![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
ידידי היקר,
ראשית מזל טוב לחתונתך וגם לחינה (its know or never) אמר אלביס. אני אנדב לך איך אני הייתי פועל (למרות שלא ביקשת). אני הייתי מושיט יד לבוס שלך, מסתכל לו בעיניים ואומר לו בכנות מלאה, אני מודה לך שהעסקת אותי, ואני מאחל לך המשך דרך צלחה והמון הצלחה פה. לוקח את מה שנותנים לי. (את מה שמגיע לי ולא נתנו לי, כבר ה' יבוא איתם בחשבון), ואומר יפה להתראות. אם יש משהו שהחיים לימדו אותי - לעולם אל תשאיר שדות חרוכים אחריך. אבל זה האופי האינדיוידואלי שלי.
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
סער ולהשאיר לו בסביבות ה-4 אלף שמגיע לי ...??? אפילו ימי מילואים הוא לא שילם לי!!!
ומילואים אחרונים הוא הכריח אותי להישאר בעבודה אם לא אני אפוטר, ואילץ אותי לשקר ואף גם הוא התקשר לקצין מיון של המילואים ושיקר ואמר לו שאישתי מאושפזת (חס וחלילה) בבית חולים. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תלושי משכורת לפחות קיבלת ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
מתוך איזה 8 תלושי משכורת קיבלתי רק 2
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
i12z אני מצטער לומר שהיית אמור לזהות את ההתנהגות הלא יפה הזאת כבר בחודש הראשון לקבלת המשכורת.
מכיוון שהחלטת לא להגיב לבוס הרי שיש פה כמו שאמר סער , הסכם שבשתיקה. מכיוון שהוא גם הוסיף שזה תקף ל-5 שנים, אז אתה יכול לתבוע אותו. מנסיון זה מה שיקרה: אתה תיכנס לסחרחרה, תיאלץ לשרוף זמן בבית משפט בעוד הבוס שלך תמיד יתחמק. הוא ימשיך לשקר, כאשר אתה תספר דברים כהוויתם - מה שלא מותר על פי החוק (נסיעה ברכב בלי טסט וכו'). לסיכום, אתה תתחרט שתבעת אותו בכלל ותוותר על זה משום שאתה לא תעמוד בזה, כמו שאמר סער (וכן, אני מצטט אותו הרבה ) רד מזה כי הבלאגן שתיכנס אליו לא שווה את זה, צא כל עוד אתה יכול.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
לדעתי אפשר לנסות דבר הבא:
אתה צריך לדרוש מהמעסיק שיישלם לך דמי בריאות, דמי חופש, ואת ימי המילויים שהוא לא שילם. אז זה יתקזז עם חיוב בשל אי הודעה מוקדמת. תגיד לו גם שאם הוא יחייב אותך על אי הודעה מוקדמת, אתה תגיש תביעה בבית משפט בנושא אי תשלום ימי מילוים והלנת שכר. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אפשר אחת כזאת | yair068 | תמונות וסרטונים | 3 | 15-05-09 19:32 |
| האם אתם משאירים את הרכב ממונע לבד אפילו לחצי דקה? | PuntoFan87 | רכב כללי | 3 | 03-01-09 15:07 |
| [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כמה אפשר ? | pompa | פורום המועדון | 5 | 18-12-08 20:22 |
| איך אפשר לבדוק את המזרק? | פורום הגראז' | 4 | 09-06-07 22:01 | |
| אפשר עזרה בבקשה? | קניה | 3 | 02-06-07 19:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד