![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#3 |
|
מנהל
|
לא זכור לי שאגיע למיפגש בסופרלנד.
כמו שאמרתי אינספור פעמים חשוב לנסות להתחשב גם באנשים מאזורים אחרים ולדעתי זה ממש לא בסדר שאנשים כאן חושבים רק על טובת אלה שגרים במרכז ובצפון. אני עדיין חושב שהיה מקום להתחשב בעוד אנשים ולערוך את המיפגש באירפוט סיטי בשעה 16:00 . ובכל מקרה בשעה 14:00 (בעוד שכל המועדונים נפגשים החל מהשעה 16:00) שהיא שעה חמה מאד אני ממש לא מתכוון להתבשל בשמש. מי שנהנה לשבת בשעה הכי חמה ביום בחוץ שיהנה. חבל מאד שבשל עקשנות שלא להתחשב באחרים דרומים וירושלמים לא יגיעו.
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה למוסך בראשל"צ | tombraider | בעלי מקצוע | 2 | 12-02-10 01:35 |
| מבקש המלצה למכון לכיוון פרונט בראשל"צ | chesh | בעלי מקצוע | 9 | 24-10-09 21:36 |
| אזהרה: לא להתקין את העדכון ש"מיקרוסופט" הפיצה היום! | stio | אוף טופיק | 21 | 28-06-09 17:41 |
| היום ב- 21:00 בערוץ 2: "מי גנב את האוטו שלי?!" | stio | אוף טופיק | 7 | 31-08-08 00:15 |
| טיפול 10K לפונטו 96 - מס' שאלות ואיפה מומלץ לעשות בראשל" | פורום הגראז' | 4 | 19-08-07 23:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד