מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

שם:  
צפיות: 
גודל:   

punto gt 96

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my nice spice *מתעדכן*

שם:  
צפיות: 
גודל:   

חשבתי שתאהבו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 23-11-06, 12:24   #11
Guest

גם אני מתדלק 98 אבל עדיין משתמש ב 44K

98 בארץ לפי התקן שווה ל 95 אירופאי.

ישן 09-12-06, 18:25   #12
Guest

מישהו השווה בין k44 ל – gold label?
חד משמית מה מהם יותר טוב ומה ההבדל?

ישן 09-12-06, 21:29   #13
Guest

קראתי באתר של אחד המועדונים שלמרות ש:44K עושה עבודה טובה
כל הליכלוך שמתנקה מגיע למזרקים ויכול לגרום לפעולה לא תקינה שלהם.
האים יש אמת בדבר ?

יוסי

ישן 10-12-06, 07:05   #14
Guest

גדעון חבל על הכסף בתידלוק 98 במקום 95 הדלק לא יותר נקי במידה ותרצה אני יסביר לך בפירוט מה ההבדל.
אורן.

ישן 10-12-06, 09:33   #15
Guest

אני יודע אורן שהדלק לא נקי יותר, אבל ב 95 הרכב מצלצל לפעמים.
מה גם שאני גם ככה משלם מחיר של 95 גם אם אני מתדלק 98, אז אין בעיה.

ישן 10-12-06, 18:25   #16
Guest

טוב גדעון אני ינסה להסביר בשפה פשוטה וללא נוסחאות מסובכות אני מאמין שהנושא של האוקטן בדלק מעניין את כולם. ההבדל באוקטן מבטא את רגישות המנוע לדטונציות ואני יסביר ככל שאתה עולה במספר האוקטן בדלק כך הדלק פחות דליק לכן דלק 95 נדלק יותר מהר מדלק 98 בדלק 98 אנו משתמשים במנועים עם יחס דחיסה נמוך ב HGT יש לנו יחס דחיסה של 10.3:1 שזה יחס דחיסה יחסית גבוה לכן נוצר מצב שבתדלוק עם דלק 98 ביצועי הרכב הם פחות טובים אני זוכר שבשנת 2001 בדקנו HGT בדינמומטר עם שני סוגי הדלקים בדלק 98 היתה ירידה קלה בביצועי הרכב במיוחד בתחום הסל"ד הגבוה ועוד דבר מעניין הנעת הבוקר הייתה יותר מהירה עם דלק 95 מאשר עם 98 לגבי הצילצולים שאתה מדבר עליהם לא צריכים להיות צילצולים בדלק 95 אם הוא נקי ולא מהול או משהו כזה. על גוף המנוע יש חיישן נקישות שתפקידו לבטל את הצילצולים האלה והוא עושה את זה עם דלק 95 בצורה מעולה. אין שום בעייה שאתה מתדלק 98 העניין הוא שזה לא מוסיף כלום זה לא יותר בריא למנוע כמובן שזה לא גורם נזק. ההוראות המפורשות של היצרן הם להשתמש בדלק 95 וזה לא סתם תאמין לי יש כמה דגמי אלפא עם מגדשי טורבו ששם יחס הדחיסה נמוך והוראות היצרן הם להשתמש רק בדלק 98.
כך שכל העניין הוא לא רק שאלה של מחיר הדלק.

ישן 10-12-06, 20:35   #17
Guest

איך חיישן נקישות בעצם מונע נקישות

מתי אמור להופיע נוציץ בתהליך הדחיסה????

באיזה בדיוק דגמים מוגדשים של ALFA מדובר??? חוץ מ GTV אין בארץ שום חיה כזאת (לצערי).

ישן 11-12-06, 00:37   #18
Guest

אני לא מוצא בעיות עם ה98. מה גם שהמיכל הראשון שתדלקתי ברכב היה 95, ומאז שראיתי שהרכב צלצל קצת לפעמים, ועברתי ל98, לא חשתי ירידה בביצועים או בהנעה. ומי מכם שיודע שאני מגיע לביצועים הללו מידי פעם כדי להבחין בהבדל ככה שהתנסתי כדי לראות שאין הבדל אצלי לפחות.

עניין התשלום מוסדר עם חברת הדלק כך שאין לי בעיה.

ישן 11-12-06, 05:12   #19
Guest

גדעון ההבדלים בביצועים הם זניחים וזה לא משהו שאתה יכול להרגיש בנסיעה אלא רק על ידי ציוד מדוייק לבדיקה כגון דינמומטר. אני לא בא לשכנע אותך אלא מציג את העובדות אתה משלם אותו מחיר בקניית הדלק כך שלך אין בעיה תמשיך בכייף לתדלק 98 אבל יש הרבה אנשים אחרים שמשלמים סתם את התוספת של המחיר בדלק מתוך מחשבה שהדלק יותר נקי או שהם משפרים את הביצועים ברכב ואליהם היה מכוון ההסבר לגבי השוני באוקטן הדלק.
יום טוב אורן.

ישן 14-12-06, 13:00   #20
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי orenhazan
טוב גדעון אני ינסה להסביר בשפה פשוטה וללא נוסחאות מסובכות אני מאמין שהנושא של האוקטן בדלק מעניין את כולם. ההבדל באוקטן מבטא את רגישות המנוע לדטונציות ואני יסביר ככל שאתה עולה במספר האוקטן בדלק כך הדלק פחות דליק לכן דלק 95 נדלק יותר מהר מדלק 98 בדלק 98 אנו משתמשים במנועים עם יחס דחיסה נמוך ב HGT יש לנו יחס דחיסה של 10.3:1 שזה יחס דחיסה יחסית גבוה לכן נוצר מצב שבתדלוק עם דלק 98 ביצועי הרכב הם פחות טובים אני זוכר שבשנת 2001 בדקנו HGT בדינמומטר עם שני סוגי הדלקים בדלק 98 היתה ירידה קלה בביצועי הרכב במיוחד בתחום הסל"ד הגבוה ועוד דבר מעניין הנעת הבוקר הייתה יותר מהירה עם דלק 95 מאשר עם 98 לגבי הצילצולים שאתה מדבר עליהם לא צריכים להיות צילצולים בדלק 95 אם הוא נקי ולא מהול או משהו כזה. על גוף המנוע יש חיישן נקישות שתפקידו לבטל את הצילצולים האלה והוא עושה את זה עם דלק 95 בצורה מעולה. אין שום בעייה שאתה מתדלק 98 העניין הוא שזה לא מוסיף כלום זה לא יותר בריא למנוע כמובן שזה לא גורם נזק. ההוראות המפורשות של היצרן הם להשתמש בדלק 95 וזה לא סתם תאמין לי יש כמה דגמי אלפא עם מגדשי טורבו ששם יחס הדחיסה נמוך והוראות היצרן הם להשתמש רק בדלק 98.
כך שכל העניין הוא לא רק שאלה של מחיר הדלק.
אולי באמת תצרף נוסחאות שמהם הגעתה לשטויות שאתה רושם

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות