![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו 120 כ"ס טורבו
|
הפיתרון-
אכן מידי פעם בספייס קיים רעש חריקה בעת לחיצה על דוושמת המצמד
שימון חיצוני לא פותר את הבעיה אכן יש להוציא את ציר הדוושות ולגרז אותו ולהשיב אות ובמקומו זאביק - מוסך שחר נתניה מורשה פיאט 09-8617474 נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 19-05-10 ב 16:12. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
קלאץ חורק
הלכתי היום למוסך פיאט מורשה באיזור מגוריי.
סיפרתי לו על הבעיה ,שצריך לפרק ולשמן מבפנים כמו שאמרתם לי כאן .(תודה על ההכוונה) וקיבלתי הצעת מחיר של 200 שקל מה אתם אומרים זה מחיר טוב? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
זה מחירון שעת עבודה פחות או יותר.
אם אין לך ידיים מכנאיות, אז הייתי מציע לך לבדוק אפשרות של מוסך שאינו מורשה, לקבל הצעת מחיר, יכול להיות שהיא תיהיה הרבה יותר נמוכה. כולה להוציא את הדוושות לגרז ולהחזיר, רבע שעה גג. יכול להיות טיפול על יהודי הגון, שיגיד לך חצי מהמחיר.
|
|
|
#14 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
גרוז ציר הדוושות.
עבודה זאת אורכת יותר מרבע שעה והמחיר הנו סביר.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#15 |
|
Member
|
קלאץ חורק
עדכון.
הלכתי למוסך הפיאט מורשה שבאיזור הצ'ק פוסט כדי שיתקנו לי את הבעיה ושם אמרו לי שאין להם את הגריז המיוחד ושצריך לחכות עד יום שלישי שיגיע מחו"ל. בנתיים הלכתי לעוד מוסך פיאט מורשה שבאיזור חיפה, שם הוא ניסה לשמן עם הגריז המיוחד שלהם, הוא ראה שלא הולך. אז הוא אמר שצריך לפרק את משאבת הקלאץ ואז לראות מה קורה שם, אולי שם בפנים לשמן , ואולי גם צריך כמו שהוא אמר להחליף את המשאבה של הקלאץ.שעולה בערך 500 שקל. עכשיו מה שאני בא לשאול אתכם המומחים, זה האם הבעיה היא פשוט שצריך לפרק את דוושת הקלאץ ולשמן בפנים עם הגריז המיוחד שלהם כמו שאמרו לי בצ'ק פוסט, או שבאמת יכולה להיות אופציה כזאת שצריך להחליף את משאבת הקלאץ כמו שאמרו לי בחיפה. כי אם ייצא לי מזה מחיר די יקר של כמעט 800 שקל אז אני מוותר. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Member
|
קלאץ חורק
עדכון!
בסופו של דבר הלכתי למוסך מורשה של פיאט מרכזי בחיפה. המוסכניק הוציא פלסטיק קטן ועגול, שם מסביבו שמן וכל הרעש נעלם, והקלאץ גם נהיה יותר קל. אבל.... החניתי את האוטו כשאני מאושר מפתרון התקלה הזאת, ואחרי 3 שעות שהאוטו עמד בשמש, גיליתי שזה שוב חזר.רק הפעם קצת יותר חלש. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
זה בגלל שהוא לא שם גריז
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לפני כשנה ומשהו החלפתי את המשאבת קלאץ בגלל שהיא נתקעה למטה בימים חמים,ולא בגלל רעש או משהו.
כל הסיפור עלה לי במורשה 600 שקל.המשאבה ממש קטנה וההתקנה מהירה מאוד,ממש התבאסתי על המחיר בזמנו. הבנתי שגם המחיר של הקלאץ עלה לפני פחות משנה הציעו לי ב500 שקל והיום ב700 שקל,אז כנראה שבאמת המחירים עלו. היום יש חריקה מהקלאץ שהרכב עומד בשמש. ואחרי 10 דקות של שימוש החריקה נעלמת כלא הייתה. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד