קניה | 1 | 26-06-09 00:51 |
רמקול לפונטו ספייס | YAKOV | אודיו | 9 | 09-04-09 14:30 |
שמן גיר לפונטו ומחירים לטיפול גדול | פורום הגראז' | 5 | 11-01-07 08:16 | |
אולי מישהו יודע מאיפה אני משיג גגון לפונטו ספייס??? | פורום הגראז' | 3 | 31-05-06 13:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד