![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Member
הגלגלים שלי: UNO?
|
מקפיץ את האשכול לטובת שאלה.
אונו מודל 94 מנוע 1.1 קרב' 140.000 קילומטראז' יד 3 רכב יחסית שמור, אבל הבעלים אומר שלרכב אין מזגן,אין חלונות חשמל ואין הגה כח. אני יודע שיש אונו אם חלונות חשמל, אבל יש אונו אם הגה כח? מה עלות של מזגן מפרוק לרכב כזה? הקילומטראז' גבוהה\ממצוע\נמוך לשנתון הזה? תודה. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אופטרה
|
אם אין חלונות חשמליים ואין הגה כוח מילא
אבל אם אין מזגן אני לא הייתי קונה מניסיון בעיקר בקיץ הישראלי בחורף אפשר לסבול אבל בקיץ גם חלון פתוח לא עוזר |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
יש 2 בעיות עם התיאור הזה
קודם כל אין אונו 94 קרבורטור מקורית - האוטו עבר הסבה מהזרקה חד נקודתית לקרבורטור, אם זה באמת קרבורטור ולא טעות. דבר שני אין אוטו ממודל כזה בלי מזגן - יש מזגן אבל משהו בו לא עובד, וצריך לסדר את הבעיה הזאת. יכול להיות שיש סתם נזילה או שצריך רק מדחס מזגן וכו'. בקשר להגה כוח - אין לאף אונו וממש אין צורך, ההגה קל. חלונות חשמל - יש מקורי לחלק מהאונו אבל אני חושב שרק ה1.4, אפשר להוסיף חלונות חשמל מאונו שיש לה או סתם חלונות חשמל ג'נריים. אותו דבר נעילה מרכזית. הקילומטרז' בסדר גמור. מבחינת שנתון זה אפילו נחשב נמוך, אבל זה לא משנה כי אתה לא תקנה אונו עם 300 אלף קילומטר בכל מקרה.
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 13-04-10 ב 14:25. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
הגלגלים שלי: UNO?
|
תודה על התשובה המנומקת!
אם אכן מיסתבר שהרכב עבר הסבה לקרב', האם זה צריך להחשיד? או שיכול ליהיות שזה נעשה בשביל פשטות\חיסכון של חישנים שיכולים להיתקלקל ועולים יקר? לדעתי היא היתכוונה לזה שיש מזגן, אך הוא לא תקין. לא שאלתי יותר מידי אם זה מדחס או גז וכד'. לידע כללי, כמה עולה מזגן מפרוק לרכב כזה? מה זה חלונות חשמל ג'נריים? *שכחתי לציין שלרכב יש טסט ל8 חודשים. אם אחרי כל הפילפולים מיסתבר שהרכב תקין ובמצב טוב, כמה שווה לשלם עבורו? תודה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 13-04-10 ב 20:15. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
בחלונות ג'נריים אני מתכוון לסתם איזה קיט חלונות חשמל למכוניות ישנות, לא משהו שקשור לפיאט אונו או לפיאט בכלל. יש של חברת ספאל למשל ויש חברות יותר זולות, אני לא בדיוק מבין בזה.
כמה עולה מזגן מפירוק זה לא שאלה הגיונית, המזגן זה מערכת ש"מפוזרת" ברכב, זה לא איזה קופסה אחת שאתה שם באוטו וזהו. חייבים לבדוק מה החלק הבעייתי במזגן הקיים ולהחליף/לתקן אותו. כמה לשלם - אני מכרתי לא מזמן אונו 93 מנוע 1000 במצב שמור מאוד חיצונית ופנימית ומכנית והכל, בלי שום אבזור חוץ ממד סל"ד ב4000₪. אבל זה היה אוטו שטופל מאוד טוב ונראה הרבה יותר חדש ממה שהוא באמת. האונו שמצאת אם היא מסודרת מכל הכיוונים, אין דפיקות, אין תאונות ישנות, הבפנים שלם ויפה, מכנית הכל טוב, בלי נזילות ועם מערכת קירור כמו שצריך (טרמוסטט עובד+פרפלו) אז תשלם אפילו 4000. אם יש לאוטו כל מני חסרונות קטנים שתצטרך לסדר אז 3000 מקסימום לפי דעתי.
|
|
|
#26 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
אים אני לא טועה
באונו 94 יש בדיקות עשן מחמירות יותר בטסט(כי הוא מקורי מוזרק)ויכול להיות שלא תעבור טסט(אולי כן עים קומבינה).אני לא היתי נוגע,ואים נידלקתה תיבדוק גם את זה.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
ב94 דווקא אין את הבדיקות.
זה השנה הכי טובה, גם הזרקה וגם אין בדיקות..
|
|
|
#28 |
|
חבר מועדון
|
כבר חשבתי שהגעתה
למסקנה שהזרקה חד נקודתית זה זבל,(תוספת מחשב,גלאים,ממיר,ועוד.ומקבל פחות כוח מקרבורטור. בכול זאת אני היתי קופץ למישרד הרישוי ומברר?(לשקט הנפשי שלי).אגב תיבדוק אים יש ממיר באוטו.הקרבורטור סותם אותו מהר.מזגן=שתדע שתיקון מזגן ישן(גז 12)עולה הרבה,רק מילוי גז איזה 500שקל.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
אחת הסיבות שהחלפתי את האונו בפונטו זה ההזרקה.
הקרבורטור ובעיקר הצ'וק שלו זה דבר מעצבן. במיוחד למי שנוסע כמעט רק בעיר.. וגם בנסיעות שכבר כביכול לא צריך צ'וק האוטו היה נכבה בתיחלת הנסיעה לפעמים וכל מני דברים מעצבנים כאלה. לא היה בא לי לנסוע עם צ'וק כל החיים אז כל הזמן הייתי במלחמה איתו... עכשיו בפונטו אני נכנס לאוטו וישר מניע ואני יודע שאין לי מה להתעסק, המחשב עושה את ההתעסקות הזאת בשבילי. גם מבחינת פשטות - המערכת פשוטה לעומת הרב נקודתית, פחות חיישנים ומזרק פשוט אחד שנראה כמו קרבורטור. זה לא יותר מסובך לפי דעתי מקרבורטור מכאני שצריך לדאוג לו שיהיה מכוון.
|
|
|
#30 |
|
חבר מועדון
|
כן גם אני
רוצה לעבור דירה ,כי לא בא לי לנקות אותה.
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שפוץ קרבורטור עבור אונו | מלבין | אונו - טכני | 42 | 11-02-08 21:48 |
| פיאט אונו - רעידות לאחר ניקוי קרבורטור | פורום הגראז' | 7 | 10-05-07 18:53 | |
| תצרוכת דלק אונו שנת 93 קרבורטור מנוע 1110 | פורום הגראז' | 10 | 21-03-07 22:24 | |
| קרבורטור של אונו 1300 על 1100 אפשרי ? | פורום הגראז' | 3 | 22-01-07 17:19 | |
| קניתי אונו 93 , 1.4 S70 , האם האוטו שלי הזרקה או קרבורטור? | פורום הגראז' | 6 | 02-07-06 14:57 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד