מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מכירה/קניה > מכירה
עקוב אחרינו ב-RSS

מכירה רכבים ואביזרים למכירה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

לפני ג'נטים ואחרי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אונו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט פנדה קרוס

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 02-01-07, 23:42   #1
Guest

לפני שמצאתי את ה hgt שלי גם אני חיפשתי בכל מקום אפשרי, כולל המוסך המרכזי של פיאט ולצערי זו שהם הציעו לי היתה הכי גרועה. המכנה המשותף של כל המכוניות שבדקתי ממגרשים וסוכניות היה שכולן נראו חיצונית במצב מדהים אבל בזמן הנהיגה תמיד מצאתי דברים מחשידים עד מחשידים מאוד... תאכל'ס, למה בכלל שרכב בכלל ורכב ספורט במיוחד יגיע למגרש? הרי כולנו יודעים שהסוחרים לא פרייארים והם לא בדיוק קונים רכב במחיר מחירון...
סיפור מעניין היה לי באחת הסוכניות הגדולות (בלי להזכיר שמות) שהציעו לי hgt בצבע לבן במחיר לא רע בכלל. חיצונית הרכב נראה טוב וגם מבפנים. שאלתי את המוכרים: "למה הבעלים הקודמים נפטר מהרכב, ולמה דווקא הוא מכר לסוכנות"? הם אמרו לי (בלי למצמץ אפילו) שהוא פשוט עשה טרייד אין והזמין אלפא 147. לקחתי את הרכב לבדיקה (הם נתנו לי לנסוע לבד), בדרך עשיתי כמה בירורים והשגתי את מס' הטלפון של הבעלים הקודמים. ברוב חוצפתי התקשרתי אליו לשאול את אמיתות הדבר, הוא כמעט התפוצץ מצחוק ששמע על ה"אלפא החדשה שלו" וחתם את השיחה בכך שלפיאט הוא לא מתקרב יותר. מלבד זאת הוא סיפר לי שהוא פשוט קיבל רכב דפוק מבטן ולידה שכל שני וחמישי היה במוסך והוא היה חייב להיפטר ממנו או לצבוע בכחול ולזרוק לים.

הסוף של הסיפור היה דווקא טוב- מצאתי hgt יד ראשונה מנהגת בת 55 עם מעט קילומטראז' ושאני מכיר את כל ההיסטוריה שלו.
דרך אגב הנהגת היא זו שילדה אותי לפני 26 שנה

ישן 03-01-07, 00:17   #2
Guest

אני לא מבין, אם לאמא שלך הייתה HGT כל הזמן הזה, למה חיפשת אחת אחרת?
ישן 03-01-07, 01:13   #3
Guest

האוטו שאמא שלך מכרה לך אותו לא הכי שמור שיש

במצב פנימי גרוע ביותר

אמא שלך היא איזה קצינה גדולה במשטרה לא??????

ובכן אני חותם כמעט בוודאות ששיחקו שמה עם הקילומטראז'.....

וגם האוטו הזה עמד חודש במגרש בז'בוטינסקי ברמת גן......

כשפתחתי את המכסה מנוע הכל היה מכוסה בשמן, מבפנים פשוט זוועה הכל הרוס מלוכלך וקרוע....

ואפרופו דברים מחשידים.......

האוטו עוד כשהיה באחריות בטיפול הראשון שלו ב20000 קילומטר משום מה ובאופן תמוהה לחלוטין לא עשה במוסך מורשה.....

אז תתחדש על האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], לי הציעו אותו ב47 כשהיה במחירון 55 וחצי ואפילו לבדיקה לא לקחתי אותו....

תבדוק טוב טוב, כמה אמא שלך נסעה עליו ומה עוללה לו.... כי נהגת יחידה בת 55 לא יכולה הייתה להתעלל באוטו בצורה כזאת.... מה גם האוטו לא היה רשום על שמה, היה רשום על איזה עו"ד שהיא טוענת שהוא בן זוגה, ובכן כשהאוטו נקנה בסוף 2000 הם עוד לא הכירו, לפחות מהעובדה שהם יחד משהו כמו 4 שנים (לפי טענתה של "אמא" שלך)

בקשר לקילומטראז' אז חוץ מיזה שהאוטו לא טופל במוסך מורשה בטיפול הראשון עוד כשהייתה אחריות, האוטו פורסם והוצע למכירה ביד 2 בתחילת חודש אוקטובר עם 47 אלף קילומטר כעבור חודש חידשו את ההודעה הפעם מטעם המגרש כשרשום שלאוטו 60 אלף קילומטר.....
אולי הבינו שהורידו את הקילומטראז בצורה כל כך קיצונית שצריך להעלות את זה קצת כדי שזה לא יהיה מחשיד, אבל על פנאט כמוני שחיפש כמעט 3 חודשים את הHGT שלו וידע על כל HGT שהוצעה למכירה בארץ בתקופה הזאת, זה לא עבד...

כמובן שאם אני טועה ברכב אז קבל את התנצלותי הכנה, פשוט לא ניראה לי שהיו מוצעות למכירה יותר מידי HGT צהובות מנהגות בנות 55 יד ראשונה בחודשים האחרונות...

תתחדש כבר אמרתי???
ישן 03-01-07, 01:18   #4
Guest

טוב שלא ביאסת לו את החיים....................................
עם התיאור הארוך שלך
ישן 03-01-07, 09:19   #5
Guest

תומר,
אני רוצה להאמין שהבחור מכיר את אמא שלו יותר טוב ממה שאתה מכיר אותה...
ישן 04-01-07, 13:09   #6
Guest

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח,

הרגת אותי....
ישן 07-01-07, 15:24   #7
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי tomerb15
האוטו שאמא שלך מכרה לך אותו לא הכי שמור שיש

במצב פנימי גרוע ביותר

אמא שלך היא איזה קצינה גדולה במשטרה לא??????

ובכן אני חותם כמעט בוודאות ששיחקו שמה עם הקילומטראז'.....

וגם האוטו הזה עמד חודש במגרש בז'בוטינסקי ברמת גן......

כשפתחתי את המכסה מנוע הכל היה מכוסה בשמן, מבפנים פשוט זוועה הכל הרוס מלוכלך וקרוע....

ואפרופו דברים מחשידים.......

האוטו עוד כשהיה באחריות בטיפול הראשון שלו ב20000 קילומטר משום מה ובאופן תמוהה לחלוטין לא עשה במוסך מורשה.....

אז תתחדש על האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], לי הציעו אותו ב47 כשהיה במחירון 55 וחצי ואפילו לבדיקה לא לקחתי אותו....

תבדוק טוב טוב, כמה אמא שלך נסעה עליו ומה עוללה לו.... כי נהגת יחידה בת 55 לא יכולה הייתה להתעלל באוטו בצורה כזאת.... מה גם האוטו לא היה רשום על שמה, היה רשום על איזה עו"ד שהיא טוענת שהוא בן זוגה, ובכן כשהאוטו נקנה בסוף 2000 הם עוד לא הכירו, לפחות מהעובדה שהם יחד משהו כמו 4 שנים (לפי טענתה של "אמא" שלך)

בקשר לקילומטראז' אז חוץ מיזה שהאוטו לא טופל במוסך מורשה בטיפול הראשון עוד כשהייתה אחריות, האוטו פורסם והוצע למכירה ביד 2 בתחילת חודש אוקטובר עם 47 אלף קילומטר כעבור חודש חידשו את ההודעה הפעם מטעם המגרש כשרשום שלאוטו 60 אלף קילומטר.....
אולי הבינו שהורידו את הקילומטראז בצורה כל כך קיצונית שצריך להעלות את זה קצת כדי שזה לא יהיה מחשיד, אבל על פנאט כמוני שחיפש כמעט 3 חודשים את הHGT שלו וידע על כל HGT שהוצעה למכירה בארץ בתקופה הזאת, זה לא עבד...

כמובן שאם אני טועה ברכב אז קבל את התנצלותי הכנה, פשוט לא ניראה לי שהיו מוצעות למכירה יותר מידי HGT צהובות מנהגות בנות 55 יד ראשונה בחודשים האחרונות...

תתחדש כבר אמרתי???

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], נסחפת לגמרי!!!!!!!!! כנראה שלא הבנת אותי. בטוח שלא הבנת אותי!!!!!! האוטו באמת היה שייך לאמא שלי, ולא, היא לא שוטרת (מה הקשר).
אני לא יודע איזה תרופות אתה לוקח, אתה חייב להוריד במינון- הן פוגעות ביכולת ההבנת הנקרא שלך. שים לב: בסוף כתבתי שמדובר באשה שילדה אותי לפני 26 שנה מה אתה מסיק מהנתון הזה? רמז? יש מצב שיש לנו מטען גנטי דומה. עוד רמז? עזוב, זה כנראה לא יעזור.
אנחנו לא מדברים על אותו הרכב, הרכב של אמא שלי לא היה מוצע למכירה מעולם!!!

ל kof sheleg: הסיבה שחיפשתי פונטו אחרת ולא את של אמא שלי היא פשוטה- היא לא רצתה להיפרד מהרכב!! . ת'אמת אפשר להבין אותה.
לאחר שיכנועים רבים, ולאחר שחרשתי את כל הארץ ולא מצאתי רכב שהמצב שלו אפילו מתקרב לזה של אימי- היא נאותה להיפרד מרכבה. יד 1, חנייה מקורה, קילומטראז' נמוך, נסע רק בבין עירוני, מהירות מירבית 110 (כשהיא ממש ממהרת), מעולם לא עבר את קו ה 3000 סל"ד (מלבד ב הילוך חמישי) , וטופל במורשה תחת העיניים הבוחנות שלי בכל טיפול. ממתק.
ישן 07-01-07, 16:53   #8
Guest

תתחדש
ישן 07-01-07, 17:02   #9
Guest

תודה. הרכב ברשותי כבר 8 חודשים...
ישן 07-01-07, 17:18   #10
Guest

אז אתה בא לטיול?
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים