![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
ברור לך שההשוואה לא נכונה בכלל?
אתה משווה רכב ספורטיבי לרכב משפחתי - רק בעצם הגדרתו כספורטיבי כבר מחיר הביטוח עולה. בתור נהג צעיר בכלל שוחטים בביטוחים (בצדק או לא זה לדיון אחר). אני אישית יכול להעיד שבפונטו ספייס "רגילה", ההבדל בין צעיר ללא הסתכם אצלי ב-500 שקלים בלבד בביטוח החובה, והבדל זניח מאד בצד ג' (ללא עבר).
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
|
ואגב פונטו HGT
היום בצהריים יצא לי להיתקל בפתח תקוה ברחוב ההסתדרות חונה לה פונטו HGT אפורה מלוכלכת מאד מאד, שהגנטים שלה כנראה ראו ימים טובים יותר ומרוב ליכלוך וגיפה היו שחורים ומטונפים. האם שייכת למישהו כאן?
![]() |
#3 |
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
הוא לא אמר שהוא הולך לבדיקה
הוא אמר שהבן אדם הולך להכניס את האוטו למוסך ולתקן את האוטו רוב הסיכוי שהוא ישאיר את האוטו במוסך ויבוא עוד יום יומיים כדי לקחת אותו אז מה הוא יעשה שם יפתח אוהל ושק שינה ויחכה שם למופע אור קולי? תן לו לשבור את הראש שהוא יכניס אותו למוסך יתקן אותו פיקס מבחינה מכנית קח אותו לבדיקה אם הוא מתחייב בגיר ומנוע ויש תקלות תוריד לו את התקלות שיתגלו בבדיקה מהמחיר שקבעתם סע לשלום המפתחות בפנים. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 24-05-10 ב 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
מנש, וואלה הגישה שלך מוזרה.
המוכר נוסע למוסך לתיקון/בדיקה לפני המחירה. הקונה רוצה לבוא איתו למוסך ולראות מה קורא שם, זכותו המלאה! אם הגישה שלך אני בספק שמישהו היה קונה ממך את הרכב, הייתי ממליץ לך טיפה לשנות את הגישה (עוד לפני שאתה מתחיל להתעסק עם הגגות), יעזור לך במחירות. לגבי הביטוח שאבא שלך סגר במקומך, אז רק שתדע, שאתה כרגע נוסע ללא ביטוח!. אבא שלך נהג צהיר? לא נראה לי. בן כמה אתה ? 22.5 ? ותק נהיגה שלך הוא שווא לותק נהיגה של אבא? תחשוב טיפה על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
אורי כתב :
"נאמר שהוא לוקח את הרכב מחר גם למוסך על מנת לתקן את הבלמים ומערכת ההיגוי וכל שאר הדברים.." על מנת לתקן לא לבדוק הוא יודע מה צריך לתקן הוא לוקח את הרכב לתיקון אין לו למה ללכת לא מאמין שהבן אדם שהולך לתקן את הרכב שלו ישב לבעל המוסך 8-10 שעות על המוח רק כדי לראות מה הוא עושה קצת היגיון אפשר לבקש קבלה על התיקונים שהוא עשה בזמן שהוא הולך למכון בדיקה ולראות בדיוק מה הוא תיקן ומה הוא לא תיקן מכון הבדיקה יכול לומר מפורשות אם הוא יבקש מהם מכרתי כבר 2 מכוניות אף אחד לא בא אליי בטענות כי שאני מוכר רכב 1. הוא מתוקן פיקס 2. הוא במצב קוסמטי ברמה הכי גבוהה שיש לגבי הביטוח אבא שלי רשם את האוטו על שמו ועשה חוץ מזה ביטוח מיוחד שחוץ ממנו כל אחד יכול לנהוג על האוטו עד היום היה אפשר לעשות ביטוח שרק אנשים מגיל 24 ומעלה חוץ מזה שמבטח יכולים לנהוג על האוטו היום יש סעיף חדש נוגע גם לנהגים צעירים שעבר להם שנתיים מיום הוצאת הרישיון והם לא נקראים כבר נהגים חדשים והסעיף הזה מופיע בפוליסת הביטוח ככה שאני מבוטח יש גם תקדימים בנושא ככה שאין לי מה לדאוג חוץ מזה אני לא מבין למה השרשור שלו יצא מהנושא רוצים לדבר על ביטוח תפתחו שרשור על ביטוח ולפני שאתה אומר לי לשנות גישה הייתי ממליץ לך לבדוק את השגיאות כתיב שלך לא הבנתי מילה אחת כמעט ממה שכתבת. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 24-05-10 ב 03:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
מה הקשר בשגיאות?
אתה למדת את שפת העברית מגיל 0, אני מ 11. אז כנראה יש ויהיה הבדל קטן. אבל מה, לימדו אותי גם דקדוק (שימוש סמני פיסוק). להבין את מה שאני כתבתי (עם 3-4 שגיאות) עוד אפשרי, לך תבין מה שאתה כתבת. אני מבין שאתה קצת עקשן ותוקפני (ממס' שרשורים שיצא לי לקרוא), אבל תבין, לא כתבתי פה בשביל לריב איתך או משהו בסגנון. לפי דעתי האישית, אם המוכר מסרב לקחת איתו למוסך, אז כנראה הוא מסתיר משהו. קצת חומר למחשבה לגבי ביטוח מקיף. יום נפלא לכולם ![]() נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 24-05-10 ב 06:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני חושב שסטינו מספיק מהנושא.
בבקשה רק תגובות בעניין מעתה והלאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
היי שלום חברים, הלכתי לראות את הרכב
אני ואבא שלי התרשמנו מהרכב ומהמוכר הרכב טופל במוסך מורשה עם קבלות היסטוריית טיפולים ושמנים איכותיים.. יצא לי לנסוע טיפה ועושה רושם שאוטו קל לנהוג בו [ למרות שהקלאץ קרוב לדוודשת הברקס..(מעצבן) ] לאוטו יש מס' שריטות וחסר פלסטיק של יציאת האוויר מהמזגן.. בנוסף הוא הציג את כל המסמכים של הרכב.. הסאנרוף עובד ואין נזילות... בקיצור כנראה אני יקח את הרכב לבדיקה בקרוב [ השבוע] ויש לי שאלה: יש סיבה לזה שהמנוע מרעיש כמו מנוע דיזל ? סך הכל אחרי כמה דקות הטורים יורדים והמנוע יחסית שקט אבל לא כמו מנוע רגיל.. בנסיעה הרכב מרגיש טוב וסך הכל כיף לנהוג בו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
שאלת מתי עשו טיימינג?
הרעש נובע משחיקת השיניים של הוריאטור ברכב (עשה חיפוש). אם הוריאטור ממש מרעיש, עושים החלפה תוך כדי הטיימינג, להוזיל עלויות.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד